You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κολωνού 30Α
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 295K
-
- Ετικέτες
- μεταξουργείο
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
κατερινα στειλε μου και σε μενα το τηλεφωνο αν μπορεις.15 φορες εχω ερθει να σε βρω αλλα δεν.....εχω λυωσει 3 ζευγαρια παπουτσια
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Και που να θυμαμαι ποιος μουσατος ησουνα?Πήγα σήμερα με την Κατερίνα, δεν ξέρω αλλά πάλι έκλαιγα τα λεφτά που έδωσα...Κατερίνα ο μουσάτος που ήρθε κατά τις 6 είμαι.
Υστερα..αν κλαις τα λεφτα σου...δικο σου το προβλημα...
Και κακως που το ποσταρες εδω...
Επρεπε να το ποσταρεις στους οικους ανοχης στις κριτικες...και να περιγραψεις το ποσο κακη ημουνα..
Μακιααααααααααααααααααααααααααααααααααα....!!!!
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Απογευμα..5-11
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Α...μουσατε?...κακοφονιξ?
Ξεχασα να σου συμπληρωσω και να μην με παραξηγησεις...
Το πιο συνηθες φαινομενο σε πολλους αντρες..ειναι να κλαινε τα λεφτα που εδωσαν..κι αυτο γινεται μολις ξεκαβλωνουν..
Δεν το λεω με την κακη εννοια..το σιγουρο ομως ειναι οτι τους λειπουν απο το παντελονι...ασχετα αν σε λιγη ωρα εχουν παλι την διαθεση να ξαναγαμησουν και ξαναδινουν παλι τα λεφτα τους με κεφι και με ορεξη..μολις ξεκαβλωνουν τα κλαινε...και παει λεγοντας...μπλα μπλα μπλα μπλα..
Κι επειδη ως ανθρωποι ειμαστε αχαριστοι..ποτε μα ποτε δεν βρισκουμε το τελειο..ειτε εμεις- εσας...ειτε εσας- εμεις...
Ξανα μακιαααααααααααααααααααα...!!!!!
Το πιο συνηθες φαινομενο σε πολλους αντρες..ειναι να κλαινε τα λεφτα που εδωσαν..κι αυτο γινεται μολις ξεκαβλωνουν..
Δεν το λεω με την κακη εννοια..το σιγουρο ομως ειναι οτι τους λειπουν απο το παντελονι...ασχετα αν σε λιγη ωρα εχουν παλι την διαθεση να ξαναγαμησουν και ξαναδινουν παλι τα λεφτα τους με κεφι και με ορεξη..μολις ξεκαβλωνουν τα κλαινε...και παει λεγοντας...μπλα μπλα μπλα μπλα..
Κι επειδη ως ανθρωποι ειμαστε αχαριστοι..ποτε μα ποτε δεν βρισκουμε το τελειο..ειτε εμεις- εσας...ειτε εσας- εμεις...
Quasimodo
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 48
- Like
- 1.969
- Πόντοι
- 6.955
Μπορεί να ναι κι έτσι όπως τα λες.
Αλλά με όσες πουτάνες έχω πάει 2 φορές το χω ευχαριστηθεί, και με γκόμενες μόνο με μία. Σε όλες τις περιπτώσεις το ευχαριστιόμασταν και οι δύο.
Γενικά είμαι έτσι στη ζωή μου, να μην ευχαριστιέμαι τίποτα...
Αλλά με όσες πουτάνες έχω πάει 2 φορές το χω ευχαριστηθεί, και με γκόμενες μόνο με μία. Σε όλες τις περιπτώσεις το ευχαριστιόμασταν και οι δύο.
Γενικά είμαι έτσι στη ζωή μου, να μην ευχαριστιέμαι τίποτα...
εντάξει θα ποστάρω και γω κριτική γιατί το κλαψα το 20ρικοΚαι που να θυμαμαι ποιος μουσατος ησουνα?
Υστερα..αν κλαις τα λεφτα σου...δικο σου το προβλημα...
Και κακως που το ποσταρες εδω...
Επρεπε να το ποσταρεις στους οικους ανοχης στις κριτικες...και να περιγραψεις το ποσο κακη ημουνα..
Μακιααααααααααααααααααααααααααααααααααα....!!!!
vasilis1970(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2006
- Like
- 286
- Πόντοι
- 21
καθριν καλησπερα και καλο καλοκαιρι φιλια βασιληςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς υστερογραφο εχω καιρο να σου τηλεφωνησω αλλα ειμαι πνιγμενος απο δουλεια
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.337
- Πόντοι
- 8.645
καθριν καλησπερα και καλο καλοκαιρι φιλια βασιληςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς υστερογραφο εχω καιρο να σου τηλεφωνησω αλλα ειμαι πνιγμενος απο δουλεια
Φιλια κι απο μενα καθριν
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
να λασκαρω και εγω λιγο απο την δουλεια και φυσικα θα παω να δω την κατερινα
Επισκέπτης
Α...μουσατε?...κακοφονιξ?
Για πολύ φτωχομπινέδες μας έχεις ρε Κατερινάκι... σιγά τα 20 ευρώ! Τζάμπα πράμα είναι!!! Να μου έλεγες να κλάψουμε μια πεντακοσαρού σε CΤs που μας βγήκε μούφα να τα κλάψουμε! Αλλά το εικοσαρικάκι τώρα... μην τρελαθούμε τώρα!!!
Α, μην με παρεξηγήσεις επειδή εσύ είσαι του 20άρικου ;) Μάκιαααααααα!!!!
Επισκέπτης
Lioma, όλα τα λεφτά με ιδρώτα βγαίνουν, τουλάχιστον από πλευράς μου, οπότε και τζάμπα να ταν πάλι θα τα κλαιγα γιατί θα μπορούσα να κάνω κάτι άλλο.
Και η δεκάρα με ιδρώτα βγαίνει, δεν είπα κάτι άλλο! Αλλά δεν μας λείπει το εικοσαρικάκι τώρα! Ακόμα και της γενιάς των 700 ευρώ να είσαι (σύμφωνα και με thread που έχει ανοίξει!) δεν νομίζω να σου λείπει τόσο και το εικοσαρικάκι!
lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
σωστα,και ολα ειναι θεμα γουστου,πχ σε αλλους η κατερινα μπορει να αρεσει και σε αλλους οχι,σεβαστο,εμεις αρεσουμε σε ολους;οχι βεβαια!!εγω προσωπικα ειχα παει με στην κατερινα πριν 2 χρονια στο ασχετο χωρις να εχω δει εδω και περασα τελεια,μετα οσες φορες και να πηγα δεν την πετυχα (γκαντεμια)αλλα τωρα θα παιρνω πριν ενα τηλ και ολα οκ
seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
Η διαφορά φίλε Λιώμα είναι ότι ο ΜΕΝ μπορεί να βγάζει το 20αρικάκι σε μία ώρα δουλειάς και ο ΔΕΝ με μία μέρα ιδρώτα! Με λίγα λόγια το χρήμα είναι σχετικό - όπως και το όριο που βάζεις: Αυτός που κλαίει το 20Ε είναι φτωχομπινές ενώ εσύ που κλαις το 500Ε δεν είσαι! Να είσαι σίγουρος ότι με αυτό το πνεύμα, για έναν που βγάζει ένα 500Ε την μέρα είσαι εσύ ο φτωχομπινές! Μην βγάζεις λοιπόν εύκολα συμπεράσματα για το αν θα λείψουν ή όχι από κάποιον 20Ε!Και η δεκάρα με ιδρώτα βγαίνει, δεν είπα κάτι άλλο! Αλλά δεν μας λείπει το εικοσαρικάκι τώρα! Ακόμα και της γενιάς των 700 ευρώ να είσαι (σύμφωνα και με thread που έχει ανοίξει!) δεν νομίζω να σου λείπει τόσο και το εικοσαρικάκι!
Άμα θες συνεχίζουμε την συζήτηση στο thread των 700Ε που ανέφερες.
Από την άλλη δεν συμφωνώ με την άποψη της Κατερίνας ότι κλαίμε το χρήμα ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ αποτελέσματος. Πόσες φορές εδώ μέσα δεν γράφτηκε από πολλούς η φράση: "Χαλάλι το χρήμα που έδωσα" ή "Με την τύπισσα δεν θα κλάψετε τα λεφτά σας";
Άλλο να μετράω το 20Ε και άλλο να κλαίγομαι γιατί πλήρωσα κάτι που άξιζε για μένα τα λεφτά του!
Με λίγα λόγια άλλο ο χαμηλοεισοδηματίας και άλλο ο !
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 6K
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 43