Anal_Hunter
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 10
- Like
- 17
- Πόντοι
- 5.775
Φίλε και συναγωνιστή κάποιοι υπάρχουν άνθρωποι όπως λες, και νιώθουν ένα nick εδώ μέσα, κάποιοι άλλοι έχουν ξεφύγει από αυτό το απρόσωπο nick…και είναι υπαρχτά πρόσωπα . Όπως είναι εδώ η Κατερίνα (KATERINA69) και η Χριστίνα (XRISTINA69). Που ξέρουμε που μπορούμε, να πάμε και να τις βρούμε ανά πάσα στιγμή. Αυτές οι κοπέλες δεν είναι ένα απλό nick. Αυτές οι κοπέλες είναι άξιες του σεβασμού μας, το λιγότερο. Και δεν μπορεί να βγαίνει chat ή εδώ ο Anal_Hunter ή ο κάθε Anal_Hunter και να μιλάει υβριστικά, καλυμμένος πίσω από την ανωνυμία του. Το τι επάγγελμα κάνουν αυτές οι κοπέλες είναι γνωστό, και δεν χρειάζεται να τις αποκαλεί έτσι… εξάλλου αυτός είναι ο λόγο τις ύπαρξη του site… δεν μας έχουν κρύψει κάτι. Το να μιλάει έτσι και να προσπαθεί να θίξει μια κοπέλα με αυτόν τον τρόπο… το θεωρώ τον πλήρη ξεπεσμό και εξευτελισμό του αντρικού φύλου. Είναι αυτό που του είπα «ύπαρχου άντρες με αρχίδια και αρχίδια άντρες, εσύ ανήκεις στο δεύτερο.» Η μεγαλύτεροι αρετή σε ένα άντρα είναι να σέβεται αυτόν που έχει απέναντι του, όσο χαμηλά και αν είναι. Ο Anal_Hunter αυτό δεν το έχει και ούτε πρόκειται να το απόκτηση ποτέ και ούτε ποτέ θα μπορέσει να τιμήσει τα παντελόνια που φορά…αν φορά. Για εμένα είναι λυπηρό που τέτοια άτομα είναι τιμημένα στο site, μήπως, λέω μήπως πρέπει να αναθεωρηθούν κάποια πράγματα εδώ…
Επειδη πολυ μου επρηξες τα αρχιδια ακου μερικα πραγματακια.
Οταν εγω ημουν στο site και πισω απο τον υπολογιστη αλλα και σε συναντησεις, αλλα και σε ΤΣΑΡΚΕΣ ΠΟΥ ΟΡΓΑΝΩΣΑ ΕΓΩ ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΕΛΗ, εσυ αγνοουσες την υπαρξη του φιλαρακο μου.
Και οταν εχω εναν μαλακα οπως εσυ να μου λεει για τα ροματζα του με μια που πληρωνει 200 ευρω το μισαωρο και τον εχω να μου λεει οτι αυτα που εχει ζησει εγω δεν θα τα ζησω ποτε, τοτε δεν εχω παρα να σε πω μαλακα.
Στην Χριστινα δεν αναφερθηκα ΠΟΤΕ μου στη χτεσινη συζητηση. Και προς τι το κακο δηλαδη και αν την ειπα πουτανα? Επιλογη της δεν ειναι ρε φιλε στο κατω κατω? Αυτο δεν ειναι το επαγγελμα? Εκει δεν τα σταζω ποσα χρονια?
Τι σε κοφτει εσενα? Και η ιδια το ειπε εξαλλου, αλλα και να μη το ελεγε δεν σημαινει οτι δεν ισχυει.
Δεν απαξιωσα κανεναν, και δεν βλεπω κανεναν απο ψηλα. Ο μονος που επεσε χαμηλα εισαι εσυ που ασχοληθηκες με μια μαλακια και μιση οπως αυτη που εγινε χτες στο chat και ξεκινησε με τη φραση σου " οσα εχω ζησει εγω με τη Χριστινα δεν θα τα ζησεις ουτε στα ονειρα σου"
Και εγω απλα σου απαντησα οτι 1) εχουμε διαφορετικα ονειρα και στα αρχιδια μου κιολας τι εχεις ζησει, σου ΕΥΧΗΘΗΚΑ να ζησεις αυτα και αλλα τοσα αλλα το παρεβλεψες, και 2) σου ειπα να ζησεις το ροματζο σου με την πουτανα και να μη μας σπας τις μπαλες οπως πολυ καλα κανεις.
Επιβεβαιωση δεν ψαχνω απο κανεναν εδω μεσα, οι περισσοτεροι ηρθατε οταν εγω εφευγα γιαυτο κρατα ο,τι μαλακια εχεις να πεις για την παρτη σου.