Ρε παίδες τώρα που άνοιξε ο δρόμος για Βουλγαρία και είναι τόσο κοντά στην Κομοτηνή λέτε να έχει τίποτε αξιόλογο εκεί για καμιά επίσκεψη?
Δεν ξέρω να σου απαντήσω αλλά όποιος θέλει κανονίζουμε μια αναγνωριστική βολτούλα!
Ρε παίδες τώρα που άνοιξε ο δρόμος για Βουλγαρία και είναι τόσο κοντά στην Κομοτηνή λέτε να έχει τίποτε αξιόλογο εκεί για καμιά επίσκεψη?
Τέλος της προηγούμενης εβδομάδας πηγα μια βολτα Βουλγαρία για αναγνώριση. Το σουβλάκι μετά το Κίρκοβο αρκετά καλό αλλά για βουλγάρες δεν μπορώ να πω γιατί δεν εντόπισα κανένα μαγαζί του είδους μας. Φαίνεται οι πορνοεπιχειρηματίες δεν προετοιμάστηκαν έγκαιρα για τον ερχομό των ελλήνων καβλιάρηδων πορνοεκδρομέων. Όσοι μαθαίνουν κάτι ας το γράφουν για να μαθαίνουμε και εμείς αλλά και οι εδώ ανταγωνιστές πορνοεπιχειρηματίες μπας και βελτιώσουν τα ντόπια μαγαζιά.
Στην επιστροφή απο περιέργεια πήγα να δω αυτην την Ελληνίδα αλλά έπεσα σε προσκύνημα. Τι ήταν αυτό ρε μάγκες; Αμάξια έξω...χαμός. Ο κόσμος στο μέσα αριστερά, περίμεναν μέχρι έξω!!! Δεν τόλμησα να μπω και φεύγοντας είπα να πω ενα γεια στην Αλίνα. Με υποδέχτηκε με ενα χαμόγελο και με πηρε μέσα και μου άλλαξε τα φώτα!!! Τι όρθια, τι ξαπλωτά,... αλλά το καλύτερο ήταν το ανάσκελα με τα ποδια τεντωμένα ψηλά, πότε σταυρωτά, πότε ορθάνοικτα, τι ποδάρες ήταν αυτές σαν αεροπλάνο ήμασταν
Σόρρυ αλλά έπαθα ζημιά, ψάχνω να πάρω πορνοδάνειο να ξαναπάω σύντομα.... θα μου φας ολα τα λεφτά ρε Αλίνα!
υγ. από το μπλακ άουτ που έπαθα δεν πηγα να δω τελικά την ελληνίδα φευγοντας, πως ειναι ρε μάγκες, ποια είναι;
αυθημερών πήγα ρε καρντάσι, εδώ είπαμε να πάρουμε δάνειο για κανένα άμα πούμε και να μείνουμε θα μας πάνε φυλακή μαζί με τον ΤσοχατζόπουλοΔεν ρωτησες κανα ταξιτζι στα συνορα , αν εχει μπουζουκσιδικα ή σε κανα ξενοδοχειο εκει συχναζουν τα μωρα , μπου... εκει δεν εχει οπως τα δικα μας εδω .
Ωραιος αφου περασες καλα στην πατριδα
Πορνοδανειο δεν ξερω αν δινουν ακομα κουρευτηκαν κι αυτα
Δεν βαζουνε μυαλο ..... τα ιδια εδω και καιρο.Σχεδον ολα μπαζα ειδικα στο αρεγκατο και στο Λασσα διπλα (Ροδιτη) αγκαρια στο φουλ και αν την ζορισεις θα σου πει το κορυφαιο εχω γκομενο....
Αντε κοπελα μου στην χωρα σου ..... Υπομονη θα γινουν τα κονε στην ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ και τον ΜΠΟΥΛΟ αφεντικα των οικων.....