You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κολωνού 30Α
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 293K
-
- Ετικέτες
- μεταξουργείο
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Επισκέπτης
η κατερινα ειναι αυτη τη στιγμη οτι καλυτερο υπαρχει στην αθηνα!!εκτος απο ομορφη γυναικα σε κερδιζει αμεσως με το χαμογελος της και την καλη της διαθεση!!
Επισκέπτης
Αν πάντως ηταν super γκομενα θα ειχε βαλει και καμια φωτο της εδω, αρα τα συμπερασματα δικά σας...
Πήγαινε να τη δεις στο χώρο που εργάζεται.Δεν κρύβεται.Αμάν πια με τις φωτογραφίες.Σε λίγο ακόμα και για τον αέρα φωτογραφία θα θέλετε μερικοί.
Επισκέπτης
Τι να την κανεις την καλη διαθεση αν δεν ειναι καλη στο κρεβατι
Αυτό είναι υποκειμενικό.Δεν υπάρχει ISO9002 για το γαμήσι...
Κάτσε ρε φίλε, έχεις δει πολλά "κορίτσια" να βάζουν φωτογραφίες τους σε σάϊτ; Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!Αν πάντως ηταν super γκομενα θα ειχε βαλει και καμια φωτο της εδω, αρα τα συμπερασματα δικά σας...
bestathens1972
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 6
Κατερίνα το καλύτερο κοριτσι!!! με υπογραφή! Χαλάστρα μας κάνουμε με τόση διαφήμιση που της κάνουμε αλλά χαλάλι της!!
Επισκέπτης
η κατερινα ειναι πολυ ομορφη γυναικα και γοητευτικη και το κυριοτερο καλος ανθρωπος!!!
kitharistas
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Αυγ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
κατερινα αν ερθεις καμια βολτα προς αγγλια,πες το μας!χεχε
παντως ρε παιδια,συγνωμη κιολας,αλλα μερικοι ενθουσιαζεστε τοσο και λετε καλα λογια μεν (εννοω με καλη προθεση) που ισως ομως προσβαλουν την κοπελα..δεν ξερω,ισως ειναι ιδεα μου
παντως ρε παιδια,συγνωμη κιολας,αλλα μερικοι ενθουσιαζεστε τοσο και λετε καλα λογια μεν (εννοω με καλη προθεση) που ισως ομως προσβαλουν την κοπελα..δεν ξερω,ισως ειναι ιδεα μου
Επισκέπτης
Καλή, χρυσή και αστέρι το Κατερινάκη, αλλά να τη βλέπαμε και λίγο περισσότερο στο μαγαζί της ....
Τι καλό που θα ήτανε ...
Πού είσαι βρε κορίτσι μου και χάθηκες ; Καιρό έχεις να φανείς μου φαίνεται από εκεί ... Γιατί έτσι ;;; Παίζει κάτι που δεν γνωρίζουμε ;
Τι καλό που θα ήτανε ...
Πού είσαι βρε κορίτσι μου και χάθηκες ; Καιρό έχεις να φανείς μου φαίνεται από εκεί ... Γιατί έτσι ;;; Παίζει κάτι που δεν γνωρίζουμε ;
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Αν πάντως ηταν super γκομενα θα ειχε βαλει και καμια φωτο της εδω, αρα τα συμπερασματα δικά σας...
....με το συμπαθειο παληκαρι, αλλα την εχεις δει, ή λες απλως και καμιά μαλακια για να περναει η ωρα σου......?????
....και εννοειται, τα συμπερασματα δικα μας.....
Με τα τοσα θετικα σχολια αλλα και την ιδια την ακομπλεξαριστη παρουσια της στο site η Κατερινα μου εχει κινησει το ενδιαφερον και παρολο που εχω πολυ καιρο να παω σε studio η συναφη χωρο, σκεφτομαι να την επισκεφθω σημερα/αυριο. Ειναι εκει η Κατερινα αυτη την περιοδο (Κολωνου 30, 2 σκαλακια, κοκκινοι καναπεδες) η αδικα η επισκεψη? Ισχυει το 5-11 που ειχα διαβασει σε προηγουμενο post? Ενημερωστε guys αν θελετε.
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Με τα τοσα θετικα σχολια αλλα και την ιδια την ακομπλεξαριστη παρουσια της στο site η Κατερινα μου εχει κινησει το ενδιαφερον και παρολο που εχω πολυ καιρο να παω σε studio η συναφη χωρο, σκεφτομαι να την επισκεφθω σημερα/αυριο. Ειναι εκει η Κατερινα αυτη την περιοδο (Κολωνου 30, 2 σκαλακια, κοκκινοι καναπεδες) η αδικα η επισκεψη? Ισχυει το 5-11 που ειχα διαβασει σε προηγουμενο post? Ενημερωστε guys αν θελετε.
5-11 το απογευμα και βρισκεται στο πρωτο απ τα 4 σπιτα στη σειρα (απ τη μερια της πειραιως)
moutsos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2006
- Like
- 211
- Πόντοι
- 36
Σ΄ ευχαριστω πολυ για την πληροφορια!
Πιθανον αυτο το διαστημα ομως να απουσιαζε. Τσεκαρε το αν πας και πες μας γιατι εχω να περασω εδω και καμια 10αρια μερες και δεν ξερω αν θα την πετυχεις
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 6K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 43