Νέα

Kολυμβηση.

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Boldemort
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ειναι εδω και κανας μήνας που έχω ξεκινησει κολυμβηση και μου αρεσει αρκετα σαν άθλημα...

εσεις κάνετε??? για πειτε καμια γνωμη. Το κολυμπι γυμναζει ολο το σωμα ταυτοχρονα εχω ακουσει αλλα το νιωθω και εγω στην προπονηση, πηγαινω 3 φορες την εβδομαδα και κανω καμια ωριτσα την ημερα !

Συνηθως εχω και ωραια παρέα ... χαιρεται το ματι σου απο αυτες που κανουν κολυμβηση :grin:

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
Ειναι εδω και κανας μήνας που έχω ξεκινησει κολυμβηση και μου αρεσει αρκετα σαν άθλημα...

εσεις κάνετε??? για πειτε καμια γνωμη. Το κολυμπι γυμναζει ολο το σωμα ταυτοχρονα εχω ακουσει αλλα το νιωθω και εγω στην προπονηση, πηγαινω 3 φορες την εβδομαδα και κανω καμια ωριτσα την ημερα !

Συνηθως εχω και ωραια παρέα ... χαιρεται το ματι σου απο αυτες που κανουν κολυμβηση :grin:
Ρε τύπε, για καμακι ξεκινησες κολυμπι?

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ρε τύπε, για καμακι ξεκινησες κολυμπι?

Oχι αλλα οταν ερχονται οι γυναικες με τα σωματα που έχουν κολυμπας πιο άνετα... σαν πούπουλο  :boobies: :boobies:

btw οποιος θελει να γυμναστει να το ξεκινησει αμεσα... πιστευω ειναι πολυ ανωτερο απο το γυμναστηριο και τα βαρη.

Επισκέπτης
Oχι αλλα οταν ερχονται οι γυναικες με τα σωματα που έχουν κολυμπας πιο άνετα... σαν πούπουλο  :boobies: :boobies:

btw οποιος θελει να γυμναστει να το ξεκινησει αμεσα... πιστευω ειναι πολυ ανωτερο απο το γυμναστηριο και τα βαρη.

μην γράφεις κοτσάνες

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οταν ειχα πάει πρωτη φορα το 50αρακι δεν δυσκολευτηκα να το βγαλω παντως.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
μην γράφεις κοτσάνες

Για μενα ειναι καλυτερο απο το γυμναστηριο... γενικα οτιδηποτε ειναι καλυτερο απο τα βαρη που μπορεις να τραυματιστεις πολυ ευκολοτερα... με το κολυμπι αυτο δεν παιζει.

Πολεμικες τεχνες θα προτεινα αντι για γυμναστηριο... ή στιβο ή κολυμπι. Βαρη με τιποτα απλα γινεσαι δυσκινητος... και χωρις ευλυγισια

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σου εδωσε 50 ευρω καποια γοργονα να την πηδηξεις?

δικηγορε ασε τους δολους και τις αξιοποινες πραξεις και σηκω να ερθεις να γυμναστεις λιγο

10 μετρα περπατας και λαχανιαζεις τι χαλια ειναι αυτα?????????????

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Για μενα ειναι καλυτερο απο το γυμναστηριο... γενικα οτιδηποτε ειναι καλυτερο απο τα βαρη που μπορεις να τραυματιστεις πολυ ευκολοτερα... με το κολυμπι αυτο δεν παιζει.

Για να τραυματιστεί κανείς στο gym πρέπει να είναι τελείως στόκος.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

ολοσωμα δεν φορανε τυπε? :think:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για να τραυματιστεί κανείς στο gym πρέπει να είναι τελείως στόκος.

Εγω ξερω οτι αθλητες μετα απο τραυματισμους πανε να κανουν ασκησεις στο νερο για επαναφορα οχι ασκησεις στο γυμναστηριο με επικληνη παγκο και αρσεις θανατου. Εχω κανει και γυμναστηριο 1-2 χρονια απορω τι σας αρεσει απο αυτο καλυτερα φορα αθλητικα... και τραβα τρεξε ενα 1000άρι και μετα κανε καμψεις και κοιλιακους και οταν γυρισεις σπιτι βαρα και ενα μονοζυγο.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ολοσωμα δεν φορανε τυπε? :think:

Ναι ολοσωμα φορανε. Αλλα το σωμα δεν κρυβεται ευκολα αν η αλλη εχει ωραιο φαινεται τεσπα δεν παω για τις γκομενες αλλα επι τη ευκαιρια βλεπω και αυτες και φτιαχνει η μερα μου!!!!!!!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
δικηγορε ασε τους δολους και τις αξιοποινες πραξεις και σηκω να ερθεις να γυμναστεις λιγο

10 μετρα περπατας και λαχανιαζεις τι χαλια ειναι αυτα?????????????
Το προβλημα μου ειναι οτι λαχανιαζω οταν γαμώ τύπε, οταν περπαταω χεστηκα αν λαχανιαζω.
Αλλά εχω τη λυση, αμα κουραστω της λεω "ανεβα απο πανω" και τελειωσαμε.

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ναι ολοσωμα φορανε. Αλλα το σωμα δεν κρυβεται ευκολα αν η αλλη εχει ωραιο φαινεται τεσπα δεν παω για τις γκομενες αλλα επι τη ευκαιρια βλεπω και αυτες και φτιαχνει η μερα μου!!!!!!!!!!
αν φορουσαν μπικινια θα ηταν καλυτερα τυπε :grin:

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
επισης στο γυμναστηριο με τα βαρη ο κινδυνος ΚΗΛΗΣ ειναι παντοτε μεσα στο προγραμμα... λιγο να μην προσεξεις η να μην φορεσεις ζωνη μπορει να παθεις βουβωνοκηλη η οποια μετα διορθωνεται μονο με επεμβαση ενω στο κολυμπι δεν υπαρχει περιπτωση να παθεις τέτοια σκατά.

OP
OP
Boldemort

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Το προβλημα μου ειναι οτι λαχανιαζω οταν γαμώ τύπε, οταν περπαταω χεστηκα αν λαχανιαζω.

Ε βλεπεις? εχεις τελειως χαλια φυσικη κατασταση και μετα κοροιδευεις εμενα  :P

το 1000αρι θα το εβγαζες χωρις να σταματησεις αντε δεν σου βαζω και χρονο

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε αν νοιωθεις και ξαφνικους πονους στο στηθος
συντομα θα συναντηθουμε  :grin:
URL]]

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.275
Πόντοι
8.006
τυπε αν νοιωθεις και ξαφνικους πονους στο στηθος
συντομα θα συναντηθουμε  :grin:
http://[URL unfurl="true"]www.freemonks.gr/gallery/image/ProtiSelida/AvgoustinosKantiotis/Khdeia.M.Kantioti80.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Δεν υπαρχει τετοιο θεμα τύπε, το καρδιογραφημα μου ειναι τελειο, το τριπλεξ το ιδιο, ολοι οι αρσενικοι μου προγονοι περασαν τα 85 και μου εχουν πει οτι η γραμμη στο χερι μου δειχνει οτι θα περασω τα 90.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Εγω ξερω οτι αθλητες μετα απο τραυματισμους πανε να κανουν ασκησεις στο νερο για επαναφορα οχι ασκησεις στο γυμναστηριο με επικληνη παγκο και αρσεις θανατου. Εχω κανει και γυμναστηριο 1-2 χρονια απορω τι σας αρεσει απο αυτο καλυτερα φορα αθλητικα... και τραβα τρεξε ενα 1000άρι και μετα κανε καμψεις και κοιλιακους και οταν γυρισεις σπιτι βαρα και ενα μονοζυγο.

Δεν ξέρω τι κάνουν οι αθλητές, αλλά έχω δει πολλούς μετά από τραυματισμό σε μηχανήματα. Οι ασκήσεις που λες είναι πολυαρθρικές. Τι σχέση έχουν με την επαναφορά από τραυματισμό;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom