armenistis
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Περασμα απο το αναχωμα προχθες,Η ειρηνη που ειχα σκοπο να τιμησω κλειστη,οποτε εφυγα και πηγα στο δρομο για ροδιτη στο μαγαζι διπλα στο λαστιχαδικο.Εμφανιστηκε μια κοντη,ελαφρως νταρντανομουνο,ξανθια και χωρις τιποτα ιδιαιτερο να σε τραβαει πανω της.Ενεκα ομως πολυ φορτωμενος μπηκα και ξαναεφαγα μια ακομη φολα στην ζωη μου.Το κοριτσι ειναι απο ουγγαρια απο οτι ειπε σε κατι λιγα αγγλικα,αλλα στο κρεβατι πανω στα ψευτικα αγκομαχητα μου την εσπασε με κατι ασυναρητες κουβεντες στην γλωσα της.Η καλη μερα απο την αρχη φαινεται,ετσι και σε μενα διαπιστωσα οτι η πιπα της που κρατησε 10 δευτερα μετρημενα ηταν απαραδεκτη και ρηχη.Μου την εσπασε που ηρθε στο δωματιο με το λιπαντικο στο χερι,και αφου εβαλε στο μουνι της αδιασε και εναν τονο πανω στο φορεμενο προφυλακτικο.Δεν ειμαι και ο γκουσγκουνης,αλλα μαλλον δεν την ειχε τιμησει κανενας αλλος(τυχαιο;) και ηθελε πολυ λαδωμα.Την εχω λιγη ωρα στο ιεραποστολικο και επειδη απο συμετοχη μηδεν την γυρναω στα 4 .Λ αθος θεση,λαθος υψος, η αγγαρια της δεν ειχε ορια,πηγα να της πιασω και το μουνι ετσι οπως ημουν στο πισωκολητο και αρχισε της φωνες.συμπερασμα....
δεν εκανα σοκολατακια τα 30 ευρω να μου μεινει και η γλυκα;
πιπα -5
βυζι 3
σωμα 2
προσωπο 2
συμεριφορα...βαριεμαι αλλα γαμιεμαι........παιδες...μακριααααααααααααααααα
δεν εκανα σοκολατακια τα 30 ευρω να μου μεινει και η γλυκα;
πιπα -5
βυζι 3
σωμα 2
προσωπο 2
συμεριφορα...βαριεμαι αλλα γαμιεμαι........παιδες...μακριααααααααααααααααα