mimikos2000
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαρ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 16
για πες μου παιδι μου Heelover τοτε περι του θεματος !!!
ΔιαγραφήΑπάντησηΠροώθησηΑνεπιθύμητη αλληλογραφίαΜετακίνηση...
Προβολή για εκτύπωση Αυτό το μήνυμα δεν είναι με σήμανση. [ Σήμανση στο μήνυμα - Σήμανση ως μη αναγνωσμένο ]
Από: "bourdela.com" <info@bourdela.com> Προσθήκη στο Βιβλίο διευθύνσεων
Προς: katerinakolonou30@yahoo.gr
Cc: katerinakolonou30@hotmail.com, sentmail@bourdela.com
Θέμα: Προβλεβήμένες καταχωρήσεις καταλόγου
Ημερομηνία: Thu, 19 Jul 2007 15:03:51 +0300
Γεια σου Κατερίνα!
Στον νέο κατάλογο με τα μαγαζιά, υπάρχει η δυνατότητα προβλεβλημένων καταχωρήσεων. Κάτι σαν «προτινόμενα» μαγαζία από το bourdela.com
Το μαγαζί σου θα φαίνεται πρώτο-πρώτο, με διαφορετικό χρώμα και πιο έντονα γράμματα. Θα κάνει σίγουρα πολύ διαφορά από τα άλλα. Με συνδιασμό της καλής περιγραφής και των κριτικών που έχεις, θα σου έρθει πολύς κόσμος...(ακόμα περισσότερος).
Θα σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο;
Εαν ναι, πες μου να σου πω τις τιμές.
Ευχαριστούμε,
Απλά καταλαβαίνουμε πλέον γιατί κάποιοι αναφέρονται σε συγκεκριμένα μαγαζιά είτε θετικά είτε περισσότερο αρνητικά....οι οποίοι μπορεί και να είναι και βαλτοί απο κάποιους πέρνοντας και χρήμα(?).....το site πρέπει να στηρίζεται σε κριτικές πραγματικές...και όχι ''φτιαχμένες'' απο κάποιους για να επωφεληθούν....Ρε παιδιά και τί έγινε? Δεν καταλαβαίνω, διαφήμιση θα έβαζε η Κατερίνα.Δεν θέλει, δεν βάζει........
Το είδα και εγώ...αλλά με μπέρδεψε το Κατερινάκι....τί να πώ???Και δεν παίρνω και pm....Δεν καταλαβα. Το μειλ ποιος σου το εστειλε; Αυτο το σαιτ ή το αλλο; Γιατι βλεπω infobourdela στο Απο:
Συγνώμη ρε Κατερίνα....αλλά δεν σε καταλαβαίνω...λές δεν υπάρχουν οικονομικά αλισβερίσια....και αυτό τί είναι?Το μονο που μπορω να σας πω…είναι….
οτι εδώ…είναι ότι πιο καθαρο υπαρχει….
Δεν υπαρχουν μαλακιες με οικονομικα αλισβερισια….
….για ονομα του Θεου……τουλαχιστον μιλάω προσωπικά….
Αφου εγω φαινομαι αλλωστε….που είναι οι άλλες?????????????????
Και τι το θες το ονομα του σαιτ…που προανεφερα?
Πρωτον…..το δικο μας εδώ….μολις το γραφω τα βγαζει με αστερακια….
Και δευτερον….μολις βαζω κωδικους όπως ειμαι εδώ…αυτή που ειμαι…………….
Δεν δεχονται προσβαση εγγραφης……..
Εγω πλεον σε κατι τετοιους…κανω το προγραμμα των 75…..σιγουρα….
Περνω τη σακουλα του χοντος σεντερ και παωωωωωωωωω….!!!!!!!!
Θα σε ενδιέφερε κάτι τέτοιο;
Εαν ναι, πες μου να σου πω τις τιμές.
Ευχαριστούμε,