podolagnos_28
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαΐ 2006
- Like
- 33
- Πόντοι
- 16
Δεν ξέρω ρε συ...τί άλλο να πώ???Λές να παίζει συνεργασία???Κάτι σαν θυγατρική εταιρία ένα πράγμα???δεν νομιζω να ειναι αυτο το site παντως, δεν κολαει με το μυνημα.
φιλικα
Δεν ξέρω ρε συ...τί άλλο να πώ???Λές να παίζει συνεργασία???Κάτι σαν θυγατρική εταιρία ένα πράγμα???δεν νομιζω να ειναι αυτο το site παντως, δεν κολαει με το μυνημα.
φιλικα
το αλλο site δεν εχει καν καταχωρηση του μαγαζιου.
ΔιαγραφήΑπάντησηΠροώθησηΑνεπιθύμητη αλληλογραφίαΜετακίνηση...
Προβολή για εκτύπωση Αυτό το μήνυμα δεν είναι με σήμανση. [ Σήμανση στο μήνυμα - Σήμανση ως μη αναγνωσμένο ]
Από: "bourdela.com" <info@bourdela.com> Προσθήκη στο Βιβλίο διευθύνσεων
Προς: katerinakolonou30@yahoo.gr
Cc: katerinakolonou30@hotmail.com, sentmail@bourdela.com
Θέμα: Προβλεβήμένες καταχωρήσεις καταλόγου
Ημερομηνία: Thu, 19 Jul 2007 15:03:51 +0300
Γεια σου Κατερίνα!
Στον νέο κατάλογο με τα μαγαζιά, υπάρχει η δυνατότητα προβλεβλημένων καταχωρήσεων. Κάτι σαν «προτινόμενα» μαγαζία από το bourdela.com
Το μαγαζί σου θα φαίνεται πρώτο-πρώτο, με διαφορετικό χρώμα και πιο έντονα γράμματα. Θα κάνει σίγουρα πολύ διαφορά από τα άλλα. Με συνδιασμό της καλής περιγραφής και των κριτικών που έχεις, θα σου έρθει πολύς κόσμος...(ακόμα περισσότερος).
Θα σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο;
Εαν ναι, πες μου να σου πω τις τιμές.
Ευχαριστούμε,
Επειδη ετυχε…..κι επειδη το μειλ μου δεν το πολυκοιταω….
Διαβασα αυτο στο μειλ μου…..
Και αντιπροτεινω…..
Βρε δεν πας στα γεροδιαολο…..πρωινιατικα με συγχισες…..
Κοιτα τι ωρα ειναι βρε σκουλικογλεουρα?
Ποιος σου ειπε ΡΕ οτι εσυ εισαι της οικογενειας μη χεσω?
Σορυ…στους μοντ….δεν μπορω να βρω το καταλληλο θρεντ
για να το βαλω…..εσεις ξερετε να το βαζετε πιο καλα….
Αλλα.καποια πραγματα που δεν μπορουν να γινουν με τιποτα….
ε…..δεν γινονται…..!!!!
Δηλαδή,άλεξ,παίζει διαφήμιση με την προυπόθεση να υπάρχει οικονομικό αντίτιμο???Η Κατερίνα όντως μπερδεύτηκε τότε.....Παιδιά,
Δεν υπάρχει λόγος για συγχυση.
Το email όντως ήταν από εμας, προς τη Κατερίνα.
Τώρα που κολλάει το άλλο site, δεν μπορώ να καταλάβω. Ούτε αναφέρθηκε πουθενά, ούτε τίποτα.,,
Προφανώς μπερδεύτηκε κάπου η Κατερίνα. Δεν πειράζει.
Ολες οι διαφημισεις εχουν αντιτιμο. Γιατι?Δηλαδή,άλεξ,παίζει διαφήμιση με την προυπόθεση να υπάρχει οικονομικό αντίτιμο???Η Κατερίνα όντως μπερδεύτηκε τότε.....
το w w w.********* .g r εννοει!!! χεχεχεχεχεχεχεχεχε !!!!!Μάλλον θα εννοεί το dδεν μπορώ να φανταστώ κάτι άλλο...αυτό διαφημίζει συνεχώς.....
μιμικο ας αφησουμε καλυτερα την συζητηση για το ποιος εχει οφελη απο αυτο εδω το σαιτ....και φυσικα η κατερινα δεν εχει κανενα οφελος,ισα ισα που κανει και εκεινη διαφημιση στο σαιτ!
ας αφησουμε καλυτερα την συζητηση για το ποιος εχει οφελη απο αυτο εδω το σαιτ....και φυσικα η κατερινα δεν εχει κανενα οφελος,ισα ισα που κανει και εκεινη διαφημιση στο σαιτ!