konstantinos765
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ευχαριστω πολυ τον zaxarenios!που να ηξερα πως αυτη που εψαχνα την εχω γαμησει!! χαχαχαχα
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
![Idiot :idiot: :idiot:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/idiot2.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Μαλακία :jerking: :jerking:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/jerking.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Κεφάλι σε τοίχο! :headbang: :headbang:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/headbang.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Αχακαλοέ... :dancing: :dancing:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_eusa_dance.gif)
Ρε παιδιά η ΧΡΙΣΤΙΝΑ ήταν απο παλιά σαν κομμοδήνο?Η έμαθε και αυτη στην φιρμα και στο λιλι της
Αχαχαχαχαχαχα….Βρε τι επαθες…!!!ευχαριστω πολυ τον zaxarenios!που να ηξερα πως αυτη που εψαχνα την εχω γαμησει!! χαχαχαχα![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οοοοοχι….την υπολοιπη στολη φοραω…φύτρωσαν αυτιά κουνελιού στην Κατερίνα;
Νυχτα δουλευω αλλά στις 5:30..ειμαι τουμπανασκελαμαλον κατερινα γιατι εχθες που ειχα παει πριν της 21 ηταν η μαρινα.
Νυχτα δουλευω αλλά στις 5:30..ειμαι τουμπανασκελα
στο κρεβάτι μου…
Δεν το τραβαω τοσες ωρες…
Ποιον να περιμενω ειδικα τις καθημερινες???
Τον φουρναρη,τον γαλατα..η τον ταχυδρομο???
Α…αυτές τις μερες απογευμα και νυχτα είναι κλειστα…
Από Δευτερα ξαναστρωνει το προγραμμα…!!!
Μαλλον….δεν ειμαι σιγουρη…Χριστινα δουλευει Σαββατο από τις 9 και μετα…Ξερετε ποτε δουλευει η Χριστινα?
Οι τελευταίες πληροφορίες από το πεδίο, της Κολωνού 30 έχει:
Την Κατερίνα βραδινή 23:00 και βαλε…
την Μαρίνα πρωί 09:00 έως 17:00 και
την Χριστίνα απόγευμα 17:00 έως 23:00
…και πόλεμος συνεχίζεται!!!
![]()
Ηδη βρισκομαι…στην εβδομαδα του πονου και ειμαι εκτος…Η Κατερινα ειναι βραδινη 23:00 και βαλε λεει εδω ;)
Τοτε πως θα ειναι η Χριστινα αυριο βραδινη? :o
Και σημερα πως και δεν? Δηλαδη την Παρασκευη δεν ειναι η Κατερινα βραδινη?![]()
Σπιτι μου….τι εκανες???Που ησουνα μωρακι μου αποψε και ηρθα μονο για εσενα στο Μεταξουργειο? (12-2:30)
Ηδη βρισκομαι…στην εβδομαδα του πονου και ειμαι εκτος…
Αν ειμαι καθαρη την Δευτερα θα περασω γιατρο και θα δουλεψω…
Τωρα απογευμα η νυχτα θα είναι….θα δουμε….
Μη βαρατε ρε παιδια…ξερω ότι τα εχω κανει μπουρδελο…αλλά με το νιμου της καθεμιας δεν εχω κανει συμβολαιο….
Θα δουμε….καλα να ειμαστε….πανω απ’όλα…!!!!
![]()
Σπιτι μου….τι εκανες???
Δεν κυκλοφοραει καμμια καλή….???
Είναι μια γαματη…στην ιασωνος…η Κορινα….πηγες????
![]()