Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τι λες βρε Γιωργο?
Πλακα κανεις?.
Η στολη είναι για καποιες φασεις άλλες?ξερεις?
Δεν συμπεριλαμβανεται στο μενου?.
Κατσε καλα?

Και φυσικά το ξέρω ότι  είναι για άλλες φάσεις  Μωρό?! Και ότι δεν περιλαμβάνετε στο μενού?είναι εκτός μενού?! :thumbsup:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Κατερινα μηπως ο πακιστανος ζητησε να δαγκωσει και το τραγανο ρωγακι σου.....!!! :dancing:
Ειπαμε να μιλησουμε λιγο σοβαρα..
Αμα είναι να το παραχεσουμε το ζητημα οι άλλοι
που διαβαζουν δεν φταινε σε τιποτα..

arximidis

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2005
Like
0
Πόντοι
0
Ειπαμε να μιλησουμε λιγο σοβαρα..
Αμα είναι να το παραχεσουμε το ζητημα οι άλλοι
που διαβαζουν δεν φταινε σε τιποτα..

Εκανα λιγο χιουμορ. Σκοπος δεν ηταν να σε προσβαλω οπως λανθασμενα καταλαβες.Ζητω δημοσια συγνωμη! θα ειμαι πιο προσεκτικος αλλες φορες. Καληνυχτα!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εκανα λιγο χιουμορ. Σκοπος δεν ηταν να σε προσβαλω οπως λανθασμενα καταλαβες.Ζητω δημοσια συγνωμη! θα ειμαι πιο προσεκτικος αλλες φορες. Καληνυχτα!
Δεν το πηρα για προσβολη?αλλά όταν είσαι
μπροστα σε σε μια αχρωμη από υφος και ψυχρη οθονη
καλο θα ητανε να δινεις πιο συγκεκριμενο υφος σε αυτά που λες..
μια απλη παρενθεσουλα ηθελε..(πλακα κανω)
Δεν είναι δυσκολο?
Για αποφυγη,τυχον παρεξηγησεων..
Ετσι μπεμπη??.(χαχαχα?.αυτό εσυ το λες)
Μακια?.!!!

Επισκέπτης
Κατερίνα έχω κάποιες απορίες, όσο αναφορά εσάς τις δηλωμένες.

1.Ο γιατρός σας απαγορεύει τα γλωσσόφυλα και το ακάποτο στοματικό ή όχι (αν τηρείτε τους κανόνες υγιεινής); Εκτός αν όσες το κάνουν, δεν τον ακούν ή είναι αδήλωτες και δεν έχουν επισκεφτεί γιατρό.
2. Αν κάποια κοπέλα βγει θετική σε εξέταση για HIV τι γίνεται; Υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει να παίρνει άδεια ασκήσεως και να αναγράφεται σε αυτήν ότι είναι <οροθετικός>;  Και να συνεχίζει να ασκεί κανονικά το επάγγελμα;

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Για το 1ο δεν ξέρω,αλλά το 2ο ΧΛΩΜΟ εώς ΑΣΠΡΟ το κόβω!!!

σπατουλας

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
1
φιλε ποδολαγνε αμα παει καποιος απο εταιρεια του κοβει τιμολογιο?η αποδειξη ειναι και εγγυηση? :think: :think: :think:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Κατερίνα έχω κάποιες απορίες, όσο αναφορά εσάς τις δηλωμένες.

1.Ο γιατρός σας απαγορεύει τα γλωσσόφυλα και το ακάποτο στοματικό ή όχι (αν τηρείτε τους κανόνες υγιεινής); Εκτός αν όσες το κάνουν, δεν τον ακούν ή είναι αδήλωτες και δεν έχουν επισκεφτεί γιατρό.
2. Αν κάποια κοπέλα βγει θετική σε εξέταση για HIV τι γίνεται; Υπάρχει περίπτωση να συνεχίσει να παίρνει άδεια ασκήσεως και να αναγράφεται σε αυτήν ότι είναι <οροθετικός>;  Και να συνεχίζει να ασκεί κανονικά το επάγγελμα;
Στον γιατρο,στην Ιερα οδο που εξεταζομαστε
μας μοιραζουν πολύ συχνα ενημερωτικα φυλλαδια
για τους κινδυνους που αντιμετωπιζουμε και το πώς
πρεπει να συμπεριφερομαστε..
Για τις δηλωμενες και αδηλωτες μην ψαχνεις να βρεις.
Το ιδιο είναι?
Αναλογα η κάθε μια πως σεβεται τον εαυτο της και σε τι κινδυνους
τον θετει..
Ένα συν όμως είναι για τις κοπελες που δεν εχουν την στοιχειωδη
Ιατρικη επιβλεψη?
Το θεμα είναι ότι εσεις πρεπει να προσεχετε περισοτερο..
Αν καποια κοπελα την βρουν οροθετικη φυσικο κι επομενο
είναι να της αφαιρεσουν την αδεια ασκησεως.
Κανενας όμως δεν μπορει να την εμποδισει πλεον να δουλευει
παρανομα..

pad123

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
φιλε γιωργο να σαι σιγουρος οτι δεν ειχα καμια προθεση να διαφημισω διαφορα στουντιο απλα μολις ειχα γυρισει και το ανεφερα.οσον αφορα για το θεμα αγενειας δεν νομιζω οτι η κατερινα εχει αναγκη απο τετοια πραγματα αλλωστε εχω αναφερει οτι το μοναδικο μπουρδελο που θα μπορουσα να παω ειναι της κατερινας γιατι συμφωνα με οσα λετε ειναι καλυτερο και απο στουντιο οσον αφορα την εξηπηρτηση και το θεμα της καθαριοτητας απ ολες τις πλευρες.το προβλημα ειναι οτι το μεταξουργειο πεφτει λιγο στου διαολου τη μανα σε αποσταση και δεν ξερω αν θα βρω παρκινγκ αλλα σιγουρα καποια στιγμη θα αποφασισω να παω.σχετικα με το γιατι προτιμω τα στουντιο νομιζω οτι καλυφθηκα εν μερει απο την κατερινα γιατι δεν πανε οι κοπελες με ξενους-θεμα καθαριοτητας -παντα αποφευγω την ημερα γι αυτες τις δουλειες προτιμωντας αργα το βραδυ με ανεση-χωρις κοσμο-πολα προγραμματα και μακρια απο πολυκοσμια.gime πιστευ οτι η κατερινα δεν παει με συγκεκριμενη κατηγορια ξενων αλβανους-πακιστανους και οτι αν εχοταν π.χ καποιος αγγλος δεν θα ειχε κανενα απολυτως προβλημα.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Δηλαδή η Κατερίνα θα ανέβει στην εκτίμησή σας αν αρχίσει να δέχεται και πακιστανούς;  :o Πολύ καλά κάνει και προσέχει την υγεία της, και αμφιβάλλω αν κανείς αλτρουιστής αντιρατσιστής θα δεχόταν να δείξει τον αλτρουισμό του με το να μοιραστεί τους κινδύνους.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Eίναι ίσως σκληρο για τους ίδιους τος ξένους από τη μεριά τους να μη δίνονται δεκτοί αλλά ας έρθουμε και λίγο στη θέση της γυναίκας που δουλεύει. Έξω από το χορό εύκολα κάνουμε μαθήματα ηθικής- σε άλλους πάντα...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ρε gimme shelter εσύ μπορεί να είσαι ένας καλός και άξιος αντιρατσιστής και ηθικό μέλος της κοινωνίας. Πολύ καλά κάνεις και μπράβο σου. Μπορείς όμως να μου απαντήσεις σε μια ερώτηση? Γιατί έχεις βαλθεί να κάνεις υποδείξεις σε όλο την κόσμο για το πως θα σκέφτεται? Νομίζεις ότι έχεις κάποιοα ιερή αποστολή να σώσεις την κοινωνία? Κάνε εσύ αυτό που νομίζεις σωστό και άσε και τους άλλους να πράξουν όπως τους αρέσει.

Οι χειρότεροι εγκληματίες στην ιστορία, ξέρεις, υπήρξαν οι επίδοξοι "σωτήρες" της κοινωνίας και των στραβών της...

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Έχεις ιδιαίτερους δεσμούς με ξένους εξ'ανατολών και σε απασχολεί με τέτοια έμφαση το θέμα;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Ουπς συγγνώμη δε θα ξαναπώ τη γνώμη μου....

Δική σου επιλογή και μη το εμφανίζεις ότι και καλά άλλοι "κακοί" σου το επιβάλανε. Αλλά όταν λες μια γνώμη θα έχεις και τον ανάλογο αντίλογο. Όπως και εσύ το ίδιο θες να κάνεις.

melenios7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καλα ρε αδέρφια, τι έγινε? Πανσέλινο έχει σήμερα και κοντεύεται να ''πιαστείτε στα χέρια''?? Τι πράγματα είναι αυτά.. Ειπώθηκαν 1,2 πράγματα και τέλος...
Νομίζω οτι ο gimme_shelter είπε απλώς την άποψή του. Δεν επέδειξε τίποτα και σε κανέναν..
Μα όπως και να 'χει, ας θεώρηθεί το θέμα λήξαν..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Με μία επίσκεψη στην Κατερίνα θα μας περάσει :cheesy:

melenios7

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ε.. Τώρα μιλάτε σωστά.. Να κανονίσουμε..!
Κάλη συνέχεια!

Επισκέπτης
Θα χαρακτηρίσω κάπως ακραίους τους χαρακτηρισμούς σου. Όλοι οι Έλληνες μοσχοβολάνε δηλαδη; Αν μπει στο μαγαζί σου Έλληνας που σκυλοβρωμάει θα τον διώξεις; Αν όχι το επιχείρημα της καθαριότητας καταρρίπτεται από μόνο του. Έχω ταξιδέψει σε πάρα πολλές χώρες, πουθενά δε μου έχει συμβεί να με διώξουν από κάποιο μαγαζί επειδή είμαι "μελαχρινός" ή "ξένος" κι αν το έκαναν θα προσβαλλόμουν εξίσου. Που να δούλευα κιόλας στη χώρα τους και να με φορολογούσαν. Και επαναλαμβάνω πριν πάρει άλλες διαστάσεις η συζήτηση, δεν καταλαβαίνω γιατί εξισώνουμε τους ξένους με τη βρωμιά και τη "χολέρα" και όχι με άτομα; Είναι χαρακτηριστικό κάποιου έθνους; Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο για ένα νόμιμο μαγαζί να αρνείται αλλοδαπούς πελάτες. Παρακολουθώ τα θρεντ σου με τρομερή λεπτομέρεια και είναι η πρώτη φορά που διαφωνώ μαζί σου. Και στα λέω αυτά επειδή φαίνεσαι προσγειωμένη και κυρίως καλό παιδί.

Τώρα προφανώς κοροιδευόμαστε. Οι πακιστανοί δηλαδή κουβαλάνε τις αρρώστειες; Οι πακιστανοί έφεραν το έιτζ από τα υψίπεδα του Πεσεβάρ; Να πηγαίνει με ʼγγλους που δεν έχουν τίποτα αλλά όχι με Πακιστασνούς γιατί κουβαλάνε χολέρα. όχι καλέ μου Τόντοκ στην εκτίμισή μου δε θα ανέβει κανείς που χαρακτηρίζει φτωχοπεινάλες και χολεριασμένους τους ξένους εξ ανατολών. Μίλησαν οι άρειοι...

Συναγωνιστή δεν γνωρίζω αν είμαι Αρειός όπως λες, ξέρω όμως ότι είμαι ρατσιστής. και το λέω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί πρέπει να είμαστε όλοι ίδιοι. Ο καθένας μας ανήκει σε μια φυλή, ράτσα και αυτό πρέπει να υποστηρίζει και να νιώθει υπερηφάνως για αυτό που είναι. όπως εγώ νιώθω υπερηφάνως που είμαι Έλληνας έτσι και ο Αλβανός, ο Πακιστανός, ο Αιγύπτιος. Τώρα αν αυτοί νιώθουν άβολα για αυτό που είναι, τότε είναι πρόβλημα τους. Είναι άδικο να βγαίνουν και να φωνάζουν ότι οι Έλληνες είναι «ρατσιστές». Νομίζω  το τι είμαστε, το έχουμε δήξει εδώ και χιλιάδες χρόνια. Αν αυτοί οι λαοί δεν έχουν ιστορία νομίζω δεν έχουν και το δικαίωμα να μας κατηγορούν. Μια κοπέλα αν θέλει  μόνο Έλληνες αυτό δεν είναι θέμα ρατσισμού. Νομίζω ότι υπάρχουν τόσες άλλες κοπέλες  αλλοδαπές και μη που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. Και γιατί όλοι αυτοί οι λαοί θέλουν να πάνε συγκεκριμένα με μια Ελληνίδα?μήπως δεν προτιμούν τις δικές τους κοπέλες...μήπως τελικά αυτοί είναι ρατσιστές...

tallAthens

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Νοε 2006
Κριτικές
14
Like
33
Πόντοι
1.997
Ρε παιδιά μια ερώτηση...δεν είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ της Κατερίνας και της κάθε Κατερίνας να δέχεται όποιον θέλει;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom