βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Πήγε για μαλλί και βγήκε... γαμημένος...
Μηπως μπερδευτικες με μασαντζήδικα που γαμας?.... ......τοτε ρε φιλε βαλε και σουβλαντζηδικα που γαμας!~
Παίζει τέτοια φάση?Ξέρει κανείς αν προσφέρει καμιά κοπέλα κομμωσεις κατ' οίκον? Γιατί αν περιμένω μετά την καραντίνα, το μαλλί μου θα χει γίνει αφανα!
Ξέρει κανείς αν προσφέρει καμιά κοπέλα κομμωσεις κατ' οίκον? Γιατί αν περιμένω μετά την καραντίνα, το μαλλί μου θα χει γίνει αφανα!
Πάντα έπαιζε. Πολλές κορασίδες δεν έχουν τα χρήματα για να ανοίξουν κομμωτήριο και έτσι στο ξεκίνημα της καριέρας τους προσφέρουν κατ'οίκον υπηρεσίες. Απλά τώρα λόγω των απαγορεύσεων δυσκόλεψε το πράγμα.Παίζει τέτοια φάση?
Ξέρει κανείς αν προσφέρει καμιά κοπέλα κομμωσεις κατ' οίκον?
Και ξινούλα να είναι, δεν με πειράζει αλλά εννοείται ότι την προτιμώ εμφανίσιμη.τη θες και νοστιμούλα ή δεν έχεις πρόβλημα στην εμφάνιση?
Να κουρευτεις θελεις η να γαμησεις κομμωτρια?Και ξινούλα να είναι, δεν με πειράζει αλλά εννοείται ότι την προτιμώ εμφανίσιμη.
Και τα δύο!Να κουρευτεις θελεις η να γαμησεις κομμωτρια?
Και τα δύο!
Δεν είναι απόλυτο αυτό. Είχα ένα καλό στανταρακι αλλά σταμάτησε λόγω κορωνοϊου.Μην πλάθεις φανταστικά σενάρια φίλε μου λόγω κλεισούρας
Μονο πούστηδες κομμωτές έρχονται κατοίκον