You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κολωνού 30Α
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 293K
-
- Ετικέτες
- μεταξουργείο
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
& γω εκεί την παίρνω... 32Β.
Μάλιστα μετά από προτροπή της, πέρασα προχτές (νομίζω την Πέμπτη) να πάρω κ την Κλώντια πού μου είπε η Κατερίνα ότι είναι πολύ καλή (εγώ την είχα δεί μόνο από τσάρκα - δεν την είχα πάρει ποτέ) αλλά τελικά ΜΑΠΑ το καρπούζι που ακούει στο όνομα Κλώντια (είναι κάθε βράδυ μετά τις 23:00, αμέσως μετά την Κατερίνα).
(Κατερίνα)² !!!
pisoxostis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 53
- Πόντοι
- 2.945
Πολύ κρέμα όμως βάζει. Κακό αυτό
Χαίρομαι που αποκαταστάθηκε η τάξη Παρ' ότι δεν έχω δει το κουκλί από κοντά (όλο της λέω ότι θα πάω να τη γνωρίσω, για μαθήματα τοπικών διαλέκτων - θυμάσαι, Κατερινάκι, έτσι? ;) ), εντούτοις τώρα που είναι ξανά μαζί μας είναι σα να ξαναμαζεύτηκε η 'παλιοπαρέα' Ας πούμε λοιπόν το 'ως εύ παρέστητε' στο κορίτσι. :-*
SKORPIONTOUCH
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 146
- Πόντοι
- 1
γεια σας σε ολους σε αυτην την υπεροχη παρεα που εχουμε εδω!
Εγω πιστευω οτι Η Κατερινα για τον χαρακτηρα και τον επαγγελματισμο της θα επρεπε να ειναι παραδειγμα για ολες τις επαγγελματιες κοπελες και σιγουρα η προεδρος του σωματειου τους!
ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΛΥ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙΣ!
Εγω πιστευω οτι Η Κατερινα για τον χαρακτηρα και τον επαγγελματισμο της θα επρεπε να ειναι παραδειγμα για ολες τις επαγγελματιες κοπελες και σιγουρα η προεδρος του σωματειου τους!
kokopoco
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Νοε 2005
- Like
- 15
- Πόντοι
- 0
σιγα ρε μεγαλε σου τρεχουν τα σαλια.....κανεις λες και θα σε βαλει στο δημοσιο....ε ρε γλυψιμογεια σας σε ολους σε αυτην την υπεροχη παρεα που εχουμε εδω!
καλα ρε γαμωτο υποτιθεται οτι ειμαστε στην Ευρωπη του 2006. Τοσο δυσκολο ειναι στα σπιτια να εχουν μια ον λαιν συνδεση και να δινουν τα ωραρια οπωσ αυτα διαμορφωνονται καθε μερα.
Πχ μολις μπαινει η νεα βαρδια να κανουν 1 update και να εμφανιζονται τα νεα ωραρια. Η εαν καποια φυγει πιο νωρις (πχ να παει να ψωνισει στη λαικη), με το update να την δειχνει απουσα (και μια απλη υπολογιστικη μηχανη να δειχνει σε ποση ωρα θα ειναι πισω στο ποστο της, αναλογα με το ποσο μακρυα ειναι η λαικη!)
Τσ τσ τι να πω, τελικα στην Ελλαδα ειμαστε πολυ πισω στην τεχνολογια και το ιντερνετ.
Πχ μολις μπαινει η νεα βαρδια να κανουν 1 update και να εμφανιζονται τα νεα ωραρια. Η εαν καποια φυγει πιο νωρις (πχ να παει να ψωνισει στη λαικη), με το update να την δειχνει απουσα (και μια απλη υπολογιστικη μηχανη να δειχνει σε ποση ωρα θα ειναι πισω στο ποστο της, αναλογα με το ποσο μακρυα ειναι η λαικη!)
Τσ τσ τι να πω, τελικα στην Ελλαδα ειμαστε πολυ πισω στην τεχνολογια και το ιντερνετ.
Ropaloforos
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Δεκ 2005
- Like
- 11
- Πόντοι
- 6
Τι λες τώρα??????? Εδώ ζέχνουν ακόμα! > > >
Che Guevara
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
korar tin exeis parei tin katerina?
Θα παρακαλέσω να χρησιμοποιούμε ελληνικούς χαρακτήρες και όχι μόνιμα κεφαλαία, όπως αναγράφεται και στους κανόνες του forum.
Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου στα ελληνικά
Παρακαλώ να γίνει το συντομότερο.
Ευχαριστώ
Υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας (Τροποποίηση), για να επεξεργαστείς το μήνυμά σου στα ελληνικά
Παρακαλώ να γίνει το συντομότερο.
Ευχαριστώ
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Τι κανουν τα μωρα?Ρε παιδια ένα μεγαλο ευχαριστω για τα καλα σας σχολια.Ηθελα να πω ότι αυτές τις μερες προσωπικα ειμαι εκτος λειτουργιας λογω ανωτερας βιας..Θα επιστρεψω στην βαση μου από Δευτερα μαλλον.Θα βρισκομαι εκει απογευματινες ωρες 5-11..Φιλακιααααααα….!!!!!
AssMaster
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 66
- Like
- 1.155
- Πόντοι
- 6.830
Γιατι τοσους επαινους απο καποιους?Μηπως ελπιζουν να γαμησουν τσαμπα?
Κατα τη γνωμη μου χρειαζεται βελτιωση.
-Δισταζει να ακουμπησει τοσο που δινει την εντυπωση οτι θα σε ακουμπαγε με χαρτοπετσετα αν μπορουσε.(Μην σκεφτειτε οτι ειμαι κανενας βρωμιαρης ,γιατι δεν ειμαι.)
-Κρατιεται καλα για την ηλικια της αλλα το μουνι της δεν ειναι και το στενοτερο.
-Χρησιμοποιει πολυ λιπαντικο το οποιο δεν μυριζει ωραια και ειναι αντι-καυλωτικο.
+Ομολογω οτι τα σεντονια και γενικα το μπουρδελο ηταν τα πιο καθαρα που εχω δει στην περιοχη.
+Καλη φαση τα τυπωμενα χαρτια "" μεσα στο σπιτι :-) Εγω θα προσθετα " CERTIFIED"
+Επαθα πλακα γιατι μου φανηκε οτι ειχε PC με internet στο μπουρδελο.
Κατα τη γνωμη μου χρειαζεται βελτιωση.
-Δισταζει να ακουμπησει τοσο που δινει την εντυπωση οτι θα σε ακουμπαγε με χαρτοπετσετα αν μπορουσε.(Μην σκεφτειτε οτι ειμαι κανενας βρωμιαρης ,γιατι δεν ειμαι.)
-Κρατιεται καλα για την ηλικια της αλλα το μουνι της δεν ειναι και το στενοτερο.
-Χρησιμοποιει πολυ λιπαντικο το οποιο δεν μυριζει ωραια και ειναι αντι-καυλωτικο.
+Ομολογω οτι τα σεντονια και γενικα το μπουρδελο ηταν τα πιο καθαρα που εχω δει στην περιοχη.
+Καλη φαση τα τυπωμενα χαρτια "" μεσα στο σπιτι :-) Εγω θα προσθετα " CERTIFIED"
+Επαθα πλακα γιατι μου φανηκε οτι ειχε PC με internet στο μπουρδελο.
jimakos_ath
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Σεπ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
απο εμφανιση κατι λεει απο κρεββατι οχι και πολλα.ειναι σαν να βαριεται που ζει.με το ιντερνετ τα παει καλυτερα ας το κλεισει το μπουρδελο και να ανοιξει νετ καφε.δεν μπορει να κουνηθει.20 ευρο δεν αξιζει με τιποτα,15 και αν......
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 6K
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K
- Απαντήσεις
- 43