KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Καλά είμαι...Χάθηκα..ναι..!!!!Που 'σαι ρε παιδί εσύ... χάθηκες. Καλώς σε ξαναβρήκαμε.
Δεν έπαψα ποτέ να ασχολούμαι με "κάτι"...!!!KΑΤΕΡΊΝΑ καλημέρα! Δεν δουλεύεις πια ε? Ασχολείσαι με κάτι άλλο?
Δεν έπαψα ποτέ να ασχολούμαι με "κάτι"...!!!
Από "μικρή" φαινόμουν..ότι θα "μεγαλώσω"..χι χι .. !!!
Ναι βρε...δεν θυμάσαι που ερχόσουν και μάζευες τις γεμάτες καπότες και δοκίμαζες μία μία μπας καικατερινα καλημερα...ειμαι η κελλυ....
εισαι πρωην πουτανα
Ναι βρε...δεν θυμάσαι που ερχόσουν και μάζευες τις γεμάτες καπότες και δοκίμαζες μία μία μπας και
αντιληφτείς ότι σου έκλεψα τους πελάτες σου?
(έι..για σένα πάει αυτό..<<----- )
Υ.Γ. Τσ τσ τσ..πόσο μ'αρέσει το "τακτ" συμπεριφοράς σε μερικούς ανθρώπους...πώωωωωωωωω...δεν θα το
ξεχάσω ποτέ...θα βάζω και σως για να γλυστράει...χαχχαχαχ...!!!
Μπορεί να έχεις και δίκιο..μπορεί να παρασύρεσαι κι εσύ από διάφορα εδώ μέσα γιατί απ'ότι βλέπωμε παρεξηγησες βρε
αληθεια....δεν το ειπα με κακια
μαλλον επρεπε να πω πρωην ιεροδουλη
Μπορεί να έχεις και δίκιο..μπορεί να παρασύρεσαι κι εσύ από διάφορα εδώ μέσα γιατί απ'ότι βλέπω
είσαι "νέα" εδώ...
Όμως..να ξέρεις..ΕΔΩ..αν δεν προσέξεις..θα "σπάσεις" τα μούτρα σου..με την καλή έννοια το λέω..
ΕΔΩ κυκλοφορεί ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ..μέχρι να δεις τον ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..ανεξαρτήτου φύλλου..
Κήρυγμα δεν κάνω..απλά είμαι η Κατερίνα..
Μάκια..καλή συνέχεια..!!
με τι της ριχνεις και δεν την πετυχαινεις ρε τυπε;καλησπερα παιδια μηπως γνωριζετε που εχει χαθει η κατερινα που ηταν στην κολονου 32 οσες φορες και αν εχω παει δεν μπορω να την πετυχω!
Ρε αστερι δουλευεις???? Που σε βρισκουμε????πωωω χρονια πισωωω
Καπου την εχω δει σε φωτο αγγελια αυτη την φωτοκανεις πλακα ρε πατριδα????????