Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Ρε Κατερινα δε σου ευχηθηκα για χθες :idiot:Χρονια πολλά , πολυχρονη και ο,τι ποθεις. ;) Παντα ευθυμη και χαμογελαστη... :)

MIKELLE

Μέλος
Εγγρ.
23 Δεκ 2005
Like
2
Πόντοι
1
Πράγματι ρε Κατερινούλα πολύχρονη,υγεία,ευτυχία και ότι επιθυμείς.....να σαι καλά ρε Κατερινούλα...τα καλύτερα γιατί τα αξίζεις! :)

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
Ρε παιδια εχω μια απορια.Την κατερινα την εχω δει στο σπιτι που δουλευει και δεν μου αρεσε καθολου.Τι καλο εχει η τι καλο κανει και εχετε τρελαθει ολοι μαζι της?

aswtoss

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Αν πάντως ηταν super γκομενα θα ειχε βαλει και καμια φωτο της εδω, αρα τα συμπερασματα δικά σας...

Επισκέπτης
η κατερινα ειναι αυτη τη στιγμη οτι καλυτερο υπαρχει στην αθηνα!!εκτος απο ομορφη γυναικα σε κερδιζει αμεσως με το χαμογελος της και την καλη της διαθεση!!

loo

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2006
Κριτικές
3
Like
870
Πόντοι
86
Τι να την κανεις την καλη διαθεση αν δεν ειναι καλη στο κρεβατι

Επισκέπτης
Αν πάντως ηταν super γκομενα θα ειχε βαλει και καμια φωτο της εδω, αρα τα συμπερασματα δικά σας...

Πήγαινε να τη δεις στο χώρο που εργάζεται.Δεν κρύβεται.Αμάν πια με τις φωτογραφίες.Σε λίγο ακόμα και για τον αέρα φωτογραφία θα θέλετε μερικοί.

theofilos

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2006
Like
0
Πόντοι
6
Κάτσε ρε φίλε, έχεις δει πολλά "κορίτσια" να βάζουν φωτογραφίες τους σε σάϊτ; Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όταν καταφέρω να πάω να τη δω από κοντά θα σας πω!

bestathens1972

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Κατερίνα το καλύτερο κοριτσι!!! με υπογραφή! Χαλάστρα μας κάνουμε με τόση διαφήμιση που της κάνουμε αλλά χαλάλι της!! :grin:

Επισκέπτης
η κατερινα ειναι πολυ ομορφη γυναικα και γοητευτικη και το κυριοτερο καλος ανθρωπος!!!

kitharistas

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2005
Like
0
Πόντοι
0
κατερινα αν ερθεις καμια βολτα προς αγγλια,πες το μας!χεχε
παντως ρε παιδια,συγνωμη κιολας,αλλα μερικοι ενθουσιαζεστε τοσο και λετε καλα λογια μεν (εννοω με καλη προθεση) που ισως ομως προσβαλουν την κοπελα..δεν ξερω,ισως ειναι ιδεα μου

Επισκέπτης
Καλή, χρυσή και αστέρι το Κατερινάκη, αλλά να τη βλέπαμε και λίγο περισσότερο στο μαγαζί της ....

Τι καλό που θα ήτανε ...

Πού είσαι βρε κορίτσι μου και χάθηκες ; Καιρό έχεις να φανείς μου φαίνεται από εκεί ... Γιατί έτσι ;;; Παίζει κάτι που δεν γνωρίζουμε ;

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157

....με το συμπαθειο παληκαρι, αλλα την εχεις δει, ή λες απλως και καμιά μαλακια για να περναει η ωρα σου......?????
....και εννοειται, τα συμπερασματα δικα μας.....

Blue25

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Με τα τοσα θετικα σχολια αλλα και την ιδια την ακομπλεξαριστη παρουσια της στο site η Κατερινα μου εχει κινησει το ενδιαφερον και παρολο που εχω πολυ καιρο να παω σε studio η συναφη χωρο, σκεφτομαι να την επισκεφθω σημερα/αυριο. Ειναι εκει η Κατερινα αυτη την περιοδο (Κολωνου 30, 2 σκαλακια, κοκκινοι καναπεδες) η αδικα η επισκεψη? Ισχυει το 5-11 που ειχα διαβασει σε προηγουμενο post? Ενημερωστε guys αν θελετε.

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Με τα τοσα θετικα σχολια αλλα και την ιδια την ακομπλεξαριστη παρουσια της στο site η Κατερινα μου εχει κινησει το ενδιαφερον και παρολο που εχω πολυ καιρο να παω σε studio η συναφη χωρο, σκεφτομαι να την επισκεφθω σημερα/αυριο. Ειναι εκει η Κατερινα αυτη την περιοδο (Κολωνου 30, 2 σκαλακια, κοκκινοι καναπεδες) η αδικα η επισκεψη? Ισχυει το 5-11 που ειχα διαβασει σε προηγουμενο post? Ενημερωστε guys αν θελετε.

5-11 το απογευμα και βρισκεται στο πρωτο απ τα 4 σπιτα στη σειρα (απ τη μερια της πειραιως)

Blue25

Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Like
0
Πόντοι
0
Σ΄ ευχαριστω πολυ για την πληροφορια!

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
211
Πόντοι
36
Σ΄ ευχαριστω πολυ για την πληροφορια!

Πιθανον αυτο το διαστημα ομως να απουσιαζε. Τσεκαρε το αν πας και πες μας γιατι εχω να περασω εδω και καμια 10αρια μερες και δεν ξερω αν θα την πετυχεις

terrorist

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2006
Κριτικές
19
Like
0
Πόντοι
1.992
ρε συναγωνιστές τι έγινε με τη κατερινα? δουλευει ή οχι?
μα πάω ή οχι?
περιμένω απάντηση

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom