Επισκέπτης
Καλησπερα και χρονια πολλα!ρε παιδες μιας εχω ακουσει πολυ θετικα σχολεια για την κατερινα και λεω να την επισκεφτω για δωστε μια εξωτερικη περιγραφη για να την καταλαβω...
ε μπες στον κοπο να πας μια βολτα απο εκει και βλεπεις!
Καλησπερα και χρονια πολλα!ρε παιδες μιας εχω ακουσει πολυ θετικα σχολεια για την κατερινα και λεω να την επισκεφτω για δωστε μια εξωτερικη περιγραφη για να την καταλαβω...
αυτο να λεγεται οτι θα παω αλλα πωσ θα ξερω οτι ειναι αυτη...μη πεσω και σε καμια αλλη...
Χιλ….με το τακουνι μεσα είσαι……Φίλε σύντεκνε Κρητικέ, το Κατερινιό μας είναι ένα μελαχροινό ψηλό μωρό,
με ωραίο κορμί,high heels φυσικά ;) , κεφάτη με πολύ γλυκό χαμόγελο και ωραία μεγάλα στητά στήθη!!
Ώπα λέωωωωωωω.....
Μέχρι την Παρασκευή θα είναι 17:00 - 22:30/23:00!!
Χαρα που θα κανει η υπηρεσια….Ξανθές ανταύγειες;;;
ενδιαφέρων ακούγεται....
οταν θα φωναξουμε Κατερίνααααα και δεν έρθεις
θα πηδήξουμε όποια κοπέλα είναι εκεί, ακόμα και την υπηρεσία....
3 γιουρο στο κεφαλι….πόσα παιρνεί;;χαχα
Παντοφλιτσα….σου κανει????Ψηλοτάκουνα φοράει;;;
Ωραια…..θα της πω να φορεσει τοτε….’’γοβα…παντοφλε’’..μωρέ ψηλοτάκουνο να ναι κι ότι να ναι!!!
και ωραία μεγάλα στητά στήθη που δεν τα δίνει όμως ρε γαμώτοοοοοοο!!!!χρόνια πολλά ΚατερίναΦίλε σύντεκνε Κρητικέ, το Κατερινιό μας είναι ένα μελαχροινό ψηλό μωρό,
με ωραίο κορμί,high heels φυσικά ;) , κεφάτη με πολύ γλυκό χαμόγελο και ωραία μεγάλα στητά στήθη!!
Ώπα λέωωωωωωω.....
Μέχρι την Παρασκευή θα είναι 17:00 - 22:30/23:00!!
Σήμερα μάλλον δεν θα δουλεύει. Από αύριο, μάλλον 17:00 - 22:30.συναδελφοι ξερει κανεις αν το κατερινακι δουλευει σημερα?η ποτε δουλευει γενικα?