You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κομμωτήρια που γαμάς....;;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα iakovos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 103
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
poutsa4x4
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2019
- Like
- 394
- Πόντοι
- 26
Ναι, τα ίδια. Που σκαλώνεις?
poutsa4x4
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2019
- Like
- 394
- Πόντοι
- 26
Όχι, είμαι άστεγος. Εγώ δεν χρειάζομαι άδεια μετακίνησης!καλά μωρέ δεν έχεις ούτε σπίτι ?
κούρεμα σε ξενοδοχείο πρώτη φορά ακούω
poutsa4x4
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2019
- Like
- 394
- Πόντοι
- 26
Θέλω και ξύρισμα στ αρχίδια! :oΜετά την επιστροφή στα κανονικά...
Γυμνές κομμώτριες θα κάνουν εμφανίσεις...
Αντί πως να στα πάρω...Πως να σου πάρω...
ΔΑΜΟΣ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.767
- Πόντοι
- 1.196
εξτραδακιας!Θέλω και ξύρισμα στ αρχίδια! :o
Εγώ θέλω να μου κάνει ράστα τις πουτσότριχες.Ζητείται κομμώτρια εμφανίσιμη για κούρεμα σε ξενοδοχείο ή σε δικό της χώρο. Απαιτείται να έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα αυτοπροστασίας κατά COVID-19(μάσκα-γάντια-αντισηπτικό). Extra υπηρεσίες επιθυμητές με το ανάλογο δωράκι. Απάντηση σε PM.
Ettore
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Σεπ 2017
- Like
- 47.284
Δεν ψάχνει το παιδί να γαμησει
να κουρευτεί και να ξυριστεί θέλει
poutsa4x4
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2019
- Like
- 394
- Πόντοι
- 26
Αυτό ακριβώς!Δεν ψάχνει το παιδί να γαμησει
να κουρευτεί και να ξυριστεί θέλει
Ανδράποδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 897
- Πόντοι
- 86
poutsa4x4
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2019
- Like
- 394
- Πόντοι
- 26
Ο Παπανδρέου είναι αυτός?
poutsa4x4
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2019
- Like
- 394
- Πόντοι
- 26
Δεν έχω θέμα. Αρκεί να μου τα ξυρίσει...σαν το κεφάλι του Θεοδωράκη!σοβαρή διευκρίνηση:
θέλεις να σε ξυρίσει με μηχανή ή με λεπίδα?
jim28
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.414
- Πόντοι
- 6.955
Λοιπόν που λέτε παιδιά, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, πηγαίνοντας από Ελ. Βενιζέλου προς την alpha bank, κάπου εκεί δεξιά σε ένα μαγαζί, κατά το 1995 που πάενα Λύκειο (πειραματικό παρακαλώ) υπήρχε ένα κομμωτήριο όπου οι κομμώτριες φόραγαν ψηλοτάκουνες γόβες, σούπερ μίνι και ήταν γκομενάρες. Χρέωνε τότε το ανδρικό κούρεμα 5.500 ΔΡΧ όταν στα άλλα κομμωτήρια θα έκανε 1.200 ΔΡΧ
Λέτε να προσέφεραν και άλλη υπηρεσία εκτός από κούρεμα? Υπάρχει κάποιος νεοσμυρνιώτης που να γνωρίζει?
Λέτε να προσέφεραν και άλλη υπηρεσία εκτός από κούρεμα? Υπάρχει κάποιος νεοσμυρνιώτης που να γνωρίζει?
poutsa4x4
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2019
- Like
- 394
- Πόντοι
- 26
Το θέμα είναι τώρα τι κάνουμε που όλα είναι κλειστά. Έχω φρικάρει. Πάντα είχα κοντό μαλλί και πάντα φροντίζω για την εμφάνισή μου. Τα πρώτα μαγαζιά που θα πρέπει οπωσδήποτε να ανοίξουν είναι τα κομμωτήρια και τα γυμναστήρια.Λοιπόν που λέτε παιδιά, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, πηγαίνοντας από Ελ. Βενιζέλου προς την alpha bank, κάπου εκεί δεξιά σε ένα μαγαζί, κατά το 1995 που πάενα Λύκειο (πειραματικό παρακαλώ) υπήρχε ένα κομμωτήριο όπου οι κομμώτριες φόραγαν ψηλοτάκουνες γόβες, σούπερ μίνι και ήταν γκομενάρες. Χρέωνε τότε το ανδρικό κούρεμα 5.500 ΔΡΧ όταν στα άλλα κομμωτήρια θα έκανε 1.200 ΔΡΧ
Μάτι στους καυλωμενους πρόσφεραν.Λοιπόν που λέτε παιδιά, στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, πηγαίνοντας από Ελ. Βενιζέλου προς την alpha bank, κάπου εκεί δεξιά σε ένα μαγαζί, κατά το 1995 που πάενα Λύκειο (πειραματικό παρακαλώ) υπήρχε ένα κομμωτήριο όπου οι κομμώτριες φόραγαν ψηλοτάκουνες γόβες, σούπερ μίνι και ήταν γκομενάρες. Χρέωνε τότε το ανδρικό κούρεμα 5.500 ΔΡΧ όταν στα άλλα κομμωτήρια θα έκανε 1.200 ΔΡΧ
τοτε ρε φιλε βαλε και σουβλαντζηδικα που γαμας!~
το '17 παστιδα ροδου που εκανα φανταρικο υπηρχε σουβλατζιδικο που γαμαγες!
Manimal
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 9 Φεβ 2020
- Κριτικές
- 7
- Like
- 39.028
- Πόντοι
- 10.411
Παίζει σοβαρά το ενδεχόμενο αυτό manΟ Παπανδρέου είναι αυτός?
alafroiskiotos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2017
- Like
- 2.131
- Πόντοι
- 206
Παίζει και Μπαρμπέρης για τους λαβωμενους;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 398