Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
ναι ρε κατερινα βαλε καμμια φωτο να σε βλεπουμε να σε χαιρομαστε!!!

monimo sex

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Like
3
Πόντοι
6
Που ειναι η φωτο οεοεοεοεοεοεοεο

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Τι κανετε παιδια?Με ψαχνετε εμαθα ε?.?χι χι?Λοιποοον?.Καλα ειπε το μωρο ότι εχω «υδραυλικο ρεπο».Θα ειμαι στο ποστο μου την Παρασκευη?οκεικ?
Φιλακια σε ολους

germaon

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Απρ 2006
Κριτικές
18
Like
15
Πόντοι
2.007
Μπορει καποιος να μου περιγραψει συνοπτικα το προγραμμα της Κατερινας? Δηλαδη μολις μπαινει στο δωματιο  πώς ξεκιναει η ολη δουλεια?
Ευχαριστω

sexy_captain

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Like
489
Πόντοι
26
Μπορει καποιος να μου περιγραψει συνοπτικα το προγραμμα της Κατερινας? Δηλαδη μολις μπαινει στο δωματιο  πώς ξεκιναει η ολη δουλεια?
Ευχαριστω
Πήγενε κάποια πόστ πιό πίσω και θα λυθούν οι απορίες σου

peko

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
στην αρχή είπες πέμπτη,τώρα παρασκευή.βεβαια εξής και καμια υποχρέωση να "λογδοτις" σε εμενα,αλλα "κριμαλ",πολύ κρίμα. ίσως φύγω παρασκευή,τι θα γίνει με εσένα,μου εξής mini απωθημένο:""""""".σύντροφοι οργανωθείτε να μου τι στείλετε "παεκτο",,με έξοδα του site

arximidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
ειναι αλήθεια ότι αυτό το κορίτσι το θέλουν όλοι.....
δεν το κρύβω ότι το θέλω και εγώ , μου θυμίζει μια Κατερίνα που γνώρισα παλια και θυμάμαι ακόμα και σήμερα ακόμα... :sperm: :sperm: :sperm:

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δηλαδή άμα τη θέλουν όλοι τι ουρά θα έχει στο σαλόνι;

peko

Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
0
AΠΟΘΕΩΣΤΕ ΤΗ,αποθεωστε τη,που ειναι κουνέλι καυτό ξανά καμακώστε τη!!!!ένα θα πω,κατάφερε να κάνει ακομα και εμένα να σκάσει το χειλάκι μου.τέτοια ζωντάνια,χαμόγελο.ζεστασιά.έφυγα και είχα όλο το απόγευμα ενα ηλίθιο χαμόγελο(σαν αυτό τοθ γαμιά).ευχαριστςω,θα σου κσαναέρθω πριν φύγω κατερινούλα,ΦΙΛΙΑ.α,και για όσοθς είπαν για διαφήμιση,η μόνη διαφήμιση που κάνει η κιατερίνα είναι του σάιτ,είδα τι διεύθηνση κολλημένη στην πόρτα και πέθανα.

keyass

Νέο Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Like
0
Πόντοι
0
ρε παιδια αυτη ηκολωνου σε πια περιοχη ειναι?

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ας μου πει σας παρακαλώ κάποιος αν η Κατερίνα δούλευε Παρασκευή απόγευμα. Δεν θέλω να πιστέψω ότι ήταν αυτή η χοντροκώλα  που είδα!!

delaxo

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Κριτικές
3
Like
7
Πόντοι
1
Ας μου πει σας παρακαλώ κάποιος αν η Κατερίνα δούλευε Παρασκευή απόγευμα. Δεν θέλω να πιστέψω ότι ήταν αυτή η χοντροκώλα  που είδα!!

Ουπς...

ή πήγες αλλού

ή έχουμε θέμα...

κάποιος να επιβεβαιώσει παιδιά...

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Δεν πήγα αλλού. Κόκκινοι καναπέδες, στον καθρέπτη, τα δύο σκαλάκια στην πόρτα?..

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Λυπάμαι αλλά μετά από έρευνα σε παλιές κριτικές είδα ότι κάποιοι αναφέρουν για μεγάλο κώλο. Δεν καταλαβαίνω γιατί πολλοί δεν το αναφέρουν και μιλάνε μόνο για το στήθος. Αν είναι αυτή που είδα το στήθος φαίνεται υπερβολικά ψεύτικο μιας και το υπόλοιπο σώμα είναι χαλαρό.
Ρε μπας και συστήνεστε με τα nick names  σας και ντρεπόσαστε να κάνετε αντικειμενική κριτική?     

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
εγω αυτη που λετε δεν την γαμαγα ουτε τζαμπα, ειναι για συνταξη

sexologos28

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ρε παιδες τι περιμενατε?κανενα τρελοπιπινο???Για ΓΥΝΑΙΚΑ μιλαμε!!Για την ηλικια της ειναι θεα..επειδη εχει σιλικονατο βυζο?....και τι εγινε??σκοπος ειναι να σε ερεθιζει..Εγω την επισκεφτομαι συνεχεια γιατι σιγουρα θα με κανει να τελειωσω..Επισης δεν βιαζεται.Οποιοι ειναι λατρεις της καλης πιπας συνιστω ανεπιφυλακτα Κατερινακι..Εσυ ρε ΝΕΟ123 ψαχνεις να γαμησεις παλικαρι μου την μοντελα με 20 ευρω?Δωσε 50-60 και γαμα μοντελο..Εμεις εδω μιλαμε για την σιγουρη ευχαριστηση..Αντικειμενικη κριτικη κανουμε,δεν μας πληρωνει κανεις..

Che Guevara

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
1
ρε κατερινα βαλε μια φοτο να κλεισεις στοματα!!!!!!!!!!!!!!!

arximidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Κατερινακι μην του ακους  ο ασχετος και ο ημιμαθής.....το ιδιο είναι!!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.100
Πόντοι
17.085
Ρε παιδες τι περιμενατε?κανενα τρελοπιπινο???Για ΓΥΝΑΙΚΑ μιλαμε!!Για την ηλικια της ειναι θεα..επειδη εχει σιλικονατο βυζο?....και τι εγινε??σκοπος ειναι να σε ερεθιζει..Εγω την επισκεφτομαι συνεχεια γιατι σιγουρα θα με κανει να τελειωσω..Επισης δεν βιαζεται.Οποιοι ειναι λατρεις της καλης πιπας συνιστω ανεπιφυλακτα Κατερινακι..Εσυ ρε ΝΕΟ123 ψαχνεις να γαμησεις παλικαρι μου την μοντελα με 20 ευρω?Δωσε 50-60 και γαμα μοντελο..Εμεις εδω μιλαμε για την σιγουρη ευχαριστηση..Αντικειμενικη κριτικη κανουμε,δεν μας πληρωνει κανεις..

Όπως τα λες είναι φίλε. ΓΥΝΑΙΚΑ πάνω απ' όλα. Η θηλυκότητα και η κάβλα που εκπέμπει είναι το κάτι άλλο. Καλά, για την πίπα της δεν θα μιλήσω γιατί αυτά είναι και απόψεις και έχουν να κάνουν και με την εμπειρία του καθενός (για μένα πάντως είναι απ' τις καλύτερες ever). Η συμπεριφορά της πάντως στο δωμάτιο είναι άψογη και αυτό είναι κάτι που δεν αγοράζεται με τίποτα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom