KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Με μεγαααλη και βαθια εκτιμηση,διαβασα το σχολιο σου και σ?ευχαριστω για τα +καλα σου λογια.Εντοπισα όμως κατι λαθακια που εκανες.1.Για το λιπαντικο?.Λογω πολλων επαφων,δεν εχω υγρα και γι αυτό μπαινει το λιπαντικο για να μην σπασει το προφυλακτικο.2.Δεν είναι και το πιο στενοτερο μουνι?..Αυτό που ανεφερες δεν τιμα εσενα?Με το ιδιο μουνι πηγαινω σε ολους?Μπηκε και το λιπαντικο κι ετσι,?..αστα?.Οσο για την επαφη των χεριων μου πανω σου αυτό είναι άλλο θεμα.Ποτε δεν προσβαλλω κανεναν.Εχω αλλωστε τοσα σπρευ χωρου να χρησιμοποιησω,και αρκετο κρεμοσαπουνο και οινοπνευμα για τα χερια μου.Και επιτελους όταν δεν σ?αρεσει μια γυναικα ντυνεσαι και φευγεις.Εσυ γιατι με καταχυσες και το καταευχαριστηθηκες για ένα ολοκληρο τεταρτο?Επιτελους βρεθηκε και ενας που να μην του αρεσω.Γιουπιιιιιιι?!!!!Ετσι για να σπαει η μονοτονια?..Όλα οκεικ?..!!!!!!Γιατι τοσους επαινους απο καποιους?Μηπως ελπιζουν να γαμησουν τσαμπα?
Κατα τη γνωμη μου χρειαζεται βελτιωση.
-Δισταζει να ακουμπησει τοσο που δινει την εντυπωση οτι θα σε ακουμπαγε με χαρτοπετσετα αν μπορουσε.(Μην σκεφτειτε οτι ειμαι κανενας βρωμιαρης ,γιατι δεν ειμαι.)
-Κρατιεται καλα για την ηλικια της αλλα το μουνι της δεν ειναι και το στενοτερο.
-Χρησιμοποιει πολυ λιπαντικο το οποιο δεν μυριζει ωραια και ειναι αντι-καυλωτικο.
+Ομολογω οτι τα σεντονια και γενικα το μπουρδελο ηταν τα πιο καθαρα που εχω δει στην περιοχη.
+Καλη φαση τα τυπωμενα χαρτια "" μεσα στο σπιτι :-) Εγω θα προσθετα " CERTIFIED"
+Επαθα πλακα γιατι μου φανηκε οτι ειχε PC με internet στο μπουρδελο.