Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
άσχετο αυτή η κοπέλα με το κοντό μαύρο μαλλί και το μικρό στήθος
που ήταν αρκετά καυλιάρα , και δούλευε απογευματινή βάρδια
σταμάτησε ?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
άσχετο αυτή η κοπέλα με το κοντό μαύρο μαλλί και το μικρό στήθος
που ήταν αρκετά καυλιάρα , και δούλευε απογευματινή βάρδια
σταμάτησε ?
Για την Άννα λες..τη Ρουμάνα..
Ναι...Σταμάτησε και γύρισε στην πατρίδα της..

rigormortis

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
23 Απρ 2008
Κριτικές
429
Like
5.094
Πόντοι
20.605
τσιγαρογλωσσοφιλα για μερακληδες..
:grin:

Για την Άννα λες..τη Ρουμάνα..
Ναι...Σταμάτησε και γύρισε στην πατρίδα της..
μπράβο η άννα  ;)

χαίρομαι που σταμάτησε και μάλλον φέρατε αντικαταστάτρια
ξεσκιστήκαμε πάρα πολύ καλά μια φορά , αλλά δεν θέλω να ξαναπηγαίνω δεύτερη φορά με την ίδια
ακόμα και αν είναι πολύ καλή
η ποικιλία και η εναλλαγή είναι πολύ σημαντικό πράγμα .

να τις αλλάζετε τακτικά  ;)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Βραδυ ΣαβΒατου στην αδεια σχετικα αθηνα και ειπα να περασω με την Ελληνιδα μιλφ που δουλευει στο κολωνου30Α.Ετσι λιγο μετα της21.30 μπαινω στο μαγαζι δινω τα 10 ευρω και μετα απο λιγο ερχεται η ελληνιδα μιλφ το ονομα της δεν το εμαθα αφου δεν το ανεφερε κατα την παρουσιαση η ομορφη επισης Ελληνιδα τσατσα που δουλευει και Κολωνου27Α ετσι αφου τα δωματια ηταν κενα γιατι η Τυπισσα ριχνει αβερτα πορτα σε Πακιστανια ηρθε συντομα.Χωρις πολλα λογια μου περναει αμεσως καποτα προκαταρκτικα καθολου κανει μια πιπα ισως απ τις πιο γρηγορες που μου εχουν κανει και με ρωτα αν θελω να στηθει στα τεσσερα οκ της λεω αφου και εγω ειχα καταλαβει οτι δεν θα εχουμε καποια ιδιαιτερη περιποιηση την εστησα πισωκολητα και δεν αργησα να τελειωσω.Γενικα ηταν μια μετρια και τυπικοτατη καταθεση απο μια ελληνιδα μιλφ μετριας προς καλης εμφανισης εχει μακρια ισια καστανα μαλλια σωμα με πιασιματα και χαλαρωση στο δερμα αλλα μην περιμενετε τιποτα το ιδιαιτερο κλασικη ξεπετα καλη συνεχεια να εχετε

Πληροφορίες Επίσκεψης                                    
από erastis01
16-08-2014
Προκαταρκτικά Όχι
Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
vemyow.png

Tελικά..άμα δεν πεταχτεί ένας παπάρης να πει τη παπαριά του δε γίνεται...χαχχαχαχ..μάλλον από τη μακρόχρονη αποχή μου από το μαγαζί ξεσυνήθισα..χαχχαχ
ΝΑΙ..."'Ημουν κι εγώ εκεί"....
Κι εσύ ήσουν καλό μου...
Δεν είμαι απλά milf...Milfάρα είμαι και εξαιρετικά ευτυχής που ρίχνω ακόμα και 20άρες..
Χαλάρωση στο δέρμα? :uglystupid:...Κάθε άλλο βεβαίως με 1.70 ύψος χωρίς τακούνι και 56 κιλά..
Το πουλί σου ήταν χαλαρό ... Σε μπουρδέλο δουλεύω..όχι σε τσίρκο για να σου παίζω κάνα μισάωρο το φλάουτο για να ξεπροβάλλει ο "όφης" σου χορεύοντας μέσα από το καλάθι..
Βιαστική..χωρίς προκαταρκτικά...χμ... :think:
Δεν είμαστε όλη μέρα μέσα σέναν υπολογιστή κάνοντας κριτικές σε ένα site ούτε στο fb κάνοντας like σε 100άδες ξέκωλα....Κάνουμε και κάνα μπάνιο πριν πάμε σε γυναίκα...
Αλλιώς δε βρίσκω άλλο λόγο να είμαι βιαστική...ποτέ δεν είχα αυτή τη φήμη στη μπουρδελοκαριέρα μου...
Μη φοβάσαι να συστήνεσαι στις κοπέλες λέγοντας το nick σου και ότι είσαι μέλος σε site με μπουρδελοκαταστάσεις...να δέχεσαι και τις δικές τους κριτικές...
Ο γλομπέος είναι ένα site δημοκρατικότατο τουλάχιστο απ'όσα χρόνια είμαι κι εγώ μέλος εδώ και το γνωρίζω...
Μη σου κακοφαίνεται ότι πήρα τη πρωτοβουλία και σου απάντησα για την κριτική σου..
Σ'ευχαριστώ που ήρθες και με τίμησες...το γούσταρες...σου άρεσα...με το ζόρι δεν σ'εβαλα στο δωμάτιο...έτσι δεν είναι?
Σκέψου όμως.....Λέγε ότι θες ...Μόνο να θυμάσαι ότι είναι αδύνατον το πουλί το δικό σου..να συνάψει συνεταιριστικό συμβόλαιο με το πουλί των αλλονών για οποιαδήποτε κριτική σου,καλή ή κακή...

Και για να τελειώσω....Αααααα ρε μια ΕΛΕΝΑ (το κορίτσι-έπιπλο που είχα στο μαγαζί) , που θέλετε μερικοί για να στανιάρετεεεεε.....χαχχαχαχ

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Α..και για όσους δηλώνουν ότι είμαι "τυπική ξεπέτα"...να ενημερώσω ότι από 1η Σεπτεμβρίου
θα φέρνω στο δωμάτιο ταβλάκι να περνάει η ώρα..γιατί μάλλον τους καβλώνω γρήγορα και δεν κρατιούνται...
Επίσης θα κάνω κι έναν τεχνικό έλεγχο σε γνωστό εξουσιοδοτημένο μουνοσυνεργείο μήπως χρειάζεται να
αλλάξω τον μουνοθερμοστάτη μου και το μουνοβεντιλατέρ μου γιατί μερικοί παραπονιούνται ότι έχω αυξημένη
θερμοκρασία εκεί και γι'αυτο ίσως χύνουν γρήγορα φοβούμενοι μη κάψουν τη φλάντζα τους..
'Οσοι διατηρούν τις αμφιβολίες τους,στην υποδοχή..θα βρίσκεται κορνιζαρισμένο πιστοποιητικό το οποίο θα
αναγράφει πρόσφατο έλεγχο από Κ.Τ.Ε.Ο συνοδευόμενο και από κάρτα καυσαερίων..

Ευχαριστώ

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Α..και για όσους δηλώνουν ότι είμαι "τυπική ξεπέτα"...να ενημερώσω ότι από 1η Σεπτεμβρίου
θα φέρνω στο δωμάτιο ταβλάκι να περνάει η ώρα..γιατί μάλλον τους καβλώνω γρήγορα και δεν κρατιούνται...
Επίσης θα κάνω κι έναν τεχνικό έλεγχο σε γνωστό εξουσιοδοτημένο μουνοσυνεργείο μήπως χρειάζεται να
αλλάξω τον μουνοθερμοστάτη μου και το μουνοβεντιλατέρ μου γιατί μερικοί παραπονιούνται ότι έχω αυξημένη
θερμοκρασία εκέι και γι'αυτο ίσως χύνουν γρήγορα φοβούμενοι μη κάψουν τη φλάντζα τους..
'Οσοι διατηρούν τις αμφιβολίες τους,στην υποδοχή..θα βρίσκεται κορνιζαρισμένο πιστοποιητικό το οποίο θα
αναγράφει πρόσφατο έλεγχο από Κ.Τ.Ε.Ο συνοδευόμενο και από κάρτα καυσαερίων..

Ευχαριστώ
Kαι με αυτη τη συμπεριφορα θα ερθουν πιο πολλοι πελατες;Δεν εχω ερθει στην δουλειά σου,δεν εχω κανει σεξ μαζι σου οποτε δεν ξερω αν ειναι αληθεια οσα λενε αλλα αυτά που γράφεις σε αδικουν αν οντως είναι ψεμματα.
Λαθος τροπος απαντησης και προσεγγισης.

Ελπιζω να δοκιμασω συντομα τις υπηρεσιες σου για να ξέρω απο πρωτο χερι. :)

erastis01

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Οκτ 2011
Κριτικές
146
Like
52
Πόντοι
1.456
Βραδυ ΣαβΒατου στην αδεια σχετικα αθηνα και ειπα να περασω με την Ελληνιδα μιλφ που δουλευει στο κολωνου30Α.Ετσι λιγο μετα της21.30 μπαινω στο μαγαζι δινω τα 10 ευρω και μετα απο λιγο ερχεται η ελληνιδα μιλφ το ονομα της δεν το εμαθα αφου δεν το ανεφερε κατα την παρουσιαση η ομορφη επισης Ελληνιδα τσατσα που δουλευει και Κολωνου27Α ετσι αφου τα δωματια ηταν κενα γιατι η Τυπισσα ριχνει αβερτα πορτα σε Πακιστανια ηρθε συντομα.Χωρις πολλα λογια μου περναει αμεσως καποτα προκαταρκτικα καθολου κανει μια πιπα ισως απ τις πιο γρηγορες που μου εχουν κανει και με ρωτα αν θελω να στηθει στα τεσσερα οκ της λεω αφου και εγω ειχα καταλαβει οτι δεν θα εχουμε καποια ιδιαιτερη περιποιηση την εστησα πισωκολητα και δεν αργησα να τελειωσω.Γενικα ηταν μια μετρια και τυπικοτατη καταθεση απο μια ελληνιδα μιλφ μετριας προς καλης εμφανισης εχει μακρια ισια καστανα μαλλια σωμα με πιασιματα και χαλαρωση στο δερμα αλλα μην περιμενετε τιποτα το ιδιαιτερο κλασικη ξεπετα καλη συνεχεια να εχετε

Πληροφορίες Επίσκεψης                                    
από erastis01
16-08-2014
Προκαταρκτικά Όχι
Βάρδια επίσκεψης 2η (απογευματινή)
vemyow.png

Tελικά..άμα δεν πεταχτεί ένας παπάρης να πει τη παπαριά του δε γίνεται...χαχχαχαχ..μάλλον από τη μακρόχρονη αποχή μου από το μαγαζί ξεσυνήθισα..χαχχαχ
ΝΑΙ..."'Ημουν κι εγώ εκεί"....
Κι εσύ ήσουν καλό μου...
Δεν είμαι απλά milf...Milfάρα είμαι και εξαιρετικά ευτυχής που ρίχνω ακόμα και 20άρες..
Χαλάρωση στο δέρμα? :uglystupid:...Κάθε άλλο βεβαίως με 1.70 ύψος χωρίς τακούνι και 56 κιλά..
Το πουλί σου ήταν χαλαρό ... Σε μπουρδέλο δουλεύω..όχι σε τσίρκο για να σου παίζω κάνα μισάωρο το φλάουτο για να ξεπροβάλλει ο "όφης" σου χορεύοντας μέσα από το καλάθι..
Βιαστική..χωρίς προκαταρκτικά...χμ... :think:
Δεν είμαστε όλη μέρα μέσα σέναν υπολογιστή κάνοντας κριτικές σε ένα site ούτε στο fb κάνοντας like σε 100άδες ξέκωλα....Κάνουμε και κάνα μπάνιο πριν πάμε σε γυναίκα...
Αλλιώς δε βρίσκω άλλο λόγο να είμαι βιαστική...ποτέ δεν είχα αυτή τη φήμη στη μπουρδελοκαριέρα μου...
Μη φοβάσαι να συστήνεσαι στις κοπέλες λέγοντας το nick σου και ότι είσαι μέλος σε site με μπουρδελοκαταστάσεις...να δέχεσαι και τις δικές τους κριτικές...
Ο γλομπέος είναι ένα site δημοκρατικότατο τουλάχιστο απ'όσα χρόνια είμαι κι εγώ μέλος εδώ και το γνωρίζω...
Μη σου κακοφαίνεται ότι πήρα τη πρωτοβουλία και σου απάντησα για την κριτική σου..
Σ'ευχαριστώ που ήρθες και με τίμησες...το γούσταρες...σου άρεσα...με το ζόρι δεν σ'εβαλα στο δωμάτιο...έτσι δεν είναι?
Σκέψου όμως.....Λέγε ότι θες ...Μόνο να θυμάσαι ότι είναι αδύνατον το πουλί το δικό σου..να συνάψει συνεταιριστικό συμβόλαιο με το πουλί των αλλονών για οποιαδήποτε κριτική σου,καλή ή κακή...

Και για να τελειώσω....Αααααα ρε μια ΕΛΕΝΑ (το κορίτσι-έπιπλο που είχα στο μαγαζί) , που θέλετε μερικοί για να στανιάρετεεεεε.....χαχχαχαχ
καλησπερα η αληθεια λοιπον κυρια μου καμια φορα ειναι δυσαρεστη δεν σερβιρεται δεν μαγειρευεται ειναι ωμη δυστυχως λυπαμαι που εγραψα την πραγματικοτητα με πληρη συνειδηση ακριβως οπως εγινε καιδεν σου χαιδεψα τα αυτια τωρα για τις χυδαιοτητες του τυπου που λες οπως το πουλι σου ηταν χαλαρο και κανουμε κανα μπανιο πριν παμε σε γυναικα αποτελουν γελοιες δικαιολογιες που ειναι αστειες εντελως.Φυσικα δεν προκειτε να δωσω συνεχεια και να απαντησω γιατι δεν θελω να πεσω στο χαμηλοτατο επιπεδο σου.Τωρα αν εισαι μιλφ η μιλφαρα και ριχνεις ακομα και20αρες εχεις καθε δικαιωμα να κανεις ονειρα θερινης νυκτος αυγουστιατικα. Σε αφηνω στην κριση των υπολοιπων συναγωνιστων ελπιζω μονο αν αποφασισουν να σε δοκιμασουν σε αυτους να προσφερεις καλιτερες υπηρεσιες ας ειναι η αντιπαραθεση μας αφορμη να βελτιωθεις εγω δεν ειχα προθεση να σε ουτε να σε θιξω ουτε να σε μειωσω εχω την συνειδηση μου καθαρη γιατι απλα γραφω την αληθεια και την πραγματικοτητα οπως ακριβως εγινε

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Kαι με αυτη τη συμπεριφορα θα ερθουν πιο πολλοι πελατες;Δεν εχω ερθει στην δουλειά σου,δεν εχω κανει σεξ μαζι σου οποτε δεν ξερω αν ειναι αληθεια οσα λενε αλλα αυτά που γράφεις σε αδικουν αν οντως είναι ψεμματα.
Λαθος τροπος απαντησης και προσεγγισης.

Ελπιζω να δοκιμασω συντομα τις υπηρεσιες σου για να ξέρω απο πρωτο χερι. :)
Κάθε άλλο...Ακριβώς γι'αυτό το λόγο τα γράφω αυτά...
Ούτε να αυτοκράζομαι ότι εγώ είμαι κι άλλη δεν είναι..ούτε να προσελκύσω πελάτες..
Η πόρτα είναι ανοιχτή και όποιος θέλει μπαίνει..
Έχει μακράν διαφορά όμως το να σκεφτεί ο οποιοσδήποτε από εσάς που θέλετε να ρίξετε τα "χοντρά" σας..
...για ποιό λόγο πάτε και που...
1) Θεωρείτε τη γυναίκα κρέας?
2) Θεωρείτε ότι είστε ο σούπερ γαμιάς και αν δεν την καβλώσετε τότε δεν ήταν καλή?
3) Θεωρείτε ότι είστε ο μόνος και μοναδικός που να είναι υποχρεωμένη να σας κάνει ακόμα και
  ακροβατικά στο κρεβάτι για να τη θεωρήσετε και να την κριτικάρετε ότι είναι η απόλυτη κάβλα
  αφού πριν απο εσάς θα έχουν περάσει διάφοροι άλλοι που θα της έχουν πρώτα γαμήσει τη ψυχολογία?
4) Θεωρείτε ότι τα χρήματα που αμείβεται από τον κάθε έναν από σας αξίζουν την πολλές φορές 20λεπτη
  ταλαιπωρία μέσα στο δωμάτιο..θέλοντας να της αποδείξετε το πόοοσο άντρες είστε..χτυπώντας της βίαια
  το πούτσο σας μέσα στη μήτρα της?Πετρέλαιο ψάχνετε?Μουδιάζει ο πούτσος από τα βαρέματα..φεύγει η γλύκα..
  Συμφωνώ για το έντονο σεξ..αλλά να είναι ανθρώπινο..προς απόλαυση και των 2...ολα χρειαζονται...αλλά με το μαλακό..

Σταματάω στο 4 γιατί θα μπορούσα να αριθμώ για κάνα 2 μέρες..
Δεν χρεώνω κανέναν σας..μιλώ απλά και πληροφοριακά...

Όσο για μένα...δεν θέλω να πείσω κανέναν...Είμαι αυθόρμητη και αληθινή από πάντα και προτιμώ να ακούω ή να λέω αλήθειες
που μερικές φορές πονάνε...παρά να ακούγονται πίσω από πλάτες ότι είμαι εγώ μαλακισμένη η εσείς μαλάκες...
Άλλωστε...κανένας μας δεν είναι τέλειος...Όλοι έχουμε τα κουσούρια μας..
Όμως αν μη τι άλλο...πρέπει να κρατάμε λίγο τα στοιχειώδη προσχήματα..και που αυτά μας κάνουν ανθρώπους και όχι ζώα..
Ούτε εσείς είστε ζώα που δίνετε τα ωραία σας λεφτά...μα ούτε κι εμείς...

joedoe

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Δεκ 2008
Κριτικές
10
Like
68
Πόντοι
1.225
αντι να κατσει να κανει σωστα την δουλεια της γραφει κατεβατα δικαιολογησει τα αδικαιολογητα ...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
καλησπερα η αληθεια λοιπον κυρια μου καμια φορα ειναι δυσαρεστη δεν σερβιρεται δεν μαγειρευεται ειναι ωμη δυστυχως λυπαμαι που εγραψα την πραγματικοτητα με πληρη συνειδηση ακριβως οπως εγινε καιδεν σου χαιδεψα τα αυτια τωρα για τις χυδαιοτητες του τυπου που λες οπως το πουλι σου ηταν χαλαρο και κανουμε κανα μπανιο πριν παμε σε γυναικα αποτελουν γελοιες δικαιολογιες που ειναι αστειες εντελως.Φυσικα δεν προκειτε να δωσω συνεχεια και να απαντησω γιατι δεν θελω να πεσω στο χαμηλοτατο επιπεδο σου.Τωρα αν εισαι μιλφ η μιλφαρα και ριχνεις ακομα και20αρες εχεις καθε δικαιωμα να κανεις ονειρα θερινης νυκτος αυγουστιατικα. Σε αφηνω στην κριση των υπολοιπων συναγωνιστων ελπιζω μονο αν αποφασισουν να σε δοκιμασουν σε αυτους να προσφερεις καλιτερες υπηρεσιες ας ειναι η αντιπαραθεση μας αφορμη να βελτιωθεις εγω δεν ειχα προθεση να σε ουτε να σε θιξω ουτε να σε μειωσω εχω την συνειδηση μου καθαρη γιατι απλα γραφω την αληθεια και την πραγματικοτητα οπως ακριβως εγινε
Συμφωνώ μαζί σου..έκανα ακριβώς κι εγώ το ίδιο...
Εσύ ήρθες σε μένα..δική σου η επιλογή...σου είπα και πριν..δεν σου έταξα και κόλο ούτε με το ζόρι σ'εβαλα..
Τα λόγια είναι περιττά...
Ίσως κι εσύ είσαι ένας από αυτούς..που μόλις ξεκαβλώσουν φτύνουν στη πόρτα φεύγοντας...!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
αντι να κατσει να κανει σωστα την δουλεια της γραφει κατεβατα δικαιολογησει τα αδικαιολογητα ...
Έχεις κι ένα δίκιο εδώ που τα λέμε...Κάθομαι και ασχολούμαι με μαλακίες....χαχαχχαχαχχ

Επισκέπτης
Κατερίνα έχω ένα πρόβλημα. Μια μικρούλα δεν με δέχεται πια γιατί της είπα ότι όλοι οι πελάτες της είναι και γκόμενοί της κατά κάποιο τρόπο αφού γαμιέται μαζί τους. Πιστεύεις ότι ήταν πολύ βαρύ αυτό που της είπα; Θα έκανες κι εσύ το ίδιο αν σου το έλεγε κάποιος αυτό;  :(

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom