mbz9312618
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 1
- Like
- 53
- Πόντοι
- 0
Υπάρχει όμορφh και αδύνατh κορίτσι στo 23(alex/polis). Τα κορίτσια εδώ Κομοτηνή δεν είναι όμορφα...
Πριν καμία βδομάδα που πήγα να δω ήταν χάλια ένα ανοικτό προς Ροδίτη κ ένα στο αριγκατο......αλλά πολύ χάλια για τα δικά μου γούσταΚαλημέρα και καλή χρονιά. Σε τι κατάσταση είναι τα μαγαζάκια της Κομοτηνής, γιατί άλλα τόσα χιλιόμετρα για Αλεξπολη τα σκεφτεσαι............ ποιες κοπέλες εργάζονται και τι προγράμματα εχουν??
μπααα τίποτα σχετικά με την κοπέλα , φαίνεται ότι κανει τουρ σε όλη την Ελλάδα και βγάζει αγγελίες για καθε περιοχή αλλά κανείς δεν έχει ανεβασει κριτική............. προφανως και δεν ταξιδεύει μόνο το κορίτσι, άρα προσοχή εκεί που θα πας αν πας τι μπορεί να περιμενει απ έξω απ τον χώρο τηςΚαλησπερα μαγκες. Ξερεις κανεις τπτ για αυτην τωρα που ειναι κομοτηνη?ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Μαρία 25χρόνων ανεξάρτητη ξανθιά γυναικάρα εφτασα στα Τρίκαλα μόνο για τρεις ημέρες .Ελα στο χώρο μου και δεν θα με ξεχάσεις ποτε. Μου αρέσει το σεξ όσο και εσένα Μαρια 6982960374kanesex.com
Καλησπερα μαγκες. Ξερεις κανεις τπτ για αυτην τωρα που ειναι κομοτηνη?ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ
Μαρία 25χρόνων ανεξάρτητη ξανθιά γυναικάρα εφτασα στα Τρίκαλα μόνο για τρεις ημέρες .Ελα στο χώρο μου και δεν θα με ξεχάσεις ποτε. Μου αρέσει το σεξ όσο και εσένα Μαρια 6982960374kanesex.com
Σε Πιο Πιγες Φίλε μου Στο Αριγατο Η στο FreeHouseΒίκα παμπόνηρη. Προσπαθεί να σε τελειώσει σε δευτερόλεπτα. Που να ξέρει με ποιον έχει να κάνει . Της ζήτησα κωλο και αρνήθηκε. Με βλέπει που αρχίζει να νευριάζω και γυρνάει. Τρώει μερικές σφαλιάρες σε φυσιολογικο επίπεδο και μου έριξε χαστούκι πολυ δυνατό Δεν πάει καλά. Απαράδεκτη.
στη Θρακη δεν παιζουν με την καμια αξιολογες ντοπιες,με εξαιρεση λιγο το νομο Εβρου.
εχει καποια καλα καριολακια, αλλα ου μπλεξεις με συγγενολογια γκατζοληδων στον Εβρο.
Κομοτηνη- Ξανθη παιζουν καποιες αλλοδαπες απο Βουλγαρια λογω του καινουριου δρομου που ανοιξε στα βορεια του νομου Ροδοπης.
στην Κομοτηνη βεβαια ολο το παιχνιδι παιζεται με φοιτητριες ,αλλα σε καμια περιπτωση μην φανταστεις κατι εξωπραγματικο.
τα πιο πολλα βλαχαδερα ειναι
Φίλε μου καλησπέρα.. είμαι στην περιοχή και λέω να κάνω μια επίσκεψη.. τι ωράριο έχουν συνήθως και πιο πιστεύεις αξίζει για αυτές μέρες?..ευχαριστώ...Χθες το μεσημεράκι πέρασα απ'ολα.
Ανάχωμα τα ίδια κ τα ίδια...μια νταρντανα Ρωσίδα στο αριστερό, πίσω στο μεσαίο δεξιά μια Μολδαβη ξανθιά λεπτοκαμωμενη. Το δεξί ήταν κλειστό. Συνήθως είναι μια νεαρή Ρομά.
Στο Αριγκατο δεξιά μια κοντούλης, λεπτή μελαχρινή με κοντά μαλλιά....αβυζη. Στο μέσα μια Ρωσίδα μετρίου αναστηματος κ αυτή όχι με μεγάλο στήθος.
Στο Ροδίτης μπαίνοντας δεξιά στο διοροφο, επάνω ακόμα κλειστό κ στο κάτω μια κοπέλα που όπως αναφέρει κ ο φίλος επάνω φαινόταν πολλά υποσχόμενη.
Δεν μπήκα σε καμία, προτίμησα τα 40 να τα βάλω πετρέλαιο
Δεν μας είπες εντυπώσεις όμωςΤις καθημερινές ανοιγουν συνήθως 2 με 2μιση το μεσημέρι. Τα Σαββατοκύριακο δεν ξέρω, μπορεί κ νωρίτερα. Τώρα το πιο είναι καλύτερο, αυτό είναι στην κρίση του καθενός, ανάλογα τα γούστα του. Εγώ προσωπικά έχω καταθέσει στο διώροφο πριν τον Ροδίτη (Ανατολικά της Κομοτηνής, προς Σαπες) στον πάνω όροφο.