Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
παντως οσους ελληνες ξερω  τωρα στο εξωτερικο οι περισσοτεροι εχουνε και λεφτα...!!πλεον...!!για παλιοτερα δεν ξεραω θα σας γελασω...!!οπως επισης εχω ακουσει και τις καριολες πως κανουν οταν ακουσουν ελληνα ειδεικα αν πεζει φοιτοιταριο και ωρεα παιδια που πανε για να κανουνε τις καβλες τους....!!!οι ελληνες ανεκαθεν στο εξωτερικο ειμασταν μαγκες εν συγκρισει παντοτε με αλους λαους που ψαχνανε για δουλειες οι ελληνες τουλαχιστον ανοιγανε ταβερνες και μερικοι δουλευανε σε εργοστασια μερσνεντες οχι με καπνα...!!υπαρχουν και εξαιρεσεις παντα...!!

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
Στο θέμα μας κοπέλια!!!!!!!
Η Κατερίνα πότε θα επιστρέψει, ξέρουμε;;

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
πηγα χθες στην κατερινα και μου ειπε μια καλη κυρια εκει οτι ερχεται σε τρεις μερες... τωρα το σε 3 μερες δειχνει κυριακη αρα απο δευτερα φανταζομαι θα ειναι εκει!!

η αλλη ηταν για κλαμματα παντως... οπως και οι αλλες δυο στα διπλα...

Επισκέπτης
πηγα χθες στην κατερινα και μου ειπε μια καλη κυρια εκει οτι ερχεται σε τρεις μερες... τωρα το σε 3 μερες δειχνει κυριακη αρα απο δευτερα φανταζομαι θα ειναι εκει!!

η αλλη ηταν για κλαμματα παντως... οπως και οι αλλες δυο στα διπλα...

Συναγωνιστή αν μιλάμε για το ίδιο μαγαζί πρέπει να μας ξεκαθαρίσεις τι ώρα πήγες. Αν πήγες απόγευμα ή βράδυ ήταν η Κλαούντια που για μένα είναι πολύ δυνατή και πραγματικά έχασες που δεν πέρασες. Τώρα αν ήταν η μεσημεριανοί βάρδια, τότε σε δικαιολογώ.

Οι πληροφορίες που υπάρχουν δεν λένε ποτέ επιστέφει η Κατερίνα. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι από χτες 14/6/2007 έχει επανέρθει πολύ ανανεωμένοι και δυνατή η Κλαούντια, σε διπλή, απόγευμα και βράδυ, για να μας προλάβει. Και μετά τις χθεσινές της τηλεφωνικές δηλώσεις σε συναντήσει μελών του site, νομίζω ότι πρέπει να την κάνουμε επίτιμο μέλος με «user name: CLAUDIA69» Στην επόμενη συναντήσει πρέπει να είναι μαζί μας , όπως ήταν και η Κατερίνα. (πάντως οι διό τους είναι κορυφαίο δίδυμο)!

chrisvnv

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
39
Πόντοι
1
φιλε μου 20,15 ημουνα εκει επειδη εχω διαβασει οτι δουλευει απογευμα η κατερινα.. και ναι μου το θυμισες!! κλαουντια την λεγανε!! σε πιστευω απολυτα που λες οτι ειναι δυνατη.. απλα εμενα δεν μου εκανε κλικ... (εδω μου εκανε μια αλλη στο φ134 ξενια) που αλλοι την κραζουν αλλα νο προμπλεμο!! γουστα ειναι αυτα ετσι κι αλλιως !!!
παντως επιβεβαιωμενα επειδη ρωτησα την τσατσα μου ειπε σε τρεις μερες επιστρεφει!! το 3 μερες παει για κυριακη οπως ειπαμε αρα απο δευτερα ελπιζω να πετυχω επιτελους αυτην την κατερινα!!!

Επισκέπτης
και καλα κανει και δεν παιρνει τους κουρδοαλβανοπακιστανους με την παντοφλα και το μαυρο νυχι που απο την μπιχλα δεν μπορεις να τους πλησιασεις στα 10 μετρα,δεν νομιζω να εχουν προβλημα να πανε σε μπουρδελο στα πιο πολλα τους δεχονται,ας μεινουν και μερικες κοπελες που να επιλεγουν αυτες με ποιον θα πανε,δικαιωμα τους δεν ειναι;και για να προλαβω καποιους και βεβαια υπαρχουν βρωμιαρηδες ελληνες που εχουν φαει πριν 3 διπιττα κομπλε και 1 τελαρο μπυρες,αλλα στους 100 ετσι ειναι οι 20 ενω στους κουρδοαλβανοπακιστανους στους 100 οι 20 ειναι καθαροι
τι καυλιαρις ανδρας εισαι εσι ρε παιδακι μου!!!+100000!!!!παρα πολι σοστος εισαι παικτι μου!!!!

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Πριν απο τις επισκεψεις πρεπει να προηγειται μπανακι ή λιγες ωρες πριν για καθαριοτητα-ΟΧΙ στα διπιτα-ΟΧΙ στις μπυρες-Και βρωμανε και παχαινουν και οι κοπελες ψιλοφρικαρουν αλλο που δεν το λενε

Επισκέπτης
φιλε μου 20,15 ημουνα εκει επειδη εχω διαβασει οτι δουλευει απογευμα η κατερινα.. και ναι μου το θυμισες!! κλαουντια την λεγανε!! σε πιστευω απολυτα που λες οτι ειναι δυνατη.. απλα εμενα δεν μου εκανε κλικ... (εδω μου εκανε μια αλλη στο φ134 ξενια) που αλλοι την κραζουν αλλα νο προμπλεμο!! γουστα ειναι αυτα ετσι κι αλλιως !!!
παντως επιβεβαιωμενα επειδη ρωτησα την τσατσα μου ειπε σε τρεις μερες επιστρεφει!! το 3 μερες παει για κυριακη οπως ειπαμε αρα απο δευτερα ελπιζω να πετυχω επιτελους αυτην την κατερινα!!!
Συναγωνιστή όντως γούστα είναι αυτά?και ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Εγώ  πέρασα κατά τις 22:00 και  ήταν υπέροχη. Να πούμε την αλήθεια ότι όταν βγαίνει στο σαλόνι μπορεί μερικές φορές να μην σε εντυπωσιάσει, αλλά στο δωμάτιο την θεωρό δύναμη. Αν ξαναπέρναγες θα στην πρότεινα . Τώρα για την Κατερίνα είναι άγνωστο το ποτέ επιστρέφει. Το πιο καλό και σωστό, πριν ένα τηλεφωνάκι στο 210-5222970 .

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Πριν απο τις επισκεψεις πρεπει να προηγειται μπανακι ή λιγες ωρες πριν για καθαριοτητα-ΟΧΙ στα διπιτα-ΟΧΙ στις μπυρες-Και βρωμανε και παχαινουν και οι κοπελες ψιλοφρικαρουν αλλο που δεν το λενε
Η καθαριοτητα είναι η μιση αρχοντια?
Αλλά μην νομιζεις ότι οι κοπελες εχουν την απαιτηση
να τις επισκεπτονται πρωτα αφου εχουν κανει
μπανιο..
Για μερικούς είναι δυσκολο η λογω της ωρας,η μολις
εχουν σχολασει από την δουλεια τους και μας επισκεπτονται..
Το καλο είναι ότι στον χωρο του δωματιου υπαρχει αφθονο
νερακι και κρεμοσαπουνο(αν διαθετει φυσικα)..
και να κανει την στοιχειδη τοπικη καθαριοτητα?
Αν σεβεται πανω απ?όλα τον εαυτο του και είναι καθαρος
ετσι αυτοματως σεβεται και τον ανθρωπο που εξυπηρετει
την σωματική του ανάγκη.
Κι αυτό το εκτιμουμε ιδιαιτερα?!!

Επισκέπτης
ναι στις μπυρες ,ναι στα τσιγαρα! :rockon: :rockon:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Για να μην κουραζεστε θελω να ενημερωσω
οτι δεν ξερω ποτε θα κατεβω για δουλεια.
Έχω ένα σοβαρο προβλημα με την μεση μου
και δεν ειμαι σε θέση να δουλεψω?
Εκτος κι αν με δειτε ξαφνικα να βγαινω σαλονι με το πι?
Χαχαχαχα?.
Μολις γινω καλα?θα το μαθετε?
Μακια σε ολους?!!!

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Περαστικά και μακρυά απο air condition!!!

menis

Μέλος
Εγγρ.
3 Δεκ 2006
Like
5
Πόντοι
6
μια ερωτηση:η συνεντευξη που εχει δοθει στο σαιτ ειναι δικια σου κατερινα??

Mr.Winky

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Μηπως χρειαζεται ενας Greek αραπης για να γινεις καλα?  :dancing:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
τι καυλιαρις ανδρας εισαι εσι ρε παιδακι μου!!!+100000!!!!παρα πολι σοστος εισαι παικτι μου!!!!
σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια!!!!τιμη μου να τα λες εσυ φιλε pitsilisti,μεγιστε τιμωρε των ατακτων πορνηδιων :dancing:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Χαχαχαχα?.
Μακια σε ολους?!!!
με Π και ρουλεμαν κατερινα :dancing: :2funny:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Χαχαχαχα?.
Μακια σε ολους?!!!

ΑΧ ΡΕ ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΣΕ ΞΕΧΑΡΒΑΛΩΣΑΝΕ.... :knockinb: :knockinb: :knockinb: :smitten: :smitten: :smitten: :smitten:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom