Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
χρονια πολλα κατερινα και απο εμενα και να εισαι παντα καλα κουκλαρα μου!!!!! ;)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....καατερινα, κατερινακι, κατεριναρα......
....χρονια πολλα και καλα, παντα με υγεια και με αυτο το ανικητο χαμογελο στην ψυχη σου.. ;) ;)

Επισκέπτης
Ελεγα να μετακομισω το τσαρδι μου κατά Εκαλη μερια,
η Φιλοθεη,και στο Ψυχικο?χμ?δεν θα ηταν και ασχημα..
Χαχαχα?πλακα κανω?ετσι και τραβηξω κατά κει?θα με παρουν με τις
ντοματες..
Αυτό που ειπα εχει ως συνεπεια να καταλαβεις ότι ένα σπιτι που εχει φως
απ?εξω είναι πολύ δυσκολο να ανοιξει σε τοπ περιοχες,κι ετσι λειτουργει
εκει που είναι και τα αλλα.Τωρα θα μου πεις γιατι δεν κανω ένα στουντιο.
Καλο είναι και αυτό αλλα δεν είναι και τοσο προσοδοφορο..
Πιστεψε με?.η καταναλωση φερνει και το κερδος.
Οσο για τους αλλοδαπους?Δεν τους παιρνω?ουτε για δειγμα.

Δεν κατάλαβες.Εννοούσα να πήγαινες Φυλής.Εκεί είναι σίγουρα καλύτερα τα σπίτια.Δεν ξέρω βέβαια στο δικό σου τι συνθήκες επικρατούν,ούτε το νούμερο ξέρω να περάσω,αλλά κατά κοινή ομολογία είναι απαράδεκτα.

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.847
Πόντοι
5.975
Τισ καλύτερες ευχές και από μέρους μου Κατερίνα για χρόνια πολλά και καλά με υγεία,ευτυχία και οτιδήποτε άλλο εσύ επιθυμείς! :smitten:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
Kατερίνα Χρόνια Πολλά και Καλά με υγεία, και προσωπική ευημερεία σου έυχομαι!
Να έχεις πάντα αυτό το όμορφο χαμόγελο και την θετική διάθεση που πάντα σε χαρακτηρίζουν! :* :thumbsup:

sexyboy(1)

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
0
Κρίμα Κατερινάκι , έχω ακούσει τόσα καλά λόγια αλλά πλέον δεν πηγαίνω σε "σπίτια"....Κρίμα θα ήθελα πολύ να σε δω....

Εγώ θα έλεγα ότι αν ξέρεις να απολαμβάνεις το καλό γαμίσι ο τόπος δεν έχει σημασία. Και στο σπίτι σου και στο ξενοδοχείο και στο studio και στο μπουρδέλο, αρκει να μπορείς να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο. Προσωπικά με μία σεξοβόμβα σαν την Κατερινα, θα το έκανα και στο πεζοδρόμιο μεσα στη βροχή !! Την επισκέπτομαι αρκετά χρόνια και αν και έχω περάσει απο πολλές φάσεις στην προσωπική μου ζωή, πάντα θέλω κάπου κάπου να ξαναβρεθώ μαζί της. Να είσαι σίγουρος πως και εσύ μετά απο δύο τρεις φορές μαζί της, αν νιώσεις το στύλ της , θα τη βλέπεις σαν την θεα Αφροδίτη!
Κατερίνα sex me baby !!
Χρονια πολλά σε όλους.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
χρόνια πολλά κοριτσάρα μου,νάσαι πάντα καλά,να χαμογελάς, και να μας χαρίζεις στιγμές όπως εσύ ξέρεις,και ΥΓΕΙΑ νάχουμε πάνω απ όλα...... :dancing:

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Συγνώμη για τη δυσπιστία μου αλλά όλοι αυτοί που γράφουν για την περίφημη "Κατερίνα", αλλά και η ίδια η "Κατερίνα" που είναι μέλος της ιστοσελίδας αυτής, είναι όντως πελάτες της ή μήπως πέφτει κανονικό διαφημιστικό δούλεμα? Δεν έχω πάει απο εκεί για να είμαι ειλικρινής, αλλά λίγο υπερβολικό μου φαίνεται το όλο θέμα. Δε λέω, να 'ναι καλά η κοπέλα, αλλά κάτι μου βρωμάει στην υπόθεση. Τέλοσπάντων, ο χρόνος θα δείξει. Φιλικά

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
.. να στο πω λοιπον το μυστικο αφου μας καταλαβες.......
......σσσσσσσσσσσστ..... μη μας ακουσει κανεις.......!!!!
..εχουμε συνομωτησει ολοι εναντιον σου και εναντιον ολων των δυσπιστων κακων παιδιων......!!!!!!!
....η κατερινα δεν ειναι υπαρκτο φυσικο προσωπο.... ειναι ενα φανταστικο προσωπο και ενα προιον που εξυπηρετει τους σκοτεινους και υποχθονιους σκοπους μας........
........σσσσσσσσσσσσσστ.......

μεταξυ μας ετσιιιιιιιιιιιι......??????????

ShowLover

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2006
Κριτικές
3
Like
4
Πόντοι
1
Μέσα σε 8 σειρές, φίλε giorgospapa έγραψες πάνω από 10 συνεχόμενα "σ", θαυμαστικά, ερωτηματικά, αποσιωπητικά, μόνο και μόνο για να ειρωνευτείς! Εξέφρασα απλά μια σκέψη μου. Δεν νομίζω ότι έκανα κάτι τόσο απορριπτέο. Μπορεί να κάνω λάθος, δε λέω. Χαίρομαι πάντως για σένα, που δεν υπάρχουν σοβαρότερα θέματα να ασχοληθείς από το να κάθεσαι να ειρωνεύεσαι  1 και μισή τη νύχτα τις απόψεις μελών του site. Εγώ το μόνο που ξέρω για τα "σπίτια" της περιοχής εκείνης, είναι ότι πρόκειται για τα βρωμερότερα της Αθήνας και sorry αλλά λίγη σημασία δίνω στο αν η κοπέλα είναι ευχάριστη και καλή ενώ το κτίσμα μπορεί να είναι ετοιμόρροπο ή το δωμάτιο απλησίαστο από τη μποχα. Φιλικά

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Μέσα σε 8 σειρές, φίλε giorgospapa έγραψες πάνω από 10 συνεχόμενα "σ", θαυμαστικά, ερωτηματικά, αποσιωπητικά, μόνο και μόνο για να ειρωνευτείς! Εξέφρασα απλά μια σκέψη μου. Δεν νομίζω ότι έκανα κάτι τόσο απορριπτέο. Μπορεί να κάνω λάθος, δε λέω. Χαίρομαι πάντως για σένα, που δεν υπάρχουν σοβαρότερα θέματα να ασχοληθείς από το να κάθεσαι να ειρωνεύεσαι  1 και μισή τη νύχτα τις απόψεις μελών του site. Εγώ το μόνο που ξέρω για τα "σπίτια" της περιοχής εκείνης, είναι ότι πρόκειται για τα βρωμερότερα της Αθήνας και sorry αλλά λίγη σημασία δίνω στο αν η κοπέλα είναι ευχάριστη και καλή ενώ το κτίσμα μπορεί να είναι ετοιμόρροπο ή το δωμάτιο απλησίαστο από τη μποχα. Φιλικά

....κλα'ι'  μα'ι'  πουτς.......!!!!!!

...για να μη σου δωσω και τη μεταφραση και στο χοντρυνω..

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
πες τα panosmpos, βαλε μια ταξη....

στο θεμα μας τωρα, ως που να παω ταυλανδη, βρηκες τιποτα σλαβικο για ορεκτικο? κατι new

Επισκέπτης
πραγματι το μεταξοργειο ειναι βρωμικη περιοχη αλλα το σπιτακι της κατερινας ειναι καθαρο και περιποιημενο!!και η ιδια η κατερινα σε υποδεχεται με χαμογελο και σε κανει να αισθανεσαι ανετα!!και εκτος απο ωραια γυναικα σε κερδιζει με την συμπεριφορα της!!δεν ειναι τυχαιο οτι ολοι λεμε τα καλυτερα γι αυτην!!

J127

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
μιας και ακουω τοσα καλα λογια για τη κοπελα αυτη που ακριβως ειναι???

Επισκέπτης
αν θες πηγαινε να την δεις μονο σου!!και μετα ελα και πες παλι!!

J127

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
που ακριβως βρισκεται ρε αδερφια?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom