Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
εσυ κομπλαρεις?
Ναι. Κι όταν μου την πέφτουν κι όταν την πέφτω (σχεδόν ποτέ). *P
εσυ κομπλαρεις?
με μενα παντως μια χαρα δουλευειΝαι καλά.
Θα μεγαλώσεις και θα μάθεις..
μπουαααααααααααχαχχααχαχχχααχαααααααχυλοπιτα τρως αμα την πεφτεις εκει που δε σε παιρνει...οπως κανουν οι περισσοτεροι δηλαδη...
και γω.Δεν εχω φαει ποτε χυλοπιτα,δεν ξερω πως ειναι για να βοηθησω τον θεματοθετη και για αυτο του ζηταω συγνωμη.
Ειμαι παρα πολυ ωραιο παιδι.
ναι ρε παιδι μου...εγω λεω για κατι τυπους που πανε βλακωδως σε οποια βρουν και λενε μαλακιες...μπουαααααααααααχαχχααχαχχχααχααααααα
εγώ εκεί που μ έπαιρνε πάντα γαμούσα.
μάλιστα μια απο δαύτες μου είχε πει.....
καλά δε βλέπεις ότι δε σε παίρνει;
ε γι αυτό άσε με να σε πάρω εγώ να έρθουμε ίσα βάρκα ίσα νερά και έσκασε στα γέλια.
και σαφώς την πηρα.
το τι χιλός έχει πέσει απο τσούρκες ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ
Τι κόλημα και αυτό ΟΙ ΧΙΛΟΠΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ.
Τις φωτογραφιες απ τα βαφτισια σου με το τσουτσουνακι εξω δειχνεις στα κοριτσια?και γω.
μου λένε όλοι ότι ως παιδάκι στις φωτογραφίες ημουν πολύ ομορφος.
αληθές.ναι ρε παιδι μου...εγω λεω για κατι τυπους που πανε βλακωδως σε οποια βρουν και λενε μαλακιες...
αμα βλεπεις οτι η αλλη σ εχει γραμμενο απλα δε πας ...πας σε μια που κοιταει και λιγο,κουναει το ποδι,σκαει χαμογελο κτλ...απο κει και περα ειναι δικο σου θεμα...
Αμα ριχνεις με διασπορας ολο και καποιο κοτσιφι θα πεσειαληθές.
αν και ο τρελλός που χτυπάει ότι κινείται είναι πάντα πιο πιθανό να γαμήσει ιβέντουαλυ.
μπουαααααααααααχαχχααχαχχχααχααααααα
εγώ εκεί που Δε μ έπαιρνε πάντα γαμούσα.
μάλιστα μια απο δαύτες μου είχε πει.....
καλά δε βλέπεις ότι δε σε παίρνει;
ε γι αυτό άσε με να σε πάρω εγώ να έρθουμε ίσα βάρκα ίσα νερά και έσκασε στα γέλια.
και σαφώς την πηρα.
το τι χιλός έχει πέσει απο τσούρκες ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΑΙ
Ασε ρε αγαπουλη...Αυτό το δε με παίρνει δόξα το γιαραμπή, δεν το έχω πει ποτέ στη ζωή μου..
παντως σε μαγαζι δεν εχω κανει ποτε γνωριμιες...μονο μια φορα που ειμαστε 3 εμεις 3 αυτες και ζητησαν αναπτηρα(και καλα δεν ειχαν ) τους πιασαμε την κουβεντα και βηκαμε το βραδυ ...αληθές.
αν και ο τρελλός που χτυπάει ότι κινείται είναι πάντα πιο πιθανό να γαμήσει ιβέντουαλυ.
που εισαι μωρη κυρια...Ασε ρε αγαπουλη...
Ελα ρε πατριδα,τι κανεις???που εισαι μωρη κυρια...
συγκεκριμμενα χτες στην κηφησια ηρθα 1-2 φορες πανω,επαθα μουνοπλακα και γυρισαΕλα ρε πατριδα,τι κανεις???
Προς το παρων εις την Παγουριαν,εσυ που γαμεις???
αααχαχαχαχα...συγκεκριμμενα χτες στην κηφησια ηρθα 1-2 φορες πανω,επαθα μουνοπλακα και γυρισα
φοβαμαι την απαντηση.κομπλαρω.ντρεπομαιαααχαχαχαχα...
Δεν χωθηκες σε καμια εδω..???Δεν σε "επαιρνε"????
Ασε ρε αγαπουλη...