Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

J127

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ποσο το μαλλι?ανοιχτο μεχρι τι time?

nikolas2002m

Μέλος
Εγγρ.
13 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Εγώ το μόνο που ξέρω για τα "σπίτια" της περιοχής εκείνης, είναι ότι πρόκειται για τα βρωμερότερα της Αθήνας και sorry αλλά λίγη σημασία δίνω στο αν η κοπέλα είναι ευχάριστη και καλή ενώ το κτίσμα μπορεί να είναι ετοιμόρροπο ή το δωμάτιο απλησίαστο από τη μποχα. Φιλικά

Προφανώς και έχεις δίκιο για τα σπίτια της περιοχής.
Ομως το "σπίτι" της Κατερίνας όπως και αυτό της προέδρου στην Αχαρνών δεν είναι μόνο τα καθαρότερα αλλά και τα ποιό .... κάπως.... από διακόσμηση.
Καμιά σχέση με τα μπουρδέλα.Σου φέρνουν στο νού ......άλλες εποχές.Σε.....ταξιδεύουν.

Και για να ξέρεις κάτι.Εγώ ούτε την έχω δεί την Κατερίνα.Οσες φορές πήγα από εκεί έλειπε και μια φορά μάλιστα πήρα κάποια που δούλευε εκεί, δεν θυμάμαι το ονομά της, και ήταν τόσο ξενέρωτη που την έχω θάψει έδω σε σχετικό πόστ.(αν γυρίσεις λίγες σελίδες πίσω θα το βρείς)
Κώδικας:

2arcoudi

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
1
Πόντοι
1
η κατερινα ειναι μια ξανθια αδυνατη ?

kauliaris23

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδιά και εγώ δεν την ξέρω την Κατερίνα αλλα ξέρω οτι θα ξαναδουλέψει μετά τις γιορτές. Για να ξέρουν οι ενδιαφερόμενοι...

liakoss1984

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες αν και έχω μικρή πείρα από το άθλημα η κατερίνα είναι κάτι που συνδιάζει τιμή και απόδοση.Δηλαδή με αυτά που κάνει μεσα στο δώματιο και με τον χαρακτήρα που έχει ευτυχώς που είναι ακόμα στο Μεταξουργίο.Τώρα για τον χώρο δεν θυμαμαι να έχω δει καλύτερο και καθαρότερο στη γύρω περιοχή.

liakoss1984

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς αν  δουλεύει η κατερίνα αυριο???

J127

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
επειδη με βαλατε στη πριζα τωρα πεταγομαι μεχρι το 32β να κανω ερευνα επιτοπιος....

J127

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ενημερωτικα η κατερινα επιστρεφει 3 γεναρη

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
ντροπη της!!!!μας παρατησε χρονιαρες μερες!!!

mparmpoutsala

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αν πάντως ηταν super γκομενα θα ειχε βαλει και καμια φωτο της εδω, αρα τα συμπερασματα δικά σας...

Έλεος, get a life.
Αυτό δεν είναι site γνωριμιών ούτε mIRC...
Και εκτός αυτού, προτιμάς φότο από την πραγματική εμπειρία ; ...
ʼκυρη η απαίτηση για φότο, κατ' εμέ. Ο φακός παίζει πολλά
παιχνίδια.

**

Ψήθηκα λοιπόν, αν και δεν έχω καλές εμπειρίες από σπίτια.
Και έτσι όπως πάει το πράγμα,  η Κατριν θα είναι η πρώτη γυναικεία αγκαλιά που θα χαρώ το έτος 2007  :grin:. Δεσμεύομαι να στείλω σχόλια
,εντυπώσεις κουτουλουπού.

ʼντε χρόνια πολλά παίδες + Κατερίνα (+όσες εκτονώνουν τα ζωόδη ένστικτά μας με αποτέλεσμα οι φυλακές να μην γεμίζουν τόσο εύκολα...)

υγ: δεν μας παράτησε, διότι δεν είναι δική μας. Είναι επαγγελματίας,
οι αγροί χρειάζονται και αγρανάπαυση. Εσείς δεν παίρνετε ρεπό από την
δουλειά σας ; Αν πάρει ρεπό η σερβιτόρα(που λατρεύετε γιατί έχει χάρη, χαμόγελο, και χαρακτήρα) που σας σερβίρει καφέ στην αγαπημένη σας καφετέρια θα σταματήσετε να πίνετε καφέ ; Όχι. Είτε θα κάμετε υπομονή,
είτε θα πάτε σε άλλη καφετέρια για λίγο μέχρι να τελειώσουν οι διακοπές
της. :grin:.

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Έλεος, get a life.
Αυτό δεν είναι site γνωριμιών ούτε mIRC...
Και εκτός αυτού, προτιμάς φότο από την πραγματική εμπειρία ; ...
ʼκυρη η απαίτηση για φότο, κατ' εμέ. Ο φακός παίζει πολλά
παιχνίδια.

**

Ψήθηκα λοιπόν, αν και δεν έχω καλές εμπειρίες από σπίτια.
Και έτσι όπως πάει το πράγμα,  η Κατριν θα είναι η πρώτη γυναικεία αγκαλιά που θα χαρώ το έτος 2007  :grin:. Δεσμεύομαι να στείλω σχόλια
,εντυπώσεις κουτουλουπού.

ʼντε χρόνια πολλά παίδες + Κατερίνα (+όσες εκτονώνουν τα ζωόδη ένστικτά μας με αποτέλεσμα οι φυλακές να μην γεμίζουν τόσο εύκολα...)

υγ: δεν μας παράτησε, διότι δεν είναι δική μας. Είναι επαγγελματίας,
οι αγροί χρειάζονται και αγρανάπαυση. Εσείς δεν παίρνετε ρεπό από την
δουλειά σας ; Αν πάρει ρεπό η σερβιτόρα(που λατρεύετε γιατί έχει χάρη, χαμόγελο, και χαρακτήρα) που σας σερβίρει καφέ στην αγαπημένη σας καφετέρια θα σταματήσετε να πίνετε καφέ ; Όχι. Είτε θα κάμετε υπομονή,
είτε θα πάτε σε άλλη καφετέρια για λίγο μέχρι να τελειώσουν οι διακοπές
της. :grin:.

+10000

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
σωστοοοος!!!πλακα εκανα οταν ειπα οτι μας παρατησε βρε c!!!μια χαρα ειναι η κατερινα!!!!

sierra

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2005
Like
8
Πόντοι
0
Παιδια γεια και χαρα σας.Αναζητω την Κατερινα εδω και μια εβδομαδα ,αλλα δεν ειναι εκει.Μαλιστα απο το τηλεφωνο μου λενε ....Δεν ειναι εδω...Δεν ξερουμε ποτε θα ερθει... Και κατι τετοια σαν να τους ενοχλει που ρωταμε.Αν συμβαινει κατι με το συγκεκριμενο μαγαζι και η Κατερινα εχει αλλαξει στεγη , μηπως καποιος ξερει να μας πει κατι ? Η μηπως η ιδια η Κατερινα πρεπει να ενημερωσει τους φιλους της ?  Κατερινα σε ευχαριστουμε για την ευγενεια  και το ηθος σου.

liakoss1984

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Παίδες και εγώ σήμερα που πέρασα η κατερίνα δεν ήταν εκεί αλλά ήταν μια ψηλή μελαχρινή.....

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
μπορειτε να μου πειτε που ακριβως γραφει κριτικη για την κατερινα απο κολωνου?λινκ

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
....παληκαρι τεπεινη μου αποψη ειναι πως η κριτικη για την κατερινα ειναι περιτη..

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom