Che Guevara
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
ναι ρε κατερινα βαλε καμμια φωτο να σε βλεπουμε να σε χαιρομαστε!!!
Πήγενε κάποια πόστ πιό πίσω και θα λυθούν οι απορίες σουΜπορει καποιος να μου περιγραψει συνοπτικα το προγραμμα της Κατερινας? Δηλαδη μολις μπαινει στο δωματιο πώς ξεκιναει η ολη δουλεια?
Ευχαριστω
Ας μου πει σας παρακαλώ κάποιος αν η Κατερίνα δούλευε Παρασκευή απόγευμα. Δεν θέλω να πιστέψω ότι ήταν αυτή η χοντροκώλα που είδα!!
εγω αυτη που λετε δεν την γαμαγα ουτε τζαμπα, ειναι για συνταξηΑς μου πει σας παρακαλώ κάποιος αν η Κατερίνα δούλευε Παρασκευή απόγευμα. Δεν θέλω να πιστέψω ότι ήταν αυτή η χοντροκώλα που είδα!!
Ρε παιδες τι περιμενατε?κανενα τρελοπιπινο???Για ΓΥΝΑΙΚΑ μιλαμε!!Για την ηλικια της ειναι θεα..επειδη εχει σιλικονατο βυζο?....και τι εγινε??σκοπος ειναι να σε ερεθιζει..Εγω την επισκεφτομαι συνεχεια γιατι σιγουρα θα με κανει να τελειωσω..Επισης δεν βιαζεται.Οποιοι ειναι λατρεις της καλης πιπας συνιστω ανεπιφυλακτα Κατερινακι..Εσυ ρε ΝΕΟ123 ψαχνεις να γαμησεις παλικαρι μου την μοντελα με 20 ευρω?Δωσε 50-60 και γαμα μοντελο..Εμεις εδω μιλαμε για την σιγουρη ευχαριστηση..Αντικειμενικη κριτικη κανουμε,δεν μας πληρωνει κανεις..