Επισκέπτης
Παίδες ήταν η Σάρα από τις 5 έως τις 11 ... καλή η καινούρια ... πρέπει να πάμε!!!
από ότι ξέρω σήμερα δεν έχει βραδυνη ... τις άλλε μέρες μάθετε η Κατερίνα μέχρι αργά ... μέχρι να μας έρθει το Χριστινάκι μας, που δουλεύει τώρα στο 32Α και να μπει το πρόγραμμα σε μια σειρά ...Σκεφτομαι να βγω σε λιγο για τσαρκα-Γνωριζει κανεις σας ποια ειναι αποψε Κολωνου 30Α?
Μεγάλε την εχω δει κάτι απογεύματα, Αλλά δεν μπήκα, την εχω συνδιάσει με το 30Α... δεν ηταν και πολύ καλός ο χώρος....Δουλευει σημερα στο 32Α η Χριστινα?Ή καταλαβα λαθος?
Αλεξ?Ακουσε να σου πω αγορι μου…Παιδιά,
Δεν υπάρχει λόγος για συγχυση.
Το email όντως ήταν από εμας, προς τη Κατερίνα.
Τώρα που κολλάει το άλλο site, δεν μπορώ να καταλάβω. Ούτε αναφέρθηκε πουθενά, ούτε τίποτα.,,
Προφανώς μπερδεύτηκε κάπου η Κατερίνα. Δεν πειράζει.
ελπιζω να καταλαβατε τι παιζεται εδω.....και να αρχισετε να ξυπνατε!!
μερικοί σκέφτονται λίγο μαλακισμένα οκ και διαφήμιση τι έγινε πας μια φορά αν σου αρέσει πας πάλι αν δεν είναι καλή σε αυτό που προσφέρει δεν ξανά πας η μοναδική είναι?Τι έχει παιχτεί; Κάποιοι ζηλεύουν την τσάμπα διαφήμιση που κάνει η Κατερίνα; Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα.
για να βάλω κάποια πάνω στο καυλί μου δεν χρειάζομαι διαφήμιση.Πολλοί σκέφτονται μαλακισμένα ... δίστιχος ...
... από πάνω, από κάτω ... το θέμα είναι ποια θα βάλεις ...για να βάλω κάποια πάνω στο καυλί μου δεν χρειάζομαι διαφήμιση.