You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κομμωτήρια που γαμάς....;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα iakovos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Τσάρκας4
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 872
- Πόντοι
- 96
Γνωστός από Πειραιά ,παλιά μου έλεγε ότι εκεί υπήρχε κουρείο με γκόμενες που σου λέγαν απλό κούρεμα ή σπέσιαλ.Αν έλεγες το πρώτο σε κουρεύαν και έφευγες.Αν έλεγες το δεύτερο , μετά το κούρεμα είχε και τσιμπούκι.Δεν μου είιπε άλλες λεπτομέρειες!
poutsa4x4
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2019
- Like
- 394
- Πόντοι
- 26
Το έχω ακούσει και γω αυτό και έχω μια υποψία ποιο κουρείο μπορεί να είναι. Δεν είμαι όμως σίγουρος.Γνωστός από Πειραιά ,παλιά μου έλεγε ότι εκεί υπήρχε κουρείο με γκόμενες που σου λέγαν απλό κούρεμα ή σπέσιαλ.Αν έλεγες το πρώτο σε κουρεύαν και έφευγες.Αν έλεγες το δεύτερο , μετά το κούρεμα είχε και τσιμπούκι.Δεν μου είιπε άλλες λεπτομέρειες!
Το έχω ακούσει και γω αυτό και έχω μια υποψία ποιο κουρείο μπορεί να είναι. Δεν είμαι όμως σίγουρος.
ποιο υποπτευεσαι?
nickpie2008
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2010
- Like
- 5.255
- Πόντοι
- 1.106
Περίμενε εσύ να ανοίξουν πρώτα πρώτα τα κομμωτήρια και μετά πάμε ολοταχώς για νέα καραντίνα.Το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε που όλα είναι κλειστά. Έχω φρικάρει. Πάντα είχα κοντό μαλλί και πάντα φροντίζω για την εμφάνισή μου. Τα πρώτα μαγαζιά που θα πρέπει οπωσδήποτε να ανοίξουν είναι τα κομμωτήρια και τα γυμναστήρια.
ΥΓ:Ο εργασιακός μεσαίωνας δεν έρχεται μόνο από τις κυβερνήσεις αλλά ωραιότατα κι από τους πολίτες.
Τα κομμωτήρια είναι τρανό παράδειγμα αυτού που θα γίνει τουλάχιστον για ένα μηνα
poutsa4x4
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2019
- Like
- 394
- Πόντοι
- 26
Ενώ τώρα δεν πάμε? Έχουμε καμιά καραντίνα και δεν το ξέρω? Χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας υπήρχε μποτιλιάρισμα, στα μέσα μεταφοράς δεν τηρείται το 50% πληρότητας, στους δρόμους και τις πλατείες παρατηρείται συνωστισμός με όλους τους μαραθωνοδρόμους που προετοιμάζονται για ολυμπιακούς αγώνες και ειδικά στον Φλοίσβο πριν μερικές μέρες γινόταν το αδιαχώρητο. Κατά τα άλλα τα μεγάφωνα στις εκκλησίες ή η κατοίκον παραλαβή του αγίου φωτός θα προκαλούσε συνωστισμό. Έτσι και σε σένα σε πειράζει το άνοιγμα των κομμωτηρίων, όλα τα άλλα δεν τα βλέπεις.Περίμενε εσύ να ανοίξουν πρώτα πρώτα τα κομμωτήρια και μετά πάμε ολοταχώς για νέα καραντίνα.
ΥΓ:Ο εργασιακός μεσαίωνας δεν έρχεται μόνο από τις κυβερνήσεις αλλά ωραιότατα κι από τους πολίτες.
Τα κομμωτήρια είναι τρανό παράδειγμα αυτού που θα γίνει τουλάχιστον για ένα μηνα
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.548
- Πόντοι
- 11.445
Περίμενε εσύ να ανοίξουν πρώτα πρώτα τα κομμωτήρια και μετά πάμε ολοταχώς για νέα καραντίνα.
Το πρωτο που κολλας κορωνα ειναι το κομμωτηριο με τον κουρεα να σε φτύνει στο σβερκο και φυσικα στο μπουρδελο επισης . Οποτε σε κομμωτηριο-μπουρδελο την εχεις σιγουρη 100% τη διασωληνωση
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.902
- Πόντοι
- 1.346
Ο νηματοθέτης πριν 12 έτη είχε μυριστεί την τωρινή πανούκλα και μας προειδοποίησε ως σύγχρονος Νοστράδαμος, όμως αδιαφορήσαμε :S :S :S
holy diver
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 116
- Πόντοι
- 0
το ΤΕΟ και εμεις απο την εστια παλιοτερα πηγαιναμε κοπανα στο γαλαξια και περναμε ματι τις κομμωτριες. Απλα ακριβο κομμωτηριο, ονομα, μοστρα και βιτριναΛοιπόν που λέτε παιδιά, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, πηγαίνοντας από Ελ. Βενιζέλου προς την alpha bank, κάπου εκεί δεξιά σε ένα μαγαζί, κατά το 1995 που πάενα Λύκειο (πειραματικό παρακαλώ) υπήρχε ένα κομμωτήριο όπου οι κομμώτριες φόραγαν ψηλοτάκουνες γόβες, σούπερ μίνι και ήταν γκομενάρες. Χρέωνε τότε το ανδρικό κούρεμα 5.500 ΔΡΧ όταν στα άλλα κομμωτήρια θα έκανε 1.200 ΔΡΧ
Λέτε να προσέφεραν και άλλη υπηρεσία εκτός από κούρεμα? Υπάρχει κάποιος νεοσμυρνιώτης που να γνωρίζει?
Ντουνταράς
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Μαρ 2020
- Κριτικές
- 11
- Like
- 6.902
- Πόντοι
- 1.346
ορμάτε εδώ αλλά μην σφαχτείχτε :S :S :S
Που να πέσει πείνα το Twitter θα γίνει bourdela.com :S :S :S
Που να πέσει πείνα το Twitter θα γίνει bourdela.com :S :S :S
Πληρωνες πιο πολυ το ματι οχι το κουρεμα.το ΤΕΟ και εμεις απο την εστια παλιοτερα πηγαιναμε κοπανα στο γαλαξια και περναμε ματι τις κομμωτριες. Απλα ακριβο κομμωτηριο, ονομα, μοστρα και βιτρινα
holy diver
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 116
- Πόντοι
- 0
Το τερπνόν μετά του ωφέλιμου, ο καφές του γαλαξία ένας από τους καλυτέρους της Αθηνάς, η πλατεία πάντα μάζευε γυναίκες και το μάτι στο κομμωτήριο μπόνους.Πληρωνες πιο πολυ το ματι οχι το κουρεμα.
poutsa4x4
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2019
- Like
- 394
- Πόντοι
- 26
Τσάρκας4
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιαν 2009
- Like
- 872
- Πόντοι
- 96
Αυτό είναι παίδες .Λύσαμε το οικονομικό μας.Θα ανοίξουμε κουρείο κομμωτήριο με επαγγελματίες του χώρου! Θα γίνει χαμός! Πέρα από την προϋπηρεσία σε λαδάδικα , σπίτια , στούντιο , συνοδεία κτλπ θα πρέπει να έχουν και χαρτί από τον Αμάραντο.Προπάντων η αξιοκρατία!
Νικ Ο Ντικ
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 2
- Like
- 83
- Πόντοι
- 6
Στο αλλο το νημα, στα μασατζιδικα που γαμας υπαρχουν πολλες κριτικες απο κοπελες που στο μασαζ δεν το εχουν καθολου. Φανταστητε οντως να υπηρχαν κομμωτηρια που γαμας και να υπηρχαν παρομοιες κριτικες ως προς το κουρεμα....
Γι αυτό να πηγαίνεις πρωινές ώρες που ακόμα δεν έχουν φάει. Αν πας μεσημέρι ή απόγευμα προς βράδυ και η κομμώτρια των ονείρων σου, έχει χτυπήσει καναδυό πιτόγυρα με κρεμμύδι και τζατζίκι, τότε ως προς την αναπνοή ατύχησες!Ωραίες είναι μερικές κομμώτριες που την ώρα του έργου τους κωλοτρίβονται δήθεν τυχαία επάνω μας, αλλά απαραίτητη προυπόθεση για να είναι ελκυστικές και να θέλεις να τις.. πρέπει να έχουν και καθαρή αναπνοή.
MrEco
Μέγας
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 17
- Like
- 3.227
- Πόντοι
- 4.365
Πειραιωτης εδω,πες ονομα μαγαζιου και θα επανελθω με ινφο μολις τσεκαρωΓνωστός από Πειραιά ,παλιά μου έλεγε ότι εκεί υπήρχε κουρείο με γκόμενες που σου λέγαν απλό κούρεμα ή σπέσιαλ.Αν έλεγες το πρώτο σε κουρεύαν και έφευγες.Αν έλεγες το δεύτερο , μετά το κούρεμα είχε και τσιμπούκι.Δεν μου είιπε άλλες λεπτομέρειες!
χαχαχα ωραιος ο φιλοςΣτο αλλο το νημα, στα μασατζιδικα που γαμας υπαρχουν πολλες κριτικες απο κοπελες που στο μασαζ δεν το εχουν καθολου. Φανταστητε οντως να υπηρχαν κομμωτηρια που γαμας και να υπηρχαν παρομοιες κριτικες ως προς το κουρεμα....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 398
- Εμφανίσεις
- 13K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις
- 6K
- Απαντήσεις
- 21
- Εμφανίσεις