Επισκέπτης
εσυ γιατι βγηκες απ το τσατ??????Μπα..ετσι οπως παει..θα μου το κλεισουνε μια και καλη...χαχαχαχαχ..θα δουμε αυριο στην διαδηλωση-συγκεντρωση..!!!
εσυ γιατι βγηκες απ το τσατ??????Μπα..ετσι οπως παει..θα μου το κλεισουνε μια και καλη...χαχαχαχαχ..θα δουμε αυριο στην διαδηλωση-συγκεντρωση..!!!
Γιατι χτυπησε το κουδουνι και μου την πεσανε επισκεψεις..ε να μην δουν και που μπαινω...δεν ξερουν ολοι για την δουλεια μου..!!!εσυ γιατι βγηκες απ το τσατ??????
καλο...μεταξυ μας τιποτα δε θα γινει για το γνωστο θεμα,σιγα μη σας κλεισουν ρε συ,20 χρονια το ιδιο λενεΓιατι χτυπησε το κουδουνι και μου την πεσανε επισκεψεις..ε να μην δουν και που μπαινω...δεν ξερουν ολοι για την δουλεια μου..!!!
σιγα μη σας κλεισουν ρε συ,20 χρονια το ιδιο λενε
εγω απο πουθενα,ολοι οι τσατσοι στη φυλη ομως...ρε γερο,κ εσυ που το ξερεις τι λεγανε πριν 20 χρονια?
Τι ανυσηχείς αφού υπάρχει το bourdela.com , θα κλείνεις απο δώ ραντεβού!Εχεις και πολλούς fan!!!!XaxaxaxaxaxaxaΜπα..ετσι οπως παει..θα μου το κλεισουνε μια και καλη...χαχαχαχαχ..θα δουμε αυριο στην διαδηλωση-συγκεντρωση..!!!
Δεν ειμαι καθε μερα..και απο τωρα για τουλαχιστον μια εβδομαδα..δεν θα ειμαι καθολου..
Ναι...και φοβαμαι μη με κλειδωσουν μεσα...Τι λες βρε?(αδιαθετη ειμαι)Γιατί ; Μήπως φοβάσαι πως ανα πάσα στιγμή θα κάνουν ντου για να το κλείσουνε ;
Αρχισε η εβδομαδα του κωλου(πλακα κανω)..ωωχχχ... περαστικά.... ;)
Ενας ειναι...Αναλακοοοοο...που εισαι βρε (_)_)παιδο?χαχα.... όντως....
αλλά δεν είμαι λάτρης της "πίσω πόρτας"!!!
ΧαχαχαχαχαχΑρχισε η εβδομαδα του κωλου(πλακα κανω)..
Ετσι δεν λετε εσεις οι τσαχπινιαρηδες αντρες?
Χαχαχαχαχαχ...!!!!