Νέα

Κομπλάρω.η φοβάμαι την απάντηση η και ντρέπομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
T

Tupakos

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2012
Like
1
Πόντοι
1
true story αυτα που λες  ;) αν κ εγω χωρις να το πενεφτω εχω δωσει  3 τσιμπουκια σε κατι τετοιες φασεις  :P καλα ειναι αναλογα και τι γκομενες ψαχνεις....
καλημερα. :grin: για πες πως εκατσαν οι φασεις..

kazabuburas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2012
Κριτικές
27
Like
645
Πόντοι
376
ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΟ-ΦΕΜΗΝΙΣΤΟ-ΠΥΡΦΟΡΙΣΤΑΝ που λεγεται Ελαντα δεν γαμας χωρις να πληρωσεις ΤΕΛΟΣ.. Μην το κουραζουμε αλλο,αρκετα!

Λατρευω αυτες τις γενικευσεις και το τσουβαλιασμα....  :dancing:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Όντως το μέλλον είναι στις πουτάνες.

Πηδάς - πληρώνεις - φεύγεις. Καμμία άλλη υποχρέωση.

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
τα μπουρδελα ειναι εθισμος και χαλανε την ψυχολογια εστω και λιγακι..και δεν γινεται παντα να δινεις 10-20..και ποσο μαλλον ειναι να το κανεις με μια κοπελα δικια σου..η και μια που εκατσε η φαση :))ειναι πιο ωραιο;)

κάτσε να δείς πόσα θα δίνεις μόλις βγάλεις γκόμενα...

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Φίλε μου αν στην δουλεια σου δεν έχει κοπέλες η στην παρέα σου απλώς δεν γαμας. Συμβιβαζεσαι και αν έρθει κάτι καλο απο το πουθενα είσαι τυχερός αλλιώς όχι.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δε γαματε πολυ εκτος μπορδελου μερικοι ε...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Ρε απαντήστε στον άνθρωπο και μην εξιστορείτε το δικό σας δράμα. Ακούς Κορονάκη καλέ μου?

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
τι να απαντησουν ρε...ολοι οι αγαμητοι εδω μαζευτηκανε να πουμε...κι αυτος που εκανε το θρεντακι μαλακιες λεει...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
63
Like
2.143
Πόντοι
8.245
Κομπλάρω.η φοβάμαι την απάντηση η και ντρέπομαι..να την πεσω σε γυναικες ...πχ να της μιλησω δεν μου βγαινει και ας με εχει καυλωσει...ποσο μαλλον σε μιλφ που θα λενε ο 18αρης μου την πέφτει κιτα τον μικρο δεν εχει σεβασμο και τετια ..η ηλικια μου ειναι 18 και οταν βγαινω για κυνηγι ειναι με αλλους 2 φιλους ..μαλλον δεν θα εχω αυτοπεποιθηση..η βρειτε μου τι αλλο η τι μπορει να φταιει ..η μαλλον τι να πω σε μια που να μου αρεσει πχ στον δρομο η στο κλαμπ...
Xαμηλού προφίλ άνθρωπος,χαμηλόν τόνον.μη φοβάσαι την άρνηση ρε αλάνι δεν μπορούμε να αρέσουμε σέ όλες τις γυναίκες.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Γιατί ως γνωστόν, αν σε απορρίψει μια γυναίκα το μόνο που σου μένει είναι η αυτοκτονία..
το γαμήσι επ αμοιβής παίζει να είναι το πιο αδερφίστικο ανδρικό σπορ που υπάρχει.
χέζεται στην χιλόπιτα και ανοίγει το πορτοφόλι. τέζα αντρικό.  :2funny:

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
63
Like
2.143
Πόντοι
8.245
το γαμήσι επ αμοιβής παίζει να είναι το πιο αδερφίστικο ανδρικό σπορ που υπάρχει.
χέζεται στην χιλόπιτα και ανοίγει το πορτοφόλι. τέζα αντρικό.  :2funny:
Τι κόλημα και αυτό ΟΙ ΧΙΛΟΠΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
χυλοπιτα τρως αμα την πεφτεις εκει που δε σε παιρνει...οπως κανουν οι περισσοτεροι δηλαδη...

forest

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Ιαν 2006
Κριτικές
63
Like
2.143
Πόντοι
8.245
είναι το μόνο που δε γουστάρει να τρώει κανεις χωρίς καν να το δοκιμάσει.  :grin:
Τι να πώ έχουνε και ένα φτάιξιμο και τα γυναια,Δεν Μιλάμε,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ,Μιλάμε ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΦΤΟΥΛΕΣ,γάματα νομίζω ότι Η ΤΡΩΙΚΑ,θα επιληφθεί και επί αυτού.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom