καλημερα.true story αυτα που λες ;) αν κ εγω χωρις να το πενεφτω εχω δωσει 3 τσιμπουκια σε κατι τετοιες φασειςκαλα ειναι αναλογα και τι γκομενες ψαχνεις....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κομπλάρω.η φοβάμαι την απάντηση η και ντρέπομαι
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 163
- Εμφανίσεις 7K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
kazabuburas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2012
- Κριτικές
- 27
- Like
- 645
- Πόντοι
- 376
ΣΤΟ ΕΛΛΑΝΤΟ-ΦΕΜΗΝΙΣΤΟ-ΠΥΡΦΟΡΙΣΤΑΝ που λεγεται Ελαντα δεν γαμας χωρις να πληρωσεις ΤΕΛΟΣ.. Μην το κουραζουμε αλλο,αρκετα!
Λατρευω αυτες τις γενικευσεις και το τσουβαλιασμα....
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
lsh
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 75
- Like
- 81
- Πόντοι
- 306
τυπε παρατα το καμακι
το μελλον ειναι στα μπουρδελα![]()
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
ποδολάγνος
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 48
- Πόντοι
- 16
Όντως το μέλλον είναι στις πουτάνες.
Πηδάς - πληρώνεις - φεύγεις. Καμμία άλλη υποχρέωση.
Πηδάς - πληρώνεις - φεύγεις. Καμμία άλλη υποχρέωση.
lsh
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 75
- Like
- 81
- Πόντοι
- 306
τα μπουρδελα ειναι εθισμος και χαλανε την ψυχολογια εστω και λιγακι..και δεν γινεται παντα να δινεις 10-20..και ποσο μαλλον ειναι να το κανεις με μια κοπελα δικια σου..η και μια που εκατσε η φαση)ειναι πιο ωραιο;)
κάτσε να δείς πόσα θα δίνεις μόλις βγάλεις γκόμενα...
TERMINATOR_1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Φεβ 2010
- Like
- 151
- Πόντοι
- 16
Φίλε μου αν στην δουλεια σου δεν έχει κοπέλες η στην παρέα σου απλώς δεν γαμας. Συμβιβαζεσαι και αν έρθει κάτι καλο απο το πουθενα είσαι τυχερός αλλιώς όχι.
treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
Ρε απαντήστε στον άνθρωπο και μην εξιστορείτε το δικό σας δράμα. Ακούς Κορονάκη καλέ μου?
εσυ κομπλαρεις?
Xαμηλού προφίλ άνθρωπος,χαμηλόν τόνον.μη φοβάσαι την άρνηση ρε αλάνι δεν μπορούμε να αρέσουμε σέ όλες τις γυναίκες.Κομπλάρω.η φοβάμαι την απάντηση η και ντρέπομαι..να την πεσω σε γυναικες ...πχ να της μιλησω δεν μου βγαινει και ας με εχει καυλωσει...ποσο μαλλον σε μιλφ που θα λενε ο 18αρης μου την πέφτει κιτα τον μικρο δεν εχει σεβασμο και τετια ..η ηλικια μου ειναι 18 και οταν βγαινω για κυνηγι ειναι με αλλους 2 φιλους ..μαλλον δεν θα εχω αυτοπεποιθηση..η βρειτε μου τι αλλο η τι μπορει να φταιει ..η μαλλον τι να πω σε μια που να μου αρεσει πχ στον δρομο η στο κλαμπ...
Επισκέπτης
Κομπλάρω.η φοβάμαι την απάντηση
Γιατί ως γνωστόν, αν σε απορρίψει μια γυναίκα το μόνο που σου μένει είναι η αυτοκτονία..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
το γαμήσι επ αμοιβής παίζει να είναι το πιο αδερφίστικο ανδρικό σπορ που υπάρχει.Γιατί ως γνωστόν, αν σε απορρίψει μια γυναίκα το μόνο που σου μένει είναι η αυτοκτονία..
χέζεται στην χιλόπιτα και ανοίγει το πορτοφόλι. τέζα αντρικό.
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Τι κόλημα και αυτό ΟΙ ΧΙΛΟΠΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ.το γαμήσι επ αμοιβής παίζει να είναι το πιο αδερφίστικο ανδρικό σπορ που υπάρχει.
χέζεται στην χιλόπιτα και ανοίγει το πορτοφόλι. τέζα αντρικό.![]()
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
είναι το μόνο που δε γουστάρει να τρώει κανεις χωρίς καν να το δοκιμάσει.Τι κόλημα και αυτό ΟΙ ΧΙΛΟΠΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ ΦΑΓΗΤΟ.
Επισκέπτης
το γαμήσι επ αμοιβής παίζει να είναι το πιο αδερφίστικο ανδρικό σπορ που υπάρχει.
χέζεται στην χιλόπιτα και ανοίγει το πορτοφόλι. τέζα αντρικό.![]()
Άμα δε φας χυλόπιτα με τη σέσουλα δε γίνεται δουλειά..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 14
- Πόντοι
- 866
Άμα δε φας χυλόπιτα με τη σέσουλα δε γίνεται δουλειά..
μάλιστα όταν αρχίσεις και στουμπώνεις απ την υπερκατανάλωση και απογοητεύεσαι αρχιζει η ρέντα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Τι να πώ έχουνε και ένα φτάιξιμο και τα γυναια,Δεν Μιλάμε,ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΤΡΕΣ,Μιλάμε ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΦΤΟΥΛΕΣ,γάματα νομίζω ότι Η ΤΡΩΙΚΑ,θα επιληφθεί και επί αυτού.είναι το μόνο που δε γουστάρει να τρώει κανεις χωρίς καν να το δοκιμάσει.![]()
Επισκέπτης
χυλοπιτα τρως αμα την πεφτεις εκει που δε σε παιρνει...
Ναι καλά.
Θα μεγαλώσεις και θα μάθεις..
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 114
- Εμφανίσεις
- 11K
- Μόνιμο