You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κολωνού 30Α
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 293K
-
- Ετικέτες
- μεταξουργείο
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ωπα ..ρε παιδια τι το καναμε?Λαικη αγορα?Γιατι ρε μωρο δεν μου στελνειςΘελω να ρωτισω τους αγαπητους συναγωνιστες ποση ωρα σε κραταει η κατερινα στο δωματιο(για αυτην στην κωλονου 32β)??
Αν πληρωσεις παραπανω σε κραταει περισσοτερο??
ενα απλο πμ να μου πεις τι θες και ανοιγεις ολοκληρο θεμα?
Υπουργός
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2006
- Κριτικές
- 41
- Like
- 2.029
- Πόντοι
- 8.235
Ωπα ..ρε παιδια τι το καναμε?Λαικη αγορα?Γιατι ρε μωρο δεν μου στελνεις
ενα απλο πμ να μου πεις τι θες και ανοιγεις ολοκληρο θεμα?
Το λεει αλλωστε και η υπογραφη του kaiaphas που του απαντησε του παιδιου .....
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Α ?γεια σου?.χαχαχαχα?..!!Το λεει αλλωστε και η υπογραφη του kaiaphas που του απαντησε του παιδιου .....
Επισκέπτης
Kαλησπέρα σε όλους,
επιτέλους The baby is back !
Την γνωστή ώρα (17:00-23:00) ...
πέρασα σήμερα το απόγευμα κατά τις 19:00 κ το τρελλό παιδί ήταν εκεί... Πάντα χαμογελαστή, πάντοτε πρόσχαρη, πάντοτε καθαρή (μοσχοβολούσε στην κυριολεξία το δέρμα της από καθαριότητα - όχι σαν κάτι τσόκαρα που σου σπάει η μύτη από την μπόχα) και όπως πάντοτε No1.
Το κορίτσι δεν έχει ανάγκη από την δική μου διαφίμηση ειδικά εδώ μέσα, αλλά κάθε φορά που απουσιάζει αφήνει πίσω της κενό, που γίνεται αμέσως αντιληπτό αμέσως μόλις γυρίζει πίσω : ΟΛΑ τα δωμάτια γεμάτααα....
Νομίζω ότι το κορίτσι αποτελεί πρώτυπο κ σημείο αναφοράς, με το σπαθί της .
Υπόψην τις Γιορτές θα είναι μάχιμη στο γνωστό στέκι της (εκτός από ανήμερα τα Χριστούγεννα με βάση όσα μου είπε..).
επιτέλους The baby is back !
Την γνωστή ώρα (17:00-23:00) ...
πέρασα σήμερα το απόγευμα κατά τις 19:00 κ το τρελλό παιδί ήταν εκεί... Πάντα χαμογελαστή, πάντοτε πρόσχαρη, πάντοτε καθαρή (μοσχοβολούσε στην κυριολεξία το δέρμα της από καθαριότητα - όχι σαν κάτι τσόκαρα που σου σπάει η μύτη από την μπόχα) και όπως πάντοτε No1.
Το κορίτσι δεν έχει ανάγκη από την δική μου διαφίμηση ειδικά εδώ μέσα, αλλά κάθε φορά που απουσιάζει αφήνει πίσω της κενό, που γίνεται αμέσως αντιληπτό αμέσως μόλις γυρίζει πίσω : ΟΛΑ τα δωμάτια γεμάτααα....
Νομίζω ότι το κορίτσι αποτελεί πρώτυπο κ σημείο αναφοράς, με το σπαθί της .
Υπόψην τις Γιορτές θα είναι μάχιμη στο γνωστό στέκι της (εκτός από ανήμερα τα Χριστούγεννα με βάση όσα μου είπε..).
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
σημερα το απογευμα κατα τις 7:30 με εκλεκτο παληκαρι επισκευτηκαμε την γλυκυτατη-γυναικαρα-χαμογαλεστοτατη-εξαιρετικη-ξεχωριστη-κλπ κλπ κλπ κλπ κατερινα..
και πριν παμε κατι λεγαμε με το συναδελφο και με ρωταει....''μα καλα υπαρχουν ακομη τετοιες γυναικες?''
εγω θα το παραφραζα ''μα καλα υπαρχουν ακομη τετοιοι ανθρωποι ?''
νομιζω τα σχολια περιτευουν.....
ευλογησον..
και πριν παμε κατι λεγαμε με το συναδελφο και με ρωταει....''μα καλα υπαρχουν ακομη τετοιες γυναικες?''
εγω θα το παραφραζα ''μα καλα υπαρχουν ακομη τετοιοι ανθρωποι ?''
νομιζω τα σχολια περιτευουν.....
ευλογησον..
συναγωνιστές. σας παρακλώ πείτε μου ποιο ακριβώς είναι το σπίτι που δουλεύει η κατερίνα?
δεν εχω καταλα΄βει πιο ακριβώς είναι. εχει 4 μαζεμένα. το 1 είναι δίπλα απο ενα μαγαζί με κουβέρτες και το τελευταίο είναι με μια πρασινη τέντα απέξω.
ποιό απόλα είναι?
δεν εχω καταλα΄βει πιο ακριβώς είναι. εχει 4 μαζεμένα. το 1 είναι δίπλα απο ενα μαγαζί με κουβέρτες και το τελευταίο είναι με μια πρασινη τέντα απέξω.
ποιό απόλα είναι?
talos43
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2006
- Like
- 9
- Πόντοι
- 66
παίδες χθές βράδυ επισκέφθηκα το κατερινάκι, αν και τελείωσα γρήγορα επειδή ήμουν --φορτωμένος-- η κατερίνα όπως πάντα τέλεια,νάσαι καλά κορίτσι μου όχι μόνο για το σέξ αλλά για το χαμόγελο που μας δίνεις και μας φτιάχνεις την μέρα [ ή την νύχτα]
liakoss1984
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παίδες μετα απο τα καλά που άκουσα για την κοπελιά λέω να κάνω μια επίσκεψη αλλά δεν έχω καταλαβει ακριβώς που είναι...α ναι είναι ακόμα εκεί??πόσα παίρνει???
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 489
- Πόντοι
- 26
ρε συναγωνιστές
χτεσ πέρασα απο την κολωνού 30 στο σπίτι της κατερίνας στις 17¨00 -17¨15 και ήταν κλειστό. συμαβαίνει κάτι? μήπως δε δουλευει η κατερίνα?
περιμένω απάντησεις
Πολλές φορές φίλε μου γίνετε αυτό και είναι κλειστό το ''μαγαζί'',δέν ξέρω το γιατί όμως,μή σε τρομάζει σίγουρα σε καμοιά βδομάδα θα την πετύχεις..!!!!
(και μεταξύ μας...αξήζει να περημένεις λίγο για την κατάθεση σου εκεί...!!!)
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 390
- Πόντοι
- 6.055
Εχοντας χτες κανα τεταρτο ελευθερο για πηδημα περασα μια βόλτα. ΟΚ, χαμογελαστή σε αντίθεση με αλλες ξυνισμενες, εντυπωσιακη παρουσια, αλλα βρε παιδια δεν γινεται ετσι δουλεια. Ειμαι ανασκελα και χυσε. Προσωπικα προτιμω αντι να παω 6 φορες εκει να παρω μια βιζιτα, να χυσεις δυο φορες, να κατσεις μια ωρα διπλα σε μια ωραια γυναικα, που δεν θα ξαναδεις. Χα χα. Καταλαβαινω την χρησιμοτητα της Κατερινας σε φασεις οπως ημουν εγω χτες, ή σε πιτσιρικάδες που τα 140-160 EUR είναι πολλά, αλλα δεν λεει.
Τελικά η Κατερίνα δεν ήταν η χοντρή που είχα δει και σχολιάσει. Δεν μπορώ όμως να καταλάβω γιατί δεν μπορούσε να μου απαντήσει αν ήταν αυτή την μέρα που είχα πάει. Μπορεί κάποιο από τα φιλαράκια της να μου λύσουν την απορία γιατί από αυτήν απάντηση δεν περιμένω.
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Εχοντας χτες κανα τεταρτο ελευθερο για πηδημα περασα μια βόλτα. ΟΚ, χαμογελαστή σε αντίθεση με αλλες ξυνισμενες, εντυπωσιακη παρουσια, αλλα βρε παιδια δεν γινεται ετσι δουλεια. Ειμαι ανασκελα και χυσε. Προσωπικα προτιμω αντι να παω 6 φορες εκει να παρω μια βιζιτα, να χυσεις δυο φορες, να κατσεις μια ωρα διπλα σε μια ωραια γυναικα, που δεν θα ξαναδεις. Χα χα. Καταλαβαινω την χρησιμοτητα της Κατερινας σε φασεις οπως ημουν εγω χτες, ή σε πιτσιρικάδες που τα 140-160 EUR είναι πολλά, αλλα δεν λεει.
ʼλλο το μπουρδελο άλλο το CG. Το αποπάνω σπάνια το βλέπουμε στα μπουρδέλα πλέον, κυρίως στα studio. Για 20 Ε η Κατερίνα δείνει πολλά. Το λαϊκό σπιτάκι είναι καταδρομική επιχείρηση ως γνωστό. Ούτε σε γιατρό δεν γδύνεσαι / ντύνεσαι τοσο σύντομα!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 6K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 43