Νέα

Κομπλάρω.η φοβάμαι την απάντηση η και ντρέπομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

brain_gamer

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
6
ρε μαλακες παλι σπαμαρετε???
τελικα να γαμιουνται οι ελλΕηνιδες με μαυρους???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
[quote author=brain_gamer  link=topic=156083.msg4035436#msg4035436 date=1346669179]
[/quote]

καλώςτον τον πιρφόρο.

kosamf

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Κριτικές
25
Like
1.915
Πόντοι
2.537
[quote author=brain_gamer  link=topic=156083.msg4035436#msg4035436 date=1346669179]
[/quote]

Ασε μας ρε φιλε στον πονο μας

karamba

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2009
Like
12
Πόντοι
6
Είναι απλό!! Θα ξεκινήσεις να την πέφτεις σε μπάζα και σιγά σιγά σε πιο ωραίες. Μην ξεχνάς ότι για χτίσεις σπίτι ξεκινάς από τα μπάζα και φτάνεις σε μεζονέτα....

Επισκέπτης

[/quote]

Γιατί?
Θα μας ρωτήσουν??

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
[/quote]Καθημερινα ως σπορ  :grin:

Phineas.Freak

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαρ 2011
Κριτικές
5
Like
19
Πόντοι
1
Κομπλάρω.η φοβάμαι την απάντηση η και ντρέπομαι..να την πεσω σε γυναικες ...πχ να της μιλησω δεν μου βγαινει και ας με εχει καυλωσει...ποσο μαλλον σε μιλφ που θα λενε ο 18αρης μου την πέφτει κιτα τον μικρο δεν εχει σεβασμο και τετια ..η ηλικια μου ειναι 18 και οταν βγαινω για κυνηγι ειναι με αλλους 2 φιλους ..μαλλον δεν θα εχω αυτοπεποιθηση..η βρειτε μου τι αλλο η τι μπορει να φταιει ..η μαλλον τι να πω σε μια που να μου αρεσει πχ στον δρομο η στο κλαμπ...

Όταν είσαι 18 έχεις όλη τη δύναμη και τις αντοχές να πηδάς για 48 ώρες χωρίς σταματημό  (κιαυτό τις τρελλαίνει όλες'!!!) αλλά φοβάσαι, κομπλάρεις, ντρέπεσαι και δεν κάνεις το πρώτο βήμα....
Όταν θα γίνεις 55/60 δεν θα κομπλάρεις, θα εχεις όλο το θράσος και την τέλλα να πεις σε οποιαδήποτε οτιδήποτε μαλακία σου κατέβει μόνο και μόνο για να την στήσεις στα τέσσερα  :fuck2: ... μόνο που θα της ρίξεις ένα άντε δύο με το ζόρι...
Γι αυτό φίλε όπου βλέπεις θηλυκό χτύπα χωρίς έλεος! Δείξε της ότι δεν σε νοιάζει ο σεβασμός αλλά εκείνο που η φύση σε προορίζει να γίνεις...ο γαμιάς της, ο διακορευτής της, ο πρωκτοδιευρυντής της!!!  :fuck1: :fuck1: :fuck1:  :rockon: :rockon:. Κι αν πάλι σε σνομπάρει μη μασάς. Η επόμενη θα ξετρελλαθεί μαζί σου!

Στο κάτω κάτω έχεις όλα όσα σου χρειάζονται γιαυτό!!

heimweh_64

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2011
Κριτικές
6
Like
305
Πόντοι
296
Όταν είσαι 18 έχεις όλη τη δύναμη και τις αντοχές να πηδάς για 48 ώρες χωρίς σταματημό  (κιαυτό τις τρελλαίνει όλες'!!!) αλλά φοβάσαι, κομπλάρεις, ντρέπεσαι και δεν κάνεις το πρώτο βήμα....
Όταν θα γίνεις 55/60 δεν θα κομπλάρεις, θα εχεις όλο το θράσος και την τέλλα να πεις σε οποιαδήποτε οτιδήποτε μαλακία σου κατέβει μόνο και μόνο για να την στήσεις στα τέσσερα   :fuck2: ... μόνο που θα της ρίξεις ένα άντε δύο με το ζόρι...
Γι αυτό φίλε όπου βλέπεις θηλυκό χτύπα χωρίς έλεος! Δείξε της ότι δεν σε νοιάζει ο σεβασμός αλλά εκείνο που η φύση σε προορίζει να γίνεις...ο γαμιάς της, ο διακορευτής της, ο πρωκτοδιευρυντής της!!!  :fuck1: :fuck1: :fuck1:  :rockon: :rockon:. Κι αν πάλι σε σνομπάρει μη μασάς. Η επόμενη θα ξετρελλαθεί μαζί σου!

Στο κάτω κάτω έχεις όλα όσα σου χρειάζονται γιαυτό!!

Ακριβώς. Αυτές τις σαχλαμάρες σκεπτόμουν στα 18, δηλαδή το 82, και μας είχε φάει η μαλακία. Τι ντρέπεσαι. Να την πέφτεις, όχι όμως σας λιγούρης (είσαι, μην το δείχνεις όμως), αλλά κομψά. Να είσαι άνετος δηλαδή. Στις 10, οι δύο θα σου πουν ναι. μία χαρά. Η ζωή είναι μικρή. Και, όπως μου έλεγε ένας πορνοθείος, πήδα, θα στο φάει το σκουλήκι. 

lsh

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Αυγ 2010
Κριτικές
75
Like
81
Πόντοι
306
Ακριβώς. Αυτές τις σαχλαμάρες σκεπτόμουν στα 18, δηλαδή το 82, και μας είχε φάει η μαλακία. Τι ντρέπεσαι. Να την πέφτεις, όχι όμως σας λιγούρης (είσαι, μην το δείχνεις όμως), αλλά κομψά. Να είσαι άνετος δηλαδή. Στις 10, οι δύο θα σου πουν ναι. μία χαρά. Η ζωή είναι μικρή. Και, όπως μου έλεγε ένας πορνοθείος, πήδα, θα στο φάει το σκουλήκι. 

Αν αυτές που την πέφτεις είναι στα μέτρα σου το ποσοστό επιτυχίας μεγαλώνει πολύ περισσότερο. Αναφέρθηκε ήδη απο άλλον συναγωνιστή ότι ο κύριος λόγος που πολλοί αποτυγχάνουν είναι ότι την πέφτουν σε κάποιες που δεν τους παίρνει.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
Αν αυτές που την πέφτεις είναι στα μέτρα σου το ποσοστό επιτυχίας μεγαλώνει πολύ περισσότερο. Αναφέρθηκε ήδη απο άλλον συναγωνιστή ότι ο κύριος λόγος που πολλοί αποτυγχάνουν είναι ότι την πέφτουν σε κάποιες που δεν τους παίρνει.
εγω ειμαι ο συναγωνιστης  :2funny:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
μου κάνει και την ανήξερη
αααααααααααααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαΡε ταγάρι γλίτωσες.
Χάλια ήταν.
Το τσίπουρο δεν είχε γλυκάνισο, η μπύρες είχαν κρυώσει, χάλια σε λέω..
Aααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχα...

Τωρα καταλαβα...

Βρε μαλακιδηδες(ειδικα εσυ ρε χαμουτζη που εχεις και 2 κορες),αφου ξερετε οτι στην κορακλα μου εγω δεν μπορω να χαλασω χατηρι,ποσο μαλλον οταν εχει ισχυρα επιχειρηματα...

Ασε που τις 5 μερες που θα μεναμε μονοι μας μετα πανω,θα με ζαλιζει απ'το πρωϊ ως το βραδυ μεχρι να φυγουμε...

Λουληδες...

Υ.Γ. Νατσε,και κρασι και τσιπουρο(Ζαμπελα rules) και πουρναροψαρα ντοπιας παραγωγης ειχαμε εν αφθονια,σιγα μη ζηλεψω τις μαλακιες που τρωγατε στους μπουγατσοκιμαδες...

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Εγω πιστεύω είναι εκ γενετης να το έχεις δηλαδή αν δεν το έχεις ότι και να σου λένε το κόβω πολυ δύσκολο να αλλάξεις.ας βρει μια κοπέλα που του αρεσει και ας κάνει οικογένεια με το καλο το καμακι είναι για λίγους 

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Κομπλάρω.η φοβάμαι την απάντηση η και ντρέπομαι..να την πεσω σε γυναικες ...πχ να της μιλησω δεν μου βγαινει και ας με εχει καυλωσει...ποσο μαλλον σε μιλφ που θα λενε ο 18αρης μου την πέφτει κιτα τον μικρο δεν εχει σεβασμο και τετια ..η ηλικια μου ειναι 18 και οταν βγαινω για κυνηγι ειναι με αλλους 2 φιλους ..μαλλον δεν θα εχω αυτοπεποιθηση..η βρειτε μου τι αλλο η τι μπορει να φταιει ..η μαλλον τι να πω σε μια που να μου αρεσει πχ στον δρομο η στο κλαμπ...

Μια χαρα εισαι φιλε , δεν χρειαζεται να την πέφτεις σε κλαμπ κτλπ.
Να την πέφτεις μονο αν η αλλη γουσταρει κ το δειχνει. Αλλιως χαλας τσαμπα ενεργεια
κ γεμιζεις ψυχολογικα. Το καμακι πέθανε  :P

μονο αν εισαι τελειως μαλακας και ακυρος κ το κουραζεις πολυ θα σου κατσουν οι 2 στις 10
που λενε πιο πανω.... να παρακαλεσεις δηλαδη κ δεν αξιζει πεφτει η υποληψη σου.

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Το μυστικο ειναι να κολας συνεχως,κολα σε καμια 1000 γκομενες και στην 1001 και πανω θα εισαι ο υπερτατος γαμιας,θα σε ακουει και θα λεει βρηκα τον αντρα της ζωης μου.
Αυτη η συμβουλη ισχυει για πυρφορους και για σαβουρογαμηδες,μακαρι να ημουν σαβουρογαμης να το εκανα και γω.
Εσυ σαν 18χρονος που εισαι αρχιζεις απο τωρα, σε 2 μηνες να εχεις κολησει 1000 σαβουρες και να δεις μετα τι μουναρα θα βγαλεις.
Υ.Γ μολις αρχισεις να βγαζεις τα καλα με στελνεις πμ να ερθω να σε βοηθησω.
Μετα τα 5000 κλασιματα κερδιζεις και μπονους :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΔΗΛΑΔΗ ο στελιος ξερεις τι σου λεει τωρα?????

τραβα γαμήσου εσυ.... και εγω σαν κορακι θα περιμένω να φάω απο τα έτοιμα !
Μολις αρχιζεις να βγαζεις τα καλα.... φωναξε τον.

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
ΔΗΛΑΔΗ ο στελιος ξερεις τι σου λεει τωρα?????

τραβα γαμήσου εσυ.... και εγω σαν κορακι θα περιμένω να φάω απο τα έτοιμα !
Μολις αρχιζεις να βγαζεις τα καλα.... φωναξε τον.

ειναι κακος ο κοσμος

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ειναι κακος ο κοσμος

:grin:

μα κοιτα τι του λεει ρε συ!

Οσο για τις φιλες.... εχω να προσθεσω κατι πολυ σημαντικο παιδια...

καλα τα γραψατε αυτα με τις παρεες.... συμφωνω οπως εχω γραψει και παλιοτερα.

ΑΛΛΑ.... αμα οι φιλες σας έχουν ΓΚΟΜΕΝΟΥΣ.... τσαμπα το παιδευετε. Γενικα δεν εξαφανιζονται
μονο οι "φιλοι" αμα βρουν γκομενα... εξαφανιζονται και οι φιλες. Δηλαδη μην κρεμεστε απο φιλες που έχουν σχεσεις μακροχρονιες γιατι θα παρετε τα αρχιδια σας  :P πιθανον !!!! Να έχουν κοψει και απο τις φιλες τους.... επειδη βρηκανε γκομενο... ισως για να περιορισουν την πιθανοτητα να τους την κάνει φίλη ή έχουν μπαζα φιλες για να μην τις γαμησει ο δικος τους ή επειδη απλα τους ενδιαφερει να βγαινουν μονο με τον γκομενο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom