Επισκέπτης
σημερα παντως που περασα το μεσημερι κλειστο ητανε και ητανε κατι ινδοι μαζεμενοι απεξω και χαζευανε μια ταινια που γυρναγανε απεναντι....μονο βραδυ δουλευει η κατερινα???
Εντάξει βρε...μη κολλάς με το ωράριο πια...αφού μας λέει ότι δουλεύει 6 ώρες τη μέρα και βγάζει τα ευρώ με κόπο..! Τα μαύρα(duty free) λέγονται με κόπο τώρα...δεν το μαθες? Ασε που να στα λέω...
Ματάκια μου...κοίτα...καλημερα κατερινακι μονο βραδυ δουλευεις βρε?περασα σημερα μεσημερι λεω και κλειστα ητανε
Η ήττα ήτανε σίγουρη...χαχαχαχχαχαχααχΚαλημερα Κατερινακι.........Θα μαs παρηγορησειs για την ηττα στην Ευροβιζιον??????????
Κι αυτό παίζει καμμιά φορά...καλύτερα σημείωσε το τηλεφωνάκι να ενημερώνεσαι όποτε θες...καμια μερα που θα σαι πρωινη μεσα στην εβδομαδα ξερεις βρε η μπα?
Η ήττα ήτανε σίγουρη...χαχαχαχχαχαχααχ
Αφού όλα στημένα είναι βρε μωρό....
Αυτό το ξέρω από εποχή "Παπαρίζου"...
Σιγά...δεν βγήκε ο Σάκης...και δεν θα φάω αύριο...χαχαχαχαχαχαχ....!!!!
οκ θα το χω υποψην παντως ειναι κριμα να το χεις κλειστο το πρωι και κατι ασχετο αλλα πολυ κατουρι μυριζει απεξω δεν παλευεται δηλαδη καργαΚι αυτό παίζει καμμιά φορά...καλύτερα σημείωσε το τηλεφωνάκι να ενημερώνεσαι όποτε θες...
210 52 22 970
Πες μου καθαρά να ξέρω....γαμήσι θες να οργανώσω...ή μνημόσυνο? χαχαχχαχαχαχαχEπειδη ειμαστε χμμμ στεναχωρημενοι ελεγα να οργανωσειs μερικεs βραδυεs η και πρωινα συλληπητηριων
Ναρχομαστε εκει και να αναλαμβανειs με τον τροπο σου να μαs.......παρηγορειs για την ηττα.......χαχαχαχα
Μήπως... να βάλω αυτή την ταμπέλα απ'έξω? χαααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχαχοκ θα το χω υποψην παντως ειναι κριμα να το χεις κλειστο το πρωι και κατι ασχετο αλλα πολυ κατουρι μυριζει απεξω δεν παλευεται δηλαδη καργα
Πες μου καθαρά να ξέρω....γαμήσι θες να οργανώσω...ή μνημόσυνο? χαχαχχαχαχαχαχ
Για να ξέρω τέλος πάντων τι χρώμα εσώρουχα να βάλω....χαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!!
Άμα το καλοσκεφτείς....είναι απόλυτα καθησυχαστικό αυτό...αχαχαχαχχα παντως ενταξει απλα το εθιξα ασχετο ειναι μαλακια ειπα παντως η μιση κολωνου κατουρο μυριζει αποπνικτικα παντως αλλα τεσπα απο τι καταλαβα πρωιδεν εισαι ε?και μη μου πεις να παρω τηλ απλα πες μου αν ξυπνας το πρωι και εισαι εκει και ποτε τυχαινει
Άμα το καλοσκεφτείς....είναι απόλυτα καθησυχαστικό αυτό...
Άααααααρα....όσοι περνάνε απο Κολωνού...δεν χύνουνε μόνο...κατουράνε κι όλας....χαααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!!
Έτσι και έχει φάει φασολάδα και σημαδέψει Ιάσωνος στον πεζόδρομο...θα κατεδαφιστούν όλα τα ετοιμόρροπα...χαχαχχαχαχαχαχαχ...!!!!!Δεν θα τολεγα και τοσο απολυτα καθησυχαστικο......Αν το καλοσκεφτειs ειναι σαν να δινειs θαρροs στον χωριατη να σου κατουρισει το παλατι.......Ασε που, οσο το σκεφτομαι μπορει να κανει ενα βημα πιο περα.......ιδιαιτερα αν εχει φαει φασολαδα...χαχαχαχαχαχα