downunder
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 120
- Πόντοι
- 1
Ποιό τηλέφωνο ;Στο τηλέφωνο...μόλις ανεβάσω την αγγελία βάρα ένα φώνι..Κάποια στιγμή θα με πετύχεις...
Ποιό τηλέφωνο ;Στο τηλέφωνο...μόλις ανεβάσω την αγγελία βάρα ένα φώνι..Κάποια στιγμή θα με πετύχεις...
Για την Άννα λες..τη Ρουμάνα..άσχετο αυτή η κοπέλα με το κοντό μαύρο μαλλί και το μικρό στήθος
που ήταν αρκετά καυλιάρα , και δούλευε απογευματινή βάρδια
σταμάτησε ?
τσιγαρογλωσσοφιλα για μερακληδες..
μπράβο η άννα ;)Για την Άννα λες..τη Ρουμάνα..
Ναι...Σταμάτησε και γύρισε στην πατρίδα της..
τσιγαρογλωσσοφιλα για μερακληδες..
Kαι με αυτη τη συμπεριφορα θα ερθουν πιο πολλοι πελατες;Δεν εχω ερθει στην δουλειά σου,δεν εχω κανει σεξ μαζι σου οποτε δεν ξερω αν ειναι αληθεια οσα λενε αλλα αυτά που γράφεις σε αδικουν αν οντως είναι ψεμματα.Α..και για όσους δηλώνουν ότι είμαι "τυπική ξεπέτα"...να ενημερώσω ότι από 1η Σεπτεμβρίου
θα φέρνω στο δωμάτιο ταβλάκι να περνάει η ώρα..γιατί μάλλον τους καβλώνω γρήγορα και δεν κρατιούνται...
Επίσης θα κάνω κι έναν τεχνικό έλεγχο σε γνωστό εξουσιοδοτημένο μουνοσυνεργείο μήπως χρειάζεται να
αλλάξω τον μουνοθερμοστάτη μου και το μουνοβεντιλατέρ μου γιατί μερικοί παραπονιούνται ότι έχω αυξημένη
θερμοκρασία εκέι και γι'αυτο ίσως χύνουν γρήγορα φοβούμενοι μη κάψουν τη φλάντζα τους..
'Οσοι διατηρούν τις αμφιβολίες τους,στην υποδοχή..θα βρίσκεται κορνιζαρισμένο πιστοποιητικό το οποίο θα
αναγράφει πρόσφατο έλεγχο από Κ.Τ.Ε.Ο συνοδευόμενο και από κάρτα καυσαερίων..
Ευχαριστώ
καλησπερα η αληθεια λοιπον κυρια μου καμια φορα ειναι δυσαρεστη δεν σερβιρεται δεν μαγειρευεται ειναι ωμη δυστυχως λυπαμαι που εγραψα την πραγματικοτητα με πληρη συνειδηση ακριβως οπως εγινε καιδεν σου χαιδεψα τα αυτια τωρα για τις χυδαιοτητες του τυπου που λες οπως το πουλι σου ηταν χαλαρο και κανουμε κανα μπανιο πριν παμε σε γυναικα αποτελουν γελοιες δικαιολογιες που ειναι αστειες εντελως.Φυσικα δεν προκειτε να δωσω συνεχεια και να απαντησω γιατι δεν θελω να πεσω στο χαμηλοτατο επιπεδο σου.Τωρα αν εισαι μιλφ η μιλφαρα και ριχνεις ακομα και20αρες εχεις καθε δικαιωμα να κανεις ονειρα θερινης νυκτος αυγουστιατικα. Σε αφηνω στην κριση των υπολοιπων συναγωνιστων ελπιζω μονο αν αποφασισουν να σε δοκιμασουν σε αυτους να προσφερεις καλιτερες υπηρεσιες ας ειναι η αντιπαραθεση μας αφορμη να βελτιωθεις εγω δεν ειχα προθεση να σε ουτε να σε θιξω ουτε να σε μειωσω εχω την συνειδηση μου καθαρη γιατι απλα γραφω την αληθεια και την πραγματικοτητα οπως ακριβως εγινεΒραδυ ΣαβΒατου στην αδεια σχετικα αθηνα και ειπα να περασω με την Ελληνιδα μιλφ που δουλευει στο κολωνου30Α.Ετσι λιγο μετα της21.30 μπαινω στο μαγαζι δινω τα 10 ευρω και μετα απο λιγο ερχεται η ελληνιδα μιλφ το ονομα της δεν το εμαθα αφου δεν το ανεφερε κατα την παρουσιαση η ομορφη επισης Ελληνιδα τσατσα που δουλευει και Κολωνου27Α ετσι αφου τα δωματια ηταν κενα γιατι η Τυπισσα ριχνει αβερτα πορτα σε Πακιστανια ηρθε συντομα.Χωρις πολλα λογια μου περναει αμεσως καποτα προκαταρκτικα καθολου κανει μια πιπα ισως απ τις πιο γρηγορες που μου εχουν κανει και με ρωτα αν θελω να στηθει στα τεσσερα οκ της λεω αφου και εγω ειχα καταλαβει οτι δεν θα εχουμε καποια ιδιαιτερη περιποιηση την εστησα πισωκολητα και δεν αργησα να τελειωσω.Γενικα ηταν μια μετρια και τυπικοτατη καταθεση απο μια ελληνιδα μιλφ μετριας προς καλης εμφανισης εχει μακρια ισια καστανα μαλλια σωμα με πιασιματα και χαλαρωση στο δερμα αλλα μην περιμενετε τιποτα το ιδιαιτερο κλασικη ξεπετα καλη συνεχεια να εχετε
Πληροφορίες Επίσκεψης
από erastis01
16-08-2014
Προκαταρκτικά Όχι
Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
Tελικά..άμα δεν πεταχτεί ένας παπάρης να πει τη παπαριά του δε γίνεται...χαχχαχαχ..μάλλον από τη μακρόχρονη αποχή μου από το μαγαζί ξεσυνήθισα..χαχχαχ
ΝΑΙ..."'Ημουν κι εγώ εκεί"....
Κι εσύ ήσουν καλό μου...
Δεν είμαι απλά milf...Milfάρα είμαι και εξαιρετικά ευτυχής που ρίχνω ακόμα και 20άρες..
Χαλάρωση στο δέρμα? ...Κάθε άλλο βεβαίως με 1.70 ύψος χωρίς τακούνι και 56 κιλά..
Το πουλί σου ήταν χαλαρό ... Σε μπουρδέλο δουλεύω..όχι σε τσίρκο για να σου παίζω κάνα μισάωρο το φλάουτο για να ξεπροβάλλει ο "όφης" σου χορεύοντας μέσα από το καλάθι..
Βιαστική..χωρίς προκαταρκτικά...χμ...
Δεν είμαστε όλη μέρα μέσα σέναν υπολογιστή κάνοντας κριτικές σε ένα site ούτε στο fb κάνοντας like σε 100άδες ξέκωλα....Κάνουμε και κάνα μπάνιο πριν πάμε σε γυναίκα...
Αλλιώς δε βρίσκω άλλο λόγο να είμαι βιαστική...ποτέ δεν είχα αυτή τη φήμη στη μπουρδελοκαριέρα μου...
Μη φοβάσαι να συστήνεσαι στις κοπέλες λέγοντας το nick σου και ότι είσαι μέλος σε site με μπουρδελοκαταστάσεις...να δέχεσαι και τις δικές τους κριτικές...
Ο γλομπέος είναι ένα site δημοκρατικότατο τουλάχιστο απ'όσα χρόνια είμαι κι εγώ μέλος εδώ και το γνωρίζω...
Μη σου κακοφαίνεται ότι πήρα τη πρωτοβουλία και σου απάντησα για την κριτική σου..
Σ'ευχαριστώ που ήρθες και με τίμησες...το γούσταρες...σου άρεσα...με το ζόρι δεν σ'εβαλα στο δωμάτιο...έτσι δεν είναι?
Σκέψου όμως.....Λέγε ότι θες ...Μόνο να θυμάσαι ότι είναι αδύνατον το πουλί το δικό σου..να συνάψει συνεταιριστικό συμβόλαιο με το πουλί των αλλονών για οποιαδήποτε κριτική σου,καλή ή κακή...
Και για να τελειώσω....Αααααα ρε μια ΕΛΕΝΑ (το κορίτσι-έπιπλο που είχα στο μαγαζί) , που θέλετε μερικοί για να στανιάρετεεεεε.....χαχχαχαχ
Κάθε άλλο...Ακριβώς γι'αυτό το λόγο τα γράφω αυτά...Kαι με αυτη τη συμπεριφορα θα ερθουν πιο πολλοι πελατες;Δεν εχω ερθει στην δουλειά σου,δεν εχω κανει σεξ μαζι σου οποτε δεν ξερω αν ειναι αληθεια οσα λενε αλλα αυτά που γράφεις σε αδικουν αν οντως είναι ψεμματα.
Λαθος τροπος απαντησης και προσεγγισης.
Ελπιζω να δοκιμασω συντομα τις υπηρεσιες σου για να ξέρω απο πρωτο χερι.
Συμφωνώ μαζί σου..έκανα ακριβώς κι εγώ το ίδιο...καλησπερα η αληθεια λοιπον κυρια μου καμια φορα ειναι δυσαρεστη δεν σερβιρεται δεν μαγειρευεται ειναι ωμη δυστυχως λυπαμαι που εγραψα την πραγματικοτητα με πληρη συνειδηση ακριβως οπως εγινε καιδεν σου χαιδεψα τα αυτια τωρα για τις χυδαιοτητες του τυπου που λες οπως το πουλι σου ηταν χαλαρο και κανουμε κανα μπανιο πριν παμε σε γυναικα αποτελουν γελοιες δικαιολογιες που ειναι αστειες εντελως.Φυσικα δεν προκειτε να δωσω συνεχεια και να απαντησω γιατι δεν θελω να πεσω στο χαμηλοτατο επιπεδο σου.Τωρα αν εισαι μιλφ η μιλφαρα και ριχνεις ακομα και20αρες εχεις καθε δικαιωμα να κανεις ονειρα θερινης νυκτος αυγουστιατικα. Σε αφηνω στην κριση των υπολοιπων συναγωνιστων ελπιζω μονο αν αποφασισουν να σε δοκιμασουν σε αυτους να προσφερεις καλιτερες υπηρεσιες ας ειναι η αντιπαραθεση μας αφορμη να βελτιωθεις εγω δεν ειχα προθεση να σε ουτε να σε θιξω ουτε να σε μειωσω εχω την συνειδηση μου καθαρη γιατι απλα γραφω την αληθεια και την πραγματικοτητα οπως ακριβως εγινε
Έχεις κι ένα δίκιο εδώ που τα λέμε...Κάθομαι και ασχολούμαι με μαλακίες....χαχαχχαχαχχαντι να κατσει να κανει σωστα την δουλεια της γραφει κατεβατα δικαιολογησει τα αδικαιολογητα ...
αντι να κατσει να κανει σωστα την δουλεια της γραφει κατεβατα δικαιολογησει τα αδικαιολογητα ...
Πεφτουλα!!!!Κανονισε να σε μπλοκαρει και αυτη!!!!!Μακάρι να έγραφαν και άλλες πόρνες από το Μεταξουργείο εδώ. Πιστεύω ότι είναι πολύ γλυκό αυτό που κάνει.
Ακόμα μια απόδειξη του ποσο εσυ υπολογιζεις τους πελατες σου.Έχεις κι ένα δίκιο εδώ που τα λέμε...Κάθομαι και ασχολούμαι με μαλακίες....χαχαχχαχαχχ
Κανέναν δεν μπλοκάρω βρε...Όπως δεν αρέσετε κι εσείς σε κάποιες..έτσι δενΠεφτουλα!!!!Κανονισε να σε μπλοκαρει και αυτη!!!!!