brain_gamer
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
ρε μαλακες παλι σπαμαρετε???
τελικα να γαμιουνται οι ελλΕηνιδες με μαυρους???
τελικα να γαμιουνται οι ελλΕηνιδες με μαυρους???
Σε φοραδεςσε γυναικες την πεφτεις ή σε αλογα ρε?
Κομπλάρω.η φοβάμαι την απάντηση η και ντρέπομαι..να την πεσω σε γυναικες ...πχ να της μιλησω δεν μου βγαινει και ας με εχει καυλωσει...ποσο μαλλον σε μιλφ που θα λενε ο 18αρης μου την πέφτει κιτα τον μικρο δεν εχει σεβασμο και τετια ..η ηλικια μου ειναι 18 και οταν βγαινω για κυνηγι ειναι με αλλους 2 φιλους ..μαλλον δεν θα εχω αυτοπεποιθηση..η βρειτε μου τι αλλο η τι μπορει να φταιει ..η μαλλον τι να πω σε μια που να μου αρεσει πχ στον δρομο η στο κλαμπ...
τυπε παρατα το καμακι
το μελλον ειναι στα μπουρδελα
Όταν είσαι 18 έχεις όλη τη δύναμη και τις αντοχές να πηδάς για 48 ώρες χωρίς σταματημό (κιαυτό τις τρελλαίνει όλες'!!!) αλλά φοβάσαι, κομπλάρεις, ντρέπεσαι και δεν κάνεις το πρώτο βήμα....
Όταν θα γίνεις 55/60 δεν θα κομπλάρεις, θα εχεις όλο το θράσος και την τέλλα να πεις σε οποιαδήποτε οτιδήποτε μαλακία σου κατέβει μόνο και μόνο για να την στήσεις στα τέσσερα ... μόνο που θα της ρίξεις ένα άντε δύο με το ζόρι...
Γι αυτό φίλε όπου βλέπεις θηλυκό χτύπα χωρίς έλεος! Δείξε της ότι δεν σε νοιάζει ο σεβασμός αλλά εκείνο που η φύση σε προορίζει να γίνεις...ο γαμιάς της, ο διακορευτής της, ο πρωκτοδιευρυντής της!!! . Κι αν πάλι σε σνομπάρει μη μασάς. Η επόμενη θα ξετρελλαθεί μαζί σου!
Στο κάτω κάτω έχεις όλα όσα σου χρειάζονται γιαυτό!!
Ακριβώς. Αυτές τις σαχλαμάρες σκεπτόμουν στα 18, δηλαδή το 82, και μας είχε φάει η μαλακία. Τι ντρέπεσαι. Να την πέφτεις, όχι όμως σας λιγούρης (είσαι, μην το δείχνεις όμως), αλλά κομψά. Να είσαι άνετος δηλαδή. Στις 10, οι δύο θα σου πουν ναι. μία χαρά. Η ζωή είναι μικρή. Και, όπως μου έλεγε ένας πορνοθείος, πήδα, θα στο φάει το σκουλήκι.
εγω ειμαι ο συναγωνιστηςΑν αυτές που την πέφτεις είναι στα μέτρα σου το ποσοστό επιτυχίας μεγαλώνει πολύ περισσότερο. Αναφέρθηκε ήδη απο άλλον συναγωνιστή ότι ο κύριος λόγος που πολλοί αποτυγχάνουν είναι ότι την πέφτουν σε κάποιες που δεν τους παίρνει.
μου κάνει και την ανήξερη
Aααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχα...αααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαΡε ταγάρι γλίτωσες.
Χάλια ήταν.
Το τσίπουρο δεν είχε γλυκάνισο, η μπύρες είχαν κρυώσει, χάλια σε λέω..
....βρειτε μου τι αλλο η τι μπορει να φταιει....
Κομπλάρω.η φοβάμαι την απάντηση η και ντρέπομαι..να την πεσω σε γυναικες ...πχ να της μιλησω δεν μου βγαινει και ας με εχει καυλωσει...ποσο μαλλον σε μιλφ που θα λενε ο 18αρης μου την πέφτει κιτα τον μικρο δεν εχει σεβασμο και τετια ..η ηλικια μου ειναι 18 και οταν βγαινω για κυνηγι ειναι με αλλους 2 φιλους ..μαλλον δεν θα εχω αυτοπεποιθηση..η βρειτε μου τι αλλο η τι μπορει να φταιει ..η μαλλον τι να πω σε μια που να μου αρεσει πχ στον δρομο η στο κλαμπ...
Το μυστικο ειναι να κολας συνεχως,κολα σε καμια 1000 γκομενες και στην 1001 και πανω θα εισαι ο υπερτατος γαμιας,θα σε ακουει και θα λεει βρηκα τον αντρα της ζωης μου.Κομπλάρω.η φοβάμαι την απάντηση η και ντρέπομαι..να την πεσω σε γυναικες ...πχ να της μιλησω δεν μου βγαινει και ας με εχει καυλωσει...ποσο μαλλον σε μιλφ που θα λενε ο 18αρης μου την πέφτει κιτα τον μικρο δεν εχει σεβασμο και τετια ..η ηλικια μου ειναι 18 και οταν βγαινω για κυνηγι ειναι με αλλους 2 φιλους ..μαλλον δεν θα εχω αυτοπεποιθηση..η βρειτε μου τι αλλο η τι μπορει να φταιει ..η μαλλον τι να πω σε μια που να μου αρεσει πχ στον δρομο η στο κλαμπ...
ΔΗΛΑΔΗ ο στελιος ξερεις τι σου λεει τωρα?????
τραβα γαμήσου εσυ.... και εγω σαν κορακι θα περιμένω να φάω απο τα έτοιμα !
Μολις αρχιζεις να βγαζεις τα καλα.... φωναξε τον.
ειναι κακος ο κοσμος