Νέα

Κομοτηνή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα mangasuthu
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 1K
  • Εμφανίσεις 302K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

mbz9312618

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
Ας κάτσουν να βαράμε μύγες τότε.....να έρχονται τα κορίτσια κ να φεύγουν σε μια βδομάδα από την αναδουλεια
Πήγα την προηγούμενη εβδομάδα και έδωσα 40 ευρώ αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος...λέει μην αγγίζεις μουvi μου μην αγγίζεις τα βυζιά μου....

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
20
Like
458
Πόντοι
291
Πήγα την προηγούμενη εβδομάδα και έδωσα 40 ευρώ αλλά δεν είμαι ικανοποιημένος...λέει μην αγγίζεις μουvi μου μην αγγίζεις τα βυζιά μου....
Καλησπερα, με μια πέρασες φίλε και σε ποιο μαγαζί?? Εγώ περνωντας απ το κατω του Ροδίτη και όσο περίμενα να βγει η κοπελα απ το δωματιο η τσατσα΄μου το περασε με τον δικό της τρόπο σκεψης: ότι με 30 καμιά κοπελα δεν ανεβαινει Κομοτηνή ενώ με 40άρι θα γίνεται κύκλος καθε 20 ημέρες με ανανέωση προσωπικού.................... τώρα πόση αληθεια μπορείς να παρεις από μαι πρώην ιερόδουλη τι να σου πω

mbz9312618

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
Καλησπερα, με μια πέρασες φίλε και σε ποιο μαγαζί?? Εγώ περνωντας απ το κατω του Ροδίτη και όσο περίμενα να βγει η κοπελα απ το δωματιο η τσατσα΄μου το περασε με τον δικό της τρόπο σκεψης: ότι με 30 καμιά κοπελα δεν ανεβαινει Κομοτηνή ενώ με 40άρι θα γίνεται κύκλος καθε 20 ημέρες με ανανέωση προσωπικού.................... τώρα πόση αληθεια μπορείς να παρεις από μαι πρώην ιερόδουλη τι να σου πω
δεν θυμάμαι το όνομά αλλά ήtaν μια ξανθιά sto arigato

mbz9312618

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
Γεια σας Μανγες Εχει τίποτα Καλο στο Αριγατο η στο Ροδίτη??

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
20
Like
458
Πόντοι
291
Καλημέρα σε όλους, πήγε κανείς πρόσφατα στα ερωτικά σπίτια της πόλης να μας πει τι γίνεται??
Θα περάσω εντός της εβδομάδας και θελω να παω στοχευμενα λόγω πίεσης χρόνου

p21za

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
189
Πόντοι
1
Θέλω να πάω κ μόνο που σκέφτομαι τα 40 ευρώ.....δε πάω.....σορυ μάγκες μη περίμενετε από μένα πολλά από εδώ κ πέρα..... προτιμώ να.πηγαινωωστην Αθήνα που κατεβαίνω κάθε μήνα

p21za

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
189
Πόντοι
1
Πήγα αριγκατο σήμεραενα σπίτι ανοιχτό μια βυζαρου αδιάφορη για εμένα..... ξεκινάει με 40.....τους είπα είναι πολλά η γκόμενα μου είπε όλα ανέβηκαν....τις λέω τότε θα γάμαω μόνο στην Αθήνα.....η τσατσά μου έλεγε όμως στο δωμάτιο θα κάτσεις 15λεπτα όχι δέκα...... έφυγα τρέχοντας

mbz9312618

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Κριτικές
1
Like
53
Πόντοι
0
Πήγα αριγκατο σήμεραενα σπίτι ανοιχτό μια βυζαρου αδιάφορη για εμένα..... ξεκινάει με 40.....τους είπα είναι πολλά η γκόμενα μου είπε όλα ανέβηκαν....τις λέω τότε θα γάμαω μόνο στην Αθήνα.....η τσατσά μου έλεγε όμως στο δωμάτιο θα κάτσεις 15λεπτα όχι δέκα...... έφυγα τρέχοντας
όχι τόσα χρήματα για 10 λεπτά...πώς λεγόταν το κορίτσι?

p21za

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
189
Πόντοι
1
όχι τόσα χρήματα για 10 λεπτά...πώς λεγόταν το κορίτσι?
Δε θυμάμαι καθόλου έχει ανοιχτά δόντια μπροστά αυτό πρόσεξα μόνο....και βυζάρες....40 ευρώ 15 λεπτα.....δεν έχει πιο κάτω στη τιμή

p21za

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
189
Πόντοι
1
Μόλις βγήκα από του Ροδίτη.. ανοιχτό μόνο το πάνω στον όροφο....μαρνα η κοπέλα σε πρόγραμμα.... μου λέει σε μισή ώρα βγαίνει..... έφυγα.....όταν περίμενα να ανοίξει η τσατσά άκουσα τα πορνοτακουνα...... καριολες με κορόιδεψαν

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
20
Like
458
Πόντοι
291
Καλημέρα στην παρέα
Εκείνη η Ανδριάννα βρε παιδιά έφυγε απ την πόλη?? Τι επιλογές έχουμε στον Ροδίτη?

p21za

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
189
Πόντοι
1
Καλημέρα στην παρέα
Εκείνη η Ανδριάννα βρε παιδιά έφυγε απ την πόλη?? Τι επιλογές έχουμε στον Ροδίτη?
Πήγα πριν λίγες μέρες μια μαρίνα ξανθιά επάνω...για 40 που ζητάει εγώ προσωπικά δε τα δίνω

p21za

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
189
Πόντοι
1
Νέα βόλτα μόλις τώρα .....καινουργα κοπέλα στο αριγκατο κ στο ανάχωμα με την 40 παντού.....οι κοπέλες για μένα (που περαπατω Αθήνα κάθε μήνα) χάλια

p21za

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2013
Like
189
Πόντοι
1
Μόλις γύρισα από αριγκατο.....δύο κοπέλες καινούργιες..... ευθεία δε θυμάμαι όνομα....πέρασα στο δεξιά όπως μπαίνεις στην αυλή.....η κοπέλα Ελληνίδα όνομα Σίσυ..... πέρασα.....είχα να γάμησω από το Πάσχα.... τελωσπαντων..... ευγενική η κοπέλα ηλικία γύρω στα 50( αν με διαβάζεις συγνώμη αν σε μεγάλωσα) ξανθιά μεγάλο στήθος ( αυτό με κέρδισε) γενικά μια δοκιμή την αξίζει.....δεν άντεξα να μιλήσω για το 40αρι....αλλά πλέον αυτές είναι οι τιμές κ πρέπει να τις συνιθισουμε......εγώ λόγω του ότι έχυσα σε δύο λεπτά δε μπορώ να πω περισσότερα..... πάντως αν μου περίσσευαν θα πήγαινα κ αύριο

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
20
Like
458
Πόντοι
291
Μόλις γύρισα από αριγκατο.....δύο κοπέλες καινούργιες..... ευθεία δε θυμάμαι όνομα....πέρασα στο δεξιά όπως μπαίνεις στην αυλή.....η κοπέλα Ελληνίδα όνομα Σίσυ..... πέρασα.....είχα να γάμησω από το Πάσχα.... τελωσπαντων..... ευγενική η κοπέλα ηλικία γύρω στα 50( αν με διαβάζεις συγνώμη αν σε μεγάλωσα) ξανθιά μεγάλο στήθος ( αυτό με κέρδισε) γενικά μια δοκιμή την αξίζει.....δεν άντεξα να μιλήσω για το 40αρι....αλλά πλέον αυτές είναι οι τιμές κ πρέπει να τις συνιθισουμε......εγώ λόγω του ότι έχυσα σε δύο λεπτά δε μπορώ να πω περισσότερα..... πάντως αν μου περίσσευαν θα πήγαινα κ αύριο
καλά τώρα γύρω στα 50 δεν την λες και κοπέλα.............εργαζόμενη κυρία περισσότερο!!!:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

SEXTYPHOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2015
Κριτικές
20
Like
458
Πόντοι
291
Καλημέρα στην ομάδα, χθες βράδυ πέρασα απ το δίπατο του Ροδίτη, κάτω ήταν μόνη χωρίς τσατσά μια νταρντάνα μαυρομαλλα με ταττού στο αριστερό στήθος, ανακοίνωσε απλό 40 50 χωρίς προφυλακτικό και κάποια αλλα προγράμματα μέχρι το 100αρικο (ήμουν έτοιμος να μπω είναι η αλήθεια)...........ανεβαίνω επανω, ανοίγουν με τον τζίτζικα και βγαίνει η ευγενεστατη τσατσα΄, ανακοινώνει 40 απλό κι αυτή, 50 χαλαρό, 60 μασαζ, 80 δύο εκτονώσεις με ενδιάμεσο διάλειμμα της κοπέλας και έφτασε κι αυτή μεχρι τα 100...........βγαίνει το Μαρινακι όπως μου την ονομάτισε τι ναδω........... μια ξανθιά αδύνατη, το βυζί εμφανεστατα σε πτώση μέχρι τον αφαλό, με μια ξυνίλα, με ένα τουπέ που ούτε στο τζάμπα γαμάμε τέτοιες έξω στην γειτονιά..........χαιρέτησα, ξενερωσα και κράτησα το 50αρικο για ποτά το βράδυ!!!! Επεσε πολύ το επίπεδο στην Κομοτηνή προσοχή!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom