Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ναι ματάκια μου...και επειδή απαγορεύται να μεταφέρω το πμ σου εδώ...σου απαντάω εδώ..αυτό δεν απαγορεύεται..
Λοιπόν..
Χαίρομαι κι εγώ που μ'επισκέφτηκες και που σου άρεσα καλύτερα από κοντά παρά από την φωτό μου..
Τα υπόλοιπα που μου ζητάς να κάνω στην επόμενη επίσκεψή σου..αδυνατώ...
Δεν μπορώ να δουλέψω εγώ έτσι ματάκια μου..
Προτιμώ να σε χάσω ως πελάτη..
Λυπάμαι..

κατερινάκι εγώ σε ρώτησα αν τα κάνεις, δεν σημαίνει οτι δεν θα σου ξαναέρθω. ο καθένας γουστάρει οτιδήποτε , δεν σημαίνει ντε και καλά οτί επειδή δεν κάνεις κάτι θα με χάσεις. θα τα πούμε και από κοντά. αύριο θα είσαι?την πεφτω για να ξεκουραστώ. :-* :-* :-* :-* :-*

ΥΓ. δεν χρειαζόταν να το βάλεις εδώ.στείλε μου pm καλή μου.όλα τα δέχομαι από σένα. στα άλλα θα μου απαντήσεις στο πμ?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
κατερινάκι εγώ σε ρώτησα αν τα κάνεις, δεν σημαίνει οτι δεν θα σου ξαναέρθω. ο καθένας γουστάρει οτιδήποτε , δεν σημαίνει ντε και καλά οτί επειδή δεν κάνεις κάτι θα με χάσεις. θα τα πούμε και από κοντά. αύριο θα είσαι?την πεφτω για να ξεκουραστώ. :-* :-* :-* :-* :-*

ΥΓ. δεν χρειαζόταν να το βάλεις εδώ.στείλε μου pm καλή μου.όλα τα δέχομαι από σένα. στα άλλα θα μου απαντήσεις στο πμ?
Εξηγούμαι...για να μην παρεξηγούμαι..
Έτσι πάει για να ξέρουμε τι λέμε και τι κάνουμε..
Θα τα πούμε πάλι..οκέικ..

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Καλημέρα σου αγαπητέ..
καλημερα κατερινα.και σε ολους οσους ειναι συνδεμενοι.
προς θεσσαλονικη δεν σκεφτεσαι να ερθεις?ετσι για να κανουμε και ανταλαγη πλυθησμων! :grin:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
προς θεσσαλονικη δεν σκεφτεσαι να ερθεις?ετσι για να κανουμε και ανταλαγη πλυθησμων! :grin:
Ωραία η Σαλόνικα..αλλά για να έρθω...δύσκολο..

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Μα ποιός είσαι?ο φωτεινός παντογνώστης?χαχαχαχαχαχ
Σε τίποτα δεν έχεις πέσει μέσα από αυτά που λες..λάθος σ'έχουν πληροφορήσει..ή αυτά που λες θέλεις και τα πιστεύεις για τους δικούς σου λογους..
Κι αυτό ρε παιδί μου που λες για το γλύψιμο των αρχιδιών..αηδία πια...θα ξεράσω..ξέρει ο κόσμος πως δουλεύω..τι θέλεις να κάνεις?
τσ τσ τσ...
Εσύ είσαι που παραπονέθηκες ότι με κόπο (πως τα μαύρα λέγονται με κοπο τώρα?) τα ευρω τα βγάζεις γλείφωντας αρχιδια για 5 ευρω και με λιγότερα δεν το κανες!
Με αυτό αηδίασες? όχι με το χωρο που δουλεύεις? (αν και ομολογώ οτι εσείς είστε πιο καθαροί από αλλους στο μετάξι, ο μονοφθαλμος στους τυφλούς βασιλεύει!!)
Τι θελω να κάνεις?? να μου γλείψεις τα αρχίδια! που λες ότι κάνεις και κουράζεσαι...

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

καλημέρα
η Κατερίνα σε περιοδεία; :tits2:
θα πάει και Γερμανία, Αμερική για τους ομογενείς... :uglystupid:

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Ωραία η Σαλόνικα..αλλά για να έρθω...δύσκολο..
δεν πειραζει οταν κατεβω εγω παντως θα περασω σιγουρα!γιατι εχω διαβασει παρα πολλα μυνηματα σου εδω στο σαιτ και συμετεχεις σε παρα πολλα θεματα και μου κινεις την περιεργεια..προς το καλο φυσικα..

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Τι λες ρε??? κι αν είναι από κει που το ξέρεις...φαντάζεσαι τι θα γινόταν..! ανταλλαγή υγρών μπορεί να κάνετε...αν έρθεις αθήνα!  :2funny:

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
καλη σου νύχτα κατερινάκι και όνειρα αναρχίδωτα!! @@

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Εσύ είσαι που παραπονέθηκες ότι με κόπο (πως τα μαύρα λέγονται με κοπο τώρα?) τα ευρω τα βγάζεις γλείφωντας αρχιδια για 5 ευρω και με λιγότερα δεν το κανες!
Με αυτό αηδίασες? όχι με το χωρο που δουλεύεις? (αν και ομολογώ οτι εσείς είστε πιο καθαροί από αλλους στο μετάξι, ο μονοφθαλμος στους τυφλούς βασιλεύει!!)
Τι θελω να κάνεις?? να μου γλείψεις τα αρχίδια! που λες ότι κάνεις και κουράζεσαι...
Η αηδία..είναι κι αυτό ένα θέμα..Και στον χώρο μου βασιλεύει..όπως βασιλεύει κι έξω από αυτόν(καλή ώρα)
Μα πάνω απ'όλα στενοχωριέμαι όταν έχω να κάνω με άτομα με πρόβλημα νοητικής στέρησης(καλή ώρα)
Και για να δεις πόσο ευσυνείδητη επαγγελματίας είμαι και πόσο μεγαλη καρδια έχω..πολύ ευχαρίστως να σου γλύψω τ'αρχίδια..αφού πρώτα τα περάσεις με οινόπνευμα και μπεταντίν...και τ'αφήσεις τουλάχιστο για ένα 20λεπτο στον κλίβανο..
Υποχρέωσή μου να βοηθάω τους αδύναμους...

λαγαρος

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
16
Η αηδία..είναι κι αυτό ένα θέμα..Και στον χώρο μου βασιλεύει..όπως βασιλεύει κι έξω από αυτόν(καλή ώρα)
Μα πάνω απ'όλα στενοχωριέμαι όταν έχω να κάνω με άτομα με πρόβλημα νοητικής στέρησης(καλή ώρα)

Και για να δεις πόσο ευσυνείδητη επαγγελματίας είμαι και πόσο μεγαλη καρδια έχω..πολύ ευχαρίστως να σου γλύψω τ'αρχίδια..αφού πρώτα τα περάσεις με οινόπνευμα και μπεταντίν...και τ'αφήσεις τουλάχιστο για ένα 20λεπτο στον κλίβανο..

Πλακα πλακα σε τσαντισε Καταρινακι ο συναδελφος.....
:rockon: :rockon: :rockon:

CIVIL111

Μέγας
Εγγρ.
25 Δεκ 2007
Κριτικές
22
Like
18
Πόντοι
4.175
τη γυναικα μαγκες ,οτι και να ειναι αυτη ,πουτανα ή μή,(σημ: οι δεύτερες,καποιες απο αυτες ειναι πιο πουτανες στην ψυχη)

της γαμας πρωτα το μυαλο-φαντασια και επειτα ολα τα αλλα......

δεν ειναι μηχανες (εσωτερικης-εξωτερικης) καυσης...... :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66

σκέφτηκες ότι δεν του αξίζει να ασχολείσαι;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom