Νέα

Κομπλάρω.η φοβάμαι την απάντηση η και ντρέπομαι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Tupakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 163
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.908
Πόντοι
5.827
Εσείς που συστήνετε γνωριμίες (μιας και το καμάκι, όπως ορθά ειπώθηκε, έχει πεθάνει) στο δρόμο, αντί σε μαγαζιά, για πείτε μου το εξής απλό: Ωραία, έστω ότι σταματάς μια όμορφη περαστική, τη ρωτάς που βρίσκεται η τάδε οδός (που δεν υπάρχει) και της πιάνεις κουβέντα. Πού στην ευχή υποτίθεται ότι θα την ξαναδείς μετά; Ή μήπως περιμένετε ότι θα δώσει τον αριθμό της σε έναν ξένο που μόλις συνάντησε στο δρόμο;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τι να πω... μια φορα μου χει τυχει. Δεν ηταν περαστικη.
Αλλα καθοταν καπου στο δρομο (στις διακοπες) εξω απο ενα μαγαζι που δουλευε
μια φιλη της... πριν 3 χρονια αυτο τοτε που ειχα ορεξη να ασχοληθω...

ε πλησιασα και την ρωτησα αν ειναι απο τα μερη εκει... πιασαμε λιγο κουβεντα
και της ειπα μετα αν ξερει κανα καλο μερος για βραδυνη διασκεδαση... μετα της ειπα
αν θελει να παμε σε κανενα κανα βραδυ ε δεχθηκε και ανταλαξαμε κινητα.

Αυτο. Δεν την γαμησα γιατι μου ελεγε μετα οτι εχει αγορι και λειπει και τον αγαπαει
και το αφησα στο φιλικο... την τελευταια μερα που με επαιρνε τηλεφωνο να βρεθουμε να χαιρετηθουμε
κιολας την έκλασα δεν το σηκωσα καν....

εμφανισιακα.... 8 στα 10 και κορμι και σωμα .

Μονο αυτο το κινητο εχω παρει απο δρομο που λενε.....

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
408
Πόντοι
36

Εχεις δικιο :grin:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.908
Πόντοι
5.827
Μάλιστα, ενδιαφέρουσα η εμπειρία σου Boldemort.
Ειλικρινά, πάντως, αναρωτιέμαι: Όλοι αυτοί που δεν έχουν κύκλο γνωριμιών ή στην παρέα τους δεν υπάρχει κοπέλα ή υπάρχει, αλλά δεν αρέσουν, και το εργασιακό/μαθητικό τους περιβάλλον είναι κατά βάση αντροκρατούμενο, τι στο διάολο πρέπει να κάνουν, άμα δεν μπορούν ούτε από τα μαγαζιά, ούτε από το δρόμο να ελπίζουν; Θα δουν ποτέ χαρά στα σκέλια τους ή είναι καταδικασμένοι σε ισόβια μπακουριά;

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
408
Πόντοι
36
Ειλικρινά, πάντως, αναρωτιέμαι: Όλοι αυτοί που δεν έχουν κύκλο γνωριμιών ή στην παρέα τους δεν υπάρχει κοπέλα ή υπάρχει, αλλά δεν αρέσουν, και το εργασιακό/μαθητικό τους περιβάλλον είναι κατά βάση αντροκρατούμενο, τι στο διάολο πρέπει να κάνουν, άμα δεν μπορούν ούτε από τα μαγαζιά, ούτε από το δρόμο να ελπίζουν; Θα δουν ποτέ χαρά στα σκέλια τους ή είναι καταδικασμένοι σε ισόβια μπακουριά;

μαν η επιλογη του καμακίου

μοιαζει μονοδρομος....

αλλιως ρδελα :sunglasses:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ολο και κατι βρισκεται φιλε. Εκτος και αν το χει η μοιρα σου.
Ισως σε καποια αλλη ζωη ησουν ο Καζανοβας και τωρα θα πρεπει να πάρεις τα αρχιδια σου  :P
ετσι πανε αυτα....

Στην εμπειρια βαλε επισης οτι η γκομενα ηταν ανοικτη στο να μιλησει και η ιδια σε κάποιον + οτι πριν το κανω αυτο ειχα γαμησει κατι διμετρες στη ΦΥλης και ειχα αυτοπεποιθηση στο ταβανι....

τοτε δεν ειχε ανακαλυφθει ακομη η φοροδιαφυγη οποτε πηγαινα πιο συχνα  :2funny:

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.908
Πόντοι
5.827
Ολο και κατι βρισκεται φιλε. Εκτος και αν το χει η μοιρα σου.
Ισως σε καποια αλλη ζωη ησουν ο Καζανοβας και τωρα θα πρεπει να πάρεις τα αρχιδια σου  :P
ετσι πανε αυτα....

Στην εμπειρια βαλε επισης οτι η γκομενα ηταν ανοικτη στο να μιλησει και η ιδια σε κάποιον + οτι πριν το κανω αυτο ειχα γαμησει κατι διμετρες στη ΦΥλης και ειχα αυτοπεποιθηση στο ταβανι....

τοτε δεν ειχε ανακαλυφθει ακομη η φοροδιαφυγη οποτε πηγαινα πιο συχνα  :2funny:
Χαχαχα, όντως δεν πρέπει να υπάρχει καλύτερη εξήγηση. Πάντως, το δικό μου θέμα έγκειται καθαρά στο ότι δεν έχω καν πρόσβαση στο άλλο φύλο. Άλλως, δε μου έκατσε πολλές φορές η τύχη, για να ξέρω αν μετά θα είχα επιτυχία στην αποπλάνηση. Αλήθεια εσύ, αν επιτρέπεται και δε γίνομαι αδιάκριτος, πώς και δεν έχεις όρεξη να ασχοληθείς άλλο με το σπορ;

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.908
Πόντοι
5.827

μοιαζει μονοδρομος....

Ξέρεις τι σημαίνει "νεκρό"; Όχι μόνο ότι έχουν σταματήσει να το εξασκούν, αλλά κυρίως ότι έπαψε να θεωρείται "κοινωνικά αποδεκτό". Κοινώς, κάνε τη διαφορά και θα πάρεις τα @@ σου.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357

μοιαζει μονοδρομος....

Μονοδρομοs η μουνοδρομοs???
Σκεφτομαι ν αρχισω τιs μηνυσειs......Αηδια εχουν καταντησει οι γυναικεs να μου την πεφτουν συνεχεια :grin:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αυτο. Δεν την γαμησα γιατι μου ελεγε μετα οτι εχει αγορι και λειπει και τον αγαπαει
και το αφησα στο φιλικο....

ρε γατουλι συ το αφησες η αυτη στο αφησε? χαχα αμα κανεις γνωριμια και σου λεει η γκομενα φιλικο τοτε εισαι ντεκαβλε χαζουλι. θα της λες αρλουμπες προφανως.  

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
408
Πόντοι
36
Ξέρεις τι σημαίνει "νεκρό"; Όχι μόνο ότι έχουν σταματήσει να το εξασκούν, αλλά κυρίως ότι έπαψε να θεωρείται "κοινωνικά αποδεκτό". Κοινώς, κάνε τη διαφορά και θα πάρεις τα @@ σου.

ισχυει!!

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16

αμα δεν εχεις κυκλο ... φτιαξε, δεν ειναι τιποτα δυσκολο. Λιγο χρονο θελει. Και λιγη κοινονικοτητα απο μερος σου.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.908
Πόντοι
5.827
αμα δεν εχεις κυκλο ... φτιαξε, δεν ειναι τιποτα δυσκολο. Λιγο χρονο θελει. Και λιγη κοινονικοτητα απο μερος σου.
Ναι, δεν είναι τίποτα. Μια στιγμή να πάρω το διαβήτη.
Παίζετε με τον πόνο μου, μου φαίνεται. Μόλις είπα ότι ούτε ο κύκλος σού εγγυάται αποτελέσματα. Εκτός αυτού, παίζει να μην έχεις τη χαλαρότητα και το χρόνο να τρέχεις στα γυμναστήρια και τα μαθήματα αγγειοπλαστικής...

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
408
Πόντοι
36
Ε, λοιπόν, τι προτείνεις; Εμείς που δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε γνωριμίες, ούτε καμάκι, τι σκ@τά μας μένει;

προτεινω να μπορεσουμε

αμα πεινας μαθαινεις να μαγειρευεις

αλλιως αγοραζεις απο εξω :sunglasses:

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ναι, δεν είναι τίποτα. Μια στιγμή να πάρω το διαβήτη μου.
Παίζετε με τον πόνο μου, μου φαίνεται.

Οχι δε παιζω με τον πονο σου. Το 80% των μπακουρων ανα την Ελλαδα εχει βολευτει με 2-3 μπακουροφιλαρακια, βγαινουν μαζι, για καφε μαζι, ολα μαζι και δεν ασχολειται με τον να γνωριζει καινουργιο κοσμο και να καλλιεργει καινουργιες σχεσεις. Αυτο ειναι η κοινωνικοτητα. Το πα και στον αλλον, μη ξεκινας για να γαμησεις, ξεκινα για να κανεις καινουργιους φιλους/φιλες. Ενα καφε εδω, ενα ποτο εκει, ετσι φτιαχνεις κυκλο. Οι φιλες σου που σε θεωρουν cool τυπακι θα σε γνωρισουν στις φιλες τους. Οι φιλες σου που σε βλεπουν σαν ακομα εναν λιγουρι της παρεας ουτε θ'ασχοληθουν με την παρτυ σου.Αν μαθεις να γινεις κοινωνικος θα σε βοηθησει και στο γνωριζεις καινουργιες γυναικες και αργοτερα στη ζωη σου οταν θα βγεις να δουλεψεις (αν δεν εισαι εκει ακομα - γιατι απο τα λεγομενα σου υποθετω οτι εισαι φοιτητης). Αλλιως θα πας 30, θα σε βρει μια, θα μπεις στο βρακι της και αστα να πανε μετα, για ποτε θα βρεθεις με νιανιαρα και λοιπα και θα λες που πηγε η ζωη μου γαμω ουτε θα το καταλαβεις.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
Ναι, δεν είναι τίποτα. Μια στιγμή να πάρω το διαβήτη.
Παίζετε με τον πόνο μου, μου φαίνεται. Μόλις είπα ότι ούτε ο κύκλος σού εγγυάται αποτελέσματα. Εκτός αυτού, παίζει να μην έχεις τη χαλαρότητα και το χρόνο να τρέχεις στα γυμναστήρια και τα μαθήματα αγγειοπλαστικής...
η ελλειψη χρονου ειναι απλα μια δικαιολογια
χρονος παντα υπαρχει εκτος αν εισαι παντρεμενος με παιδια και κανεις 2 δουλειες

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
12
Like
12.908
Πόντοι
5.827
προτεινω να μπορεσουμε

αμα πεινας μαθαινεις να μαγειρευεις

αλλιως αγοραζεις απο εξω :sunglasses:
Κάποια πράγματα δέχεσαι ότι απλά ΔΕ ΓΙΝΟΝΤΑΙ, όπως το να αψηφήσεις τη βαρύτητα. Έτσι και οι φιλίες, καλώς ή κακώς, χτίζονται μόνο στο σχολείο, άντε και το πανεπιστήμιο. Μετά, όλοι χάνονται και κρατάμε τις πιο στενές. Άλλους φίλους δεν αποκτάς, μόνο τίποτα γνωστούς για τα τυπικά.

Πάντως, πραγματικά διερωτώμαι σε τι έχει αλλάξει η κοινωνία μας σε σχέση με πριν 50 χρόνια. Και τότε ήθελες προξενιό και τώρα θέλεις κοννέ. Τότε δεν μπορούσες να διανοηθείς να απευθύνεις το λόγο σε ελεύθερη κορασίδα, όπως και τώρα που τρως τη χυλόπιτα στο λεπτό. Κατά πόσον έχει τελικά απελευθερωθεί σεξουαλικά η κοινωνία μας; Μήπως όλα αυτά είναι να 'χουμε να λέμε, ενώ στην ουσία μείνανε τα ίδια;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
ρε γατουλι συ το αφησες η αυτη στο αφησε? χαχα αμα κανεις γνωριμια και σου λεει η γκομενα φιλικο τοτε εισαι ντεκαβλε χαζουλι. θα της λες αρλουμπες προφανως.  

Δεν μου ειπε η γκομενα ποτε τιποτα για φιλικο... πηρα το κινητο της και ηταν να βγουμε βραδακι
αλλα δουλευε και μου ειπε μολις τελειωσω θα σε παρω τηλεφωνο.... εκει ακριβως ειχα σκοπο να την ξεμοναχιασω αλλα μολις με πηρε μου ειπε οτι ειναι πλεον αργα (ηταν 1 το βραδυ) και δεν την αφηνει η μανα της (ηταν 17) δουλευε σερβιτορα εγω τοτε ημουν 23 τωρα ψεματα αληθεια δεν το εψαξα παραπανω φιλε και δεν αρχισα να της την μπαινω κιολας... καλα δεν πειραζει της κανω θα τα πουμε αυριο

ε και βγηκαμε μεσημερι για καφε.... και εκει αρχισε να λεει για τον γκομενο της.
Μερα μεσημερι να χωθω σε μερος οπου την κοιταζανε οι φιλες της και αυτη μου λεει ηδη οτι εχει γκομενο και οτι τον αγαπαει αλλα λειπει και θα ρθει δεν θα το κανα γιατι θα τρωγα πανηγυρικη χυλοπιτα....

ε μετα τα λεγαμε 2 μερες απο το τηλ (οχι τιποτα το σοβαρο) κατι μηνυματακια... ε και την τελευταια μερα μου λεει που θα φυγεις ελα να με βρεις εκει να σε δω να χαιρετηθουμε και εκει την εγραψα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν μου ειπε η γκομενα ποτε τιποτα για φιλικο... πηρα το κινητο της και ηταν να βγουμε βραδακι
αλλα δουλευε και μου ειπε μολις τελειωσω θα σε παρω τηλεφωνο.... εκει ακριβως ειχα σκοπο να την ξεμοναχιασω αλλα μολις με πηρε μου ειπε οτι ειναι πλεον αργα (ηταν 1 το βραδυ) και δεν την αφηνει η μανα της (ηταν 17) δουλευε σερβιτορα εγω τοτε ημουν 23 τωρα ψεματα αληθεια δεν το εψαξα παραπανω φιλε και δεν αρχισα να της την μπαινω κιολας... καλα δεν πειραζει της κανω θα τα πουμε αυριο

ε και βγηκαμε μεσημερι για καφε.... και εκει αρχισε να λεει για τον γκομενο της.
Μερα μεσημερι να χωθω σε μερος οπου την κοιταζανε οι φιλες της και αυτη μου λεει ηδη οτι εχει γκομενο απο εκει που λειπει και θα ρθει δεν θα το κανα γιατι θα τρωγα πανηγυρικη χυλοπιτα....

ε μετα τα λεγαμε 2 μερες απο το τηλ (οχι τιποτα το σοβαρο) κατι μηνυματακια... ε και την τελευταια μερα μου λεει που θα φυγεις ελα να με βρεις εκει να σε δω να χαιρετηθουμε και εκει την εγραψα.

ποια πανηγυρικη χυλοπιτα βρε μπουνταλα. η γκομενα πουτσο ηθελε και σου διευκρινησε οτι εχει γκομενο για να μη βαλεις με το μυαλο σου ονειρα και κανεις τον σχεσακια.
γιατι νομιζεις σου εδωσε κινητο? εψαχνε για νεο κολλητο για γνωριμια?  :2funny:
ρε κατι μπουνταλαδες που ειστε μερικοι. δικαιως δε γαματε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom