το να γινεται διαφημιση σε σιτυ τουρ το θεωρω λογικο και καλα κανει ο αλεξ και ο καθε αλεξ!το ιδιο ισχυει και για εταιρειες παραγωγης ερωτικων ταινιων καθως επισης και βινετο κλαμπ!ομως το να προτεινετε να διαφημισετε οικο ανοχης ειναι αθεμητος ανταγωνισμος ,ενω ξερετε οτι στο παρελθον εχουν κατηγορησει μελη γι αυτον ακριβως το λογο!η αποψη μου ειναι οτι αυτο το σαιτ πρεπει να παρουσιαζει αντικειμενικα ολους τους οικους ανοχης!με αυτο που κανετε εκθεσατε το ιδιο το σαιτ και εσας τους ιδιους!αυτη ειναι η γνωμη μου και το θεμα εληξε εδω!
Είναι το μόνο μήνυμα που περιέχει κάτι που αξίζει να απαντήσω, και απαντάω.
Το τι κάνουμε με το site, είναι δικό μας θέμα.
Θα μπορούσαμε να πληρωνώμασταν από στριπτιζάδικα, οίκους, citytours, και χίλια δυο, ώστε να γράφαμε ψέυτικες κριτικές ή και χίλια-δυο άλλα.
Θα μπορούσαμε να βάζαμε dialers και να χρεώναμε κάθε απυποψίαστο της παναγιάς τα μάτια χωρίς τη θέλησή του.
Θα μπορούσαμε να κάνουμε πολλά.
Δεν θεωρώ ότι έχουμε εκθέσει κανέναν. Ούτε το site, ούτε εμάς, ούτε κανέναν. Η πρόταση ήταν ξεκάθαρη, παρεξηγήθηκε, (προφανώς) δεν ενδιαφέρθηκε η επαγγελματίας, και (αφού επιτέλους το έμαθα, και είναι το μόνο που με ενδιαφέρει) εδώ τελειώνει η ιστορία.
Μας έχουν κατηγορήσει για πολλααααααααααααα. Μέχρι και website anti-bourdela πήγε να ανοίξει κάποιος. Δεν με πειράζει...
Θεωρώ και εγώ το θέμα λήξαν.