Νέα

Κομμωτήρια που γαμάς....;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα iakovos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 103
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

poutsa4x4

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Like
394
Πόντοι
26
Και κομμώτρια σκύλων να είναι, ο καλος μύλος όλα τα αλέθει!

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
Γνωστός από Πειραιά ,παλιά μου έλεγε ότι εκεί υπήρχε κουρείο με γκόμενες που σου λέγαν απλό κούρεμα ή σπέσιαλ.Αν έλεγες το πρώτο σε κουρεύαν και έφευγες.Αν έλεγες το δεύτερο , μετά το κούρεμα είχε και τσιμπούκι.Δεν μου είιπε άλλες λεπτομέρειες! :huh:

poutsa4x4

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Like
394
Πόντοι
26
Γνωστός από Πειραιά ,παλιά μου έλεγε ότι εκεί υπήρχε κουρείο με γκόμενες που σου λέγαν απλό κούρεμα ή σπέσιαλ.Αν έλεγες το πρώτο σε κουρεύαν και έφευγες.Αν έλεγες το δεύτερο , μετά το κούρεμα είχε και τσιμπούκι.Δεν μου είιπε άλλες λεπτομέρειες! :huh:
Το έχω ακούσει και γω αυτό και έχω μια υποψία ποιο κουρείο μπορεί να είναι. Δεν είμαι όμως σίγουρος.

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.407
Πόντοι
3.936
Ωραίες είναι μερικές κομμώτριες που την ώρα του έργου τους κωλοτρίβονται δήθεν τυχαία επάνω μας, αλλά απαραίτητη προυπόθεση για να είναι ελκυστικές και να θέλεις να τις.. πρέπει να έχουν και καθαρή αναπνοή.  :sunglasses:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε που όλα είναι κλειστά. Έχω φρικάρει. Πάντα είχα κοντό μαλλί και πάντα φροντίζω για την εμφάνισή μου. Τα πρώτα μαγαζιά που θα πρέπει οπωσδήποτε να ανοίξουν είναι τα κομμωτήρια και τα γυμναστήρια.
Περίμενε εσύ να ανοίξουν πρώτα πρώτα τα κομμωτήρια και μετά πάμε ολοταχώς για νέα καραντίνα.
ΥΓ:Ο εργασιακός μεσαίωνας δεν έρχεται μόνο από τις κυβερνήσεις αλλά ωραιότατα κι από τους πολίτες.
Τα κομμωτήρια είναι τρανό παράδειγμα αυτού που θα γίνει τουλάχιστον για ένα μηνα

poutsa4x4

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2019
Like
394
Πόντοι
26
Περίμενε εσύ να ανοίξουν πρώτα πρώτα τα κομμωτήρια και μετά πάμε ολοταχώς για νέα καραντίνα.
ΥΓ:Ο εργασιακός μεσαίωνας δεν έρχεται μόνο από τις κυβερνήσεις αλλά ωραιότατα κι από τους πολίτες.
Τα κομμωτήρια είναι τρανό παράδειγμα αυτού που θα γίνει τουλάχιστον για ένα μηνα
Ενώ τώρα δεν πάμε? Έχουμε καμιά καραντίνα και δεν το ξέρω? Χθες το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας υπήρχε μποτιλιάρισμα, στα μέσα μεταφοράς δεν τηρείται το 50% πληρότητας, στους δρόμους και τις πλατείες παρατηρείται συνωστισμός με όλους τους μαραθωνοδρόμους που προετοιμάζονται για ολυμπιακούς αγώνες και ειδικά στον Φλοίσβο πριν μερικές μέρες γινόταν το αδιαχώρητο. Κατά τα άλλα τα μεγάφωνα στις εκκλησίες ή η κατοίκον παραλαβή του αγίου φωτός θα προκαλούσε συνωστισμό. Έτσι και σε σένα σε πειράζει το άνοιγμα των κομμωτηρίων, όλα τα άλλα δεν τα βλέπεις.

ririkonav

Ανώτατος
Εγγρ.
2 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
6.548
Πόντοι
11.445

Το πρωτο που κολλας κορωνα ειναι το κομμωτηριο με τον κουρεα να σε φτύνει στο σβερκο και φυσικα στο μπουρδελο επισης . Οποτε σε κομμωτηριο-μπουρδελο την εχεις σιγουρη 100% τη διασωληνωση  :priest:

Ντουνταράς

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Μαρ 2020
Κριτικές
11
Like
6.902
Πόντοι
1.346
Ο νηματοθέτης πριν 12 έτη είχε μυριστεί την τωρινή πανούκλα και μας προειδοποίησε ως σύγχρονος Νοστράδαμος, όμως αδιαφορήσαμε :S :S :S

holy diver

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
116
Πόντοι
0
Λοιπόν που λέτε παιδιά, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, πηγαίνοντας από Ελ. Βενιζέλου προς την alpha bank, κάπου εκεί δεξιά σε ένα μαγαζί, κατά το 1995 που πάενα Λύκειο (πειραματικό παρακαλώ) υπήρχε ένα κομμωτήριο όπου οι κομμώτριες φόραγαν ψηλοτάκουνες γόβες, σούπερ μίνι και ήταν γκομενάρες. Χρέωνε τότε το ανδρικό κούρεμα 5.500 ΔΡΧ όταν στα άλλα κομμωτήρια θα έκανε 1.200 ΔΡΧ

Λέτε να προσέφεραν και άλλη υπηρεσία εκτός από κούρεμα? Υπάρχει κάποιος νεοσμυρνιώτης που να γνωρίζει?
το ΤΕΟ και εμεις απο την εστια παλιοτερα πηγαιναμε κοπανα στο γαλαξια και περναμε ματι τις κομμωτριες. Απλα ακριβο κομμωτηριο, ονομα, μοστρα και βιτρινα

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.197
Πόντοι
20.686
το ΤΕΟ και εμεις απο την εστια παλιοτερα πηγαιναμε κοπανα στο γαλαξια και περναμε ματι τις κομμωτριες. Απλα ακριβο κομμωτηριο, ονομα, μοστρα και βιτρινα
Πληρωνες πιο πολυ το ματι οχι το κουρεμα.

holy diver

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουν 2017
Κριτικές
2
Like
116
Πόντοι
0
Πληρωνες πιο πολυ το ματι οχι το κουρεμα.
Το τερπνόν μετά του ωφέλιμου, ο καφές του γαλαξία ένας από τους καλυτέρους της Αθηνάς, η πλατεία πάντα μάζευε γυναίκες και το μάτι στο κομμωτήριο μπόνους.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
Αυτό είναι παίδες .Λύσαμε το οικονομικό μας.Θα ανοίξουμε κουρείο κομμωτήριο με επαγγελματίες του χώρου! Θα γίνει χαμός! Πέρα από την προϋπηρεσία σε λαδάδικα , σπίτια , στούντιο , συνοδεία κτλπ θα πρέπει να έχουν και χαρτί από τον Αμάραντο.Προπάντων η αξιοκρατία! :uglystupid:

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
83
Πόντοι
6
Στο αλλο το νημα, στα μασατζιδικα που γαμας υπαρχουν πολλες κριτικες απο κοπελες που στο μασαζ δεν το εχουν καθολου. Φανταστητε οντως να υπηρχαν κομμωτηρια που γαμας και να υπηρχαν παρομοιες κριτικες ως προς το κουρεμα....

rebelos1

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2019
Κριτικές
2
Like
117
Πόντοι
1
Ωραίες είναι μερικές κομμώτριες που την ώρα του έργου τους κωλοτρίβονται δήθεν τυχαία επάνω μας, αλλά απαραίτητη προυπόθεση για να είναι ελκυστικές και να θέλεις να τις.. πρέπει να έχουν και καθαρή αναπνοή.  :sunglasses:
Γι αυτό να πηγαίνεις πρωινές ώρες που ακόμα δεν έχουν φάει. Αν πας μεσημέρι ή απόγευμα προς βράδυ και η κομμώτρια των ονείρων σου, έχει χτυπήσει καναδυό πιτόγυρα με κρεμμύδι και τζατζίκι, τότε ως προς την αναπνοή ατύχησες!

MrEco

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουλ 2009
Κριτικές
17
Like
3.227
Πόντοι
4.365
Πειραιωτης εδω,πες ονομα μαγαζιου και θα επανελθω με ινφο μολις τσεκαρω

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
Δυστυχώς δεν ξέρω, αλλιώς θα είχα ήδη πάει.Τότε ο γνωστός μου δεν μου είπε τίποτα  παραπάνω. :(

john35@

Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2020
Like
33
Πόντοι
0
Στο αλλο το νημα, στα μασατζιδικα που γαμας υπαρχουν πολλες κριτικες απο κοπελες που στο μασαζ δεν το εχουν καθολου. Φανταστητε οντως να υπηρχαν κομμωτηρια που γαμας και να υπηρχαν παρομοιες κριτικες ως προς το κουρεμα....
χαχαχα ωραιος ο φιλος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom