Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
Χρυσό παιδί η Κατερίνα, χωρίς καμία αμφιβολία, αλλά παιδιά μας έχετε ζαλίσει λίγο τον έρωτα. Το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται στο τέλος και ο παππάς και η πολύ διαφήμιση καταλήγει στο τέλος η χειρότερη δυσφήμηση.

stathis1971

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Βρε παιδιά τα πράγματα είναι πολύ απλά και δεν τίθεται θέμα ρατσισμού: Στην Ελλάδα, όπως και σ'όλο τον δυτικό κόσμο τουλάχιστον τα 30 τελευταία χρόνια υπάρχει μια υπεοχρεωτική πολιτική εμβολιασμού, από την βρεφική ηλικία έως την ενηλικίωση για ένα πλήθος μεταδοτικών ασθενειών. Έτσι τουλάχιστον εξασφαλίζεται ένα μίνιμουμ επίπεδο δημόσιας υγείας. Αντίθετα, στις χώρες προέλευσης πολλών μεταναστών, ο εμβολιασμός είναι στην καλύτερη περίπτωση ανεπαρκέστατος ή ανύπαρκτος, παρά τις προσπάθειες της UNICEF και της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας. Έχει επίσης αποδειχθεί ότι από δειγματοληπτικούς ελέγχους που έχουν πραγματοποιηθεί από δημόσιους φορείς υγείας στην χώρα μας, ότι πολύ μεγάλο ποσοστό των μεταναστών είναι φορείς λοιμωδών ασθενειών, με κυρίαρχη την ηπατίτιδα C και την φυματίωση. Επομένως κάθε ιερόδουλη (αλλά και όλοι όσοι ασχολούνται με τον αγοραίο έρωτα) που ενημερώνεται, τα γνωρίζει όλα αυτά και απλά θέλει να προφυλάξει τον εαυτό της και το κοινωνικό σύνολο. Απλά πράγματα, χωρίς ρατσισμούς!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Νομίζω ότι υπάρχουν τόσες άλλες κοπέλες  αλλοδαπές και μη που μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες τους. Και γιατί όλοι αυτοί οι λαοί θέλουν να πάνε συγκεκριμένα με μια Ελληνίδα?μήπως δεν προτιμούν τις δικές τους κοπέλες...μήπως τελικά αυτοί είναι ρατσιστές...

Θα συμπληρώσω ότι οι τούρκοι για τα χαρέμια δεν άρπαζαν από τις δικές τους γυναίκες ή των συγγενικών λαών τους, αλλά από τις ευρωπαίες. Και επειδή ιστορικά είχαν μάθει σε ένα συγκεκριμένο τρόπο ζωής νομίζουν ότι τους παίρνει και τώρα.

Kavlarxis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
1.334
Πόντοι
216
Επιτέλους ΕΛΕΟΣ!!! Στην τελική πάνω από το δικό της κορμί περνάνε όχι από το δικό σου ή το δικό μου, οπότε είναι και αναφαίρετο δικαίωμα της νομίζω να διαλέγει με ποιούς θέλει να πηγαίνει!!! Τώρα όσον αφορά τους χαρακτηρισμούς "ρατσιστής" κλπ... κάποιος πρέπει να σου      εξηγήσει πώς ο καθένας έχεις τις απόψεις του και τα πιστεύω του!!! Στην τελική άμα δεν έχεις πρόβλημα με τους πακιστανούς και λοιπούς, γιατί δεν παίρνεις 2-3 σπίτι σου να τους προσφέρεις στέγη και οικογενειακή θαλπωρή?  :think: :think: :think:
Κι άσε εμάς τους υπόλοιπους να μην τους γουστάρουμε κι ας είμαστε ρατσιστές όπως εσύ λές!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Θα χαρακτηρίσω κάπως ακραίους τους χαρακτηρισμούς σου. Όλοι οι Έλληνες μοσχοβολάνε δηλαδη; Αν μπει στο μαγαζί σου Έλληνας που σκυλοβρωμάει θα τον διώξεις; Αν όχι το επιχείρημα της καθαριότητας καταρρίπτεται από μόνο του. Έχω ταξιδέψει σε πάρα πολλές χώρες, πουθενά δε μου έχει συμβεί να με διώξουν από κάποιο μαγαζί επειδή είμαι "μελαχρινός" ή "ξένος" κι αν το έκαναν θα προσβαλλόμουν εξίσου. Που να δούλευα κιόλας στη χώρα τους και να με φορολογούσαν. Και επαναλαμβάνω πριν πάρει άλλες διαστάσεις η συζήτηση, δεν καταλαβαίνω γιατί εξισώνουμε τους ξένους με τη βρωμιά και τη "χολέρα" και όχι με άτομα; Είναι χαρακτηριστικό κάποιου έθνους; Επίσης δεν ξέρω κατά πόσο είναι νόμιμο για ένα νόμιμο μαγαζί να αρνείται αλλοδαπούς πελάτες. Παρακολουθώ τα θρεντ σου με τρομερή λεπτομέρεια και είναι η πρώτη φορά που διαφωνώ μαζί σου. Και στα λέω αυτά επειδή φαίνεσαι προσγειωμένη και κυρίως καλό παιδί.

Πάλι θα τονισω,ότι δεν μιλάω ρατσιστικά..
Και όσο για τους Έλληνες που αναφέρεις σαφώς κι έρχονται
μερικοί που σκυλοβρομανε όπως λες?
Τον Έλληνα δεν θα τον βρίσω ούτε θα τον προσβάλω?
Δεν είναι αυτό το αντικειμενο της δουλειας μου να του
κανω κριτικη αν μοσχοβολαει η αν φοραει καθαρα ρουχα..
Αν προκυψει όμως προβλημα σοβαρο ξερω να τον τιμωρησω
με το «γαντι»..
Θα του προτεινω διαφορα σκευασματα που κυκλοφορουν στο εμποριο
για να αντιμετωπισει το προβλημα του,
και θα του μιλησω σε γλωσσα ελληνικη,χριστιανικη και ορθοδοξη,
που ειμαι σιγουρη ότι θα την καταλαβει και θα αγγιξει εστω και λιγο
το φιλοτιμο του?
Με τον πακιστανο η με τον κουρδο πως θα συνενοηθω?
Και γιατι να θεσω την υγεια μου σε κινδυνο?
Για ένα 20αρικο περισοτερο?
Ευχαριστω πολύ?.αλλά δεν θα παρω?
Λες αν είναι νομιμο ένα μαγαζι να μην δεχεται αλλοδαπους πελατες?
Ειπαμε?η κάθε κοπελα οριζει από μονη της το κορμι της και το πουλαει
οπως θελει?δεν την υποχρεωνει κανενας..
Αν δικαζοταν μια γυναικα επειδη αρνηθηκε να παρει τον αλλοδαπο,
τοτε και ο ελληνας θα εκανε μηνυση γιατι η ταδε παραδειγμα του εδωσε
κολο κι εγω δεν του εδωσα?
Καπως ετσι παει?
Εσύ θα ρισκαρες να πας με μια γυναικα υψηλου κινδυνου(ναρκωμανης,ομοφυλοφυλη},
ενώ εχεις τοσες άλλες επιλογες?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Καταλαβαίνω Κατερίνα. Επαναλαμβάνω ότι το είπα από την πρώτη μου παράθεση ότι η κάθε κοπέλα μπορεί να ξαπλώσει με όποιον θέλει, όπως άλλωστε και ο ταξιτζής μπορεί αν τον σταματήσουν Κούρδοι να μην τους πάρει, ή από κάποια καφετέρια να διώξουν κάποιους Ρώσους ή ο γιατρός αν πληγωθεί κάποιος Αιγύπτιος να μην τον εγχειρίσει. Απλά έχω μπερδευτεί για τους λόγους. Είναι η βρώμα τους, η δυσκολία επικοινωνίας, οι φασαρίες που μπορεί να κάνουν ή οι αρρώστειες; Αλήθεια μπερδεύτηκα δεν ειρωνεύομαι..
Όλα αυτά που λες?σε ένα πακετο?
Πίστεψε με?κι εσυ να ησουν στην θεση μου το ιδιο
θα εκανες?
Έχω ασχημες εμπειριες κατά το παρελθον με τους
αλλοδαπους?
Ληστειες με απειλη μαχαιριου η οπλου,ξυλοδαρμοι,φασαριες
και αλλά πολλα?
Έχω παθει κατι σαν φοβια...
Έχω μαζεψει πολύ ξυλο από αυτους?
Αλλά αντεχω?Δοξα το Θεο?

TASOULHSKAL

Μέλος
Εγγρ.
22 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
1
καλα κανεις κατερινακι και προσεχεις τον εαυτο σου και τους αλλους οποιος παιζει με τη φωτια καιγεται.....μπραβο σου.....μακαρι να ηταν ολες σαν εσενα

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Χρυσό παιδί η Κατερίνα, χωρίς καμία αμφιβολία, αλλά παιδιά μας έχετε ζαλίσει λίγο τον έρωτα. Το πολύ το Κύριε Ελέησον το βαριέται στο τέλος και ο παππάς και η πολύ διαφήμιση καταλήγει στο τέλος η χειρότερη δυσφήμηση.
Εσύ βρε ματακια γιατι σκουζεις και παραπονιεσαι?
Το θεμα της διαφημισης το ξεκαθαρισαμε?
Είμαι εδώ για να συζηταμε καποια θεματα και να αντλει
ο καθενας από σας καποιες πληροφοριες που τον ενδιαφερουν..
Είμαι εδώ και ειμαι στην ευχαριστη θεση να απαντω σε ερωτησεις
γιατι συμβαινει να ειμαι η πιο??ειδικη?? από ολους σας σε καποια θεματα..
επειδη καποιοι εχουν μαυρα μεσανυχτα..
Εγω ειμαι αυτή που κανω διαφημιση στη σωστη καθοδηγηση σας και που
παντα σημειωνω να προσεχετε τον εαυτο σας.
Αλλωστε ειπαμε?ειμαι παλια τανα?δεν ειμαι καινουρια για να μαζευω
ψηφους?οκεικ?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Καταλαβαίνω και πάλι και σε ευχαριστώ αφού ήσουν η άμεσα ενδιαφερόμενη στην ερώτησή μου και μου μίλησες πιο πολιτισμένα από όλους. Σε σένα "τα χωσα" και μου είπες τη γνώμη σου με τρόπο πολιτισμένο. Απλά ξέρεις τι σκέφτομαι...μήπως η επιλεκτική είσοδος των πελατών είναι προνόμιο των κάπως εύρωστων οικονομικά επαγγελματιών τη στιγμή που κάποιες άλλες στο πεζοδρόμιο ή σε σπίτι ξαπλώνουν με όποιον να ναι προκειμένου να κερδίσουν 100ε παραπάνω. Καλό κουράγιο.
Ματακια?ολες στο ιδιο καζανι βραζουμε?
Σ?αυτή τη δουλεια δεν υπαρχουν «βαθμοφοροι»

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Γιατί ήταν πιο καθαρές ή μήπως γιατί ο ισλαμικός νόμος σεριάτ της αυτοκξρατορίας απαγόρευε την είσοδο μουσουλμάνων στα χαρέμια ως ανώτερη κάστα ανθρώπων; Μέχρι και στα πορνεία της Πόλης το 19ο αιώνα απαγορεύονταν να εργάζονται μουσουλμάνες. Φυσικά και είναι δικαίωμα της καθε κατερίνας να μπάζει στο μαγαζί της όποιους θέλει. όπως και δικαίαωμά μου είναι να λέω τη γνώμη μου και να χαρακτηρίζω επιεικώς ακραίους τους χαρακτηρισμούς της.

Αφού είναι ανώτεροι άνθρωποι να τη βγάλουν με αλλαξοκωλιές και να μη διαμαρτύρονται! Είναι άλλωστε και αυτό μία μορφή δικαίου  :dancing:

Και όσο για κείνες που ξαπλώνουν με όποιον να'ναι, ορίστε διέξοδος για τους ανώτερους ανθρώπους! Και μακριά από μας!

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Και όσο για κείνες που ξαπλώνουν με όποιον να'ναι, ορίστε διέξοδος για τους ανώτερους ανθρώπους! Και μακριά από μας!
πολυ απλα πολλες που πηγαινουν με τον οποιονδηποτε μεην ξεχνατε σε τι αναγκη μπορει να βρισκονατι και σε τι μορφωτικο επιπεδο...!!και δεν ενοω να εχουνε μαστερ αλλα πολλυ απλα πολες κοπελες δεν εχουνε την στοιχοιωδη ενημερωση για καποια θεματα υγειας...!!!

Amale

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2006
Like
11
Πόντοι
1

Να σου πω την Αλήθεια στα τόσα άσχετα πόστ οπού ο καθένας έχει το κοντό του και το μακρύ του και που πετάγονται τόσες γκόμενες ασχέτες με τον εν λόγο χώρο και trollαρουν εσένα η διαφήμηση στην εν λόγω κοπέλα σε πείραξε;;

Μην το πάρεις προσωπικά απλά απορία το έχω..Και να σου πω  την αλήθεια δεν την ξέρω την κοπέλλα αλλά και το ύφος με το οποίο ποστάρει σε κάνει να καταλάβεις πολλά για το πόσο ισχύει η όχι η διαφήμιση....

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
και καλα κανει και δεν παιρνει τους κουρδοαλβανοπακιστανους με την παντοφλα και το μαυρο νυχι που απο την μπιχλα δεν μπορεις να τους πλησιασεις στα 10 μετρα,δεν νομιζω να εχουν προβλημα να πανε σε μπουρδελο στα πιο πολλα τους δεχονται,ας μεινουν και μερικες κοπελες που να επιλεγουν αυτες με ποιον θα πανε,δικαιωμα τους δεν ειναι;και για να προλαβω καποιους και βεβαια υπαρχουν βρωμιαρηδες ελληνες που εχουν φαει πριν 3 διπιττα κομπλε και 1 τελαρο μπυρες,αλλα στους 100 ετσι ειναι οι 20 ενω στους κουρδοαλβανοπακιστανους στους 100 οι 20 ειναι καθαροι

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
Μένω εξωτερικό (Δυτ.Ευρώπη) κάτι τέτοια λένε για τους Έλληνες και οι ντόπιοι εδώ πέρα.

Κάποιος μίλησε για millenium?

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1

Πάψε ρε, τι είναι αυτά που λες?

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
Μένω εξωτερικό (Δυτ.Ευρώπη) κάτι τέτοια λένε για τους Έλληνες και οι ντόπιοι εδώ πέρα.

εγω παντως φιλε 1η φορα τ ακουω  αυτο μιας και μενω και γω εξωτερικο...!!

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

αν εκει που μενεις ειναι οι ελληνες γυφτουλες καλα μας λενε ,γενικα παντως εχουμε φυγει απο το thread που ειναι για την Κατερινα,το πηγαμε αλλου γενικα....

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1

Τράβα να γαμήσεις καμία καλή πουτάνα δυτική (όχι ανατολικές) στην Γερμανία, Ελβετία π.χ και θα καταλάβεις τι εννοώ. Για δεκαετίες 80 και 90, δηλαδή πριν πλακώσουν τα ανατολικά, στις γνωστές πολυκατοικίες/μπουρδέλα της Γερμανίας, στο ισόγειο που έβοσκαν οι καλύτερες πουτάνες (ανεβαίνοντας ορόφους έπεφτε και το επίπεδο, όσοι γνωρίζουν θα το επιβεβαιώσουν αυτό), στους Έλληνες όταν ρωτούσαν πόσο πάει, μπορεί και να μην απαντήσαν καν.

Albert Speer

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
1
αν εκει που μενεις ειναι οι ελληνες γυφτουλες καλα μας λενε ,γενικα παντως εχουμε φυγει απο το thread που ειναι για την Κατερινα,το πηγαμε αλλου γενικα....
Αν ρωτήσεις τους Έλληνες εδώ, να είσαι σίγουρος ότι δεν θα δεχτούν ότι είναι γύφτουλες.
Για το θέμα, μάλλον δίκιο έχει οπότε το κόβω και εγώ.

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16

Kαι η Αλβανία και η Ανταρκτική εξωτερικό είναι.

Αυτά να τα βλέπουν όσοι εθελοτυφλούν και νομίζουν ότι έχουμε καλό όνομα.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom