Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σημερα παντως που περασα το μεσημερι κλειστο ητανε και ητανε κατι ινδοι μαζεμενοι απεξω και χαζευανε μια ταινια που γυρναγανε απεναντι....μονο βραδυ δουλευει η κατερινα???

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
αφού μας λέει ότι δουλεύει 6 ώρες τη μέρα και βγάζει τα ευρώ με κόπο..! Τα μαύρα(duty free) λέγονται με κόπο τώρα...δεν το μαθες? Ασε που να στα λέω...
Εντάξει βρε...μη κολλάς με το ωράριο πια...
Πες ότι είναι πιο λίγο..
Και όποτε θες..και έχεις χρόνο...έλα να βάλεις κι εσύ το στριγκάκι και να κάνεις ότι κάνω κι εγώ...και ύστερα..τεκμηρίωσε την άποψη σου...ότι αυτά τα λεφτά είναι μαύρα...και ότι δεν βγαίνουν με κόπο...
Εκτός...κι αν είσαι κομπλεξικός..επειδή γεννήθηκες με μία τρύπα...προλαβαίνεις να κάνεις αλλαγή φύλλου....χαχαχαχαχαχαχαχ...

Και τώρα που το θυμήθηκα....Είπες ότι θα φέρεις πίτσα...κι εγώ...θα έβαζα τις μπύρες...
Που ήσουνα βρε και σε περίμενα και τις ήπια ξεροσφύρι κι έγινα κόκαλο?..εεεεεεεεε?????
Γιατί δεν ήρθεεεεες?  χαχαχαχαχαχαχ....!!!!!

Επισκέπτης
καλημερα κατερινακι μονο βραδυ δουλευεις βρε?περασα σημερα μεσημερι λεω και κλειστα ητανε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Καλημερα Κατερινακι.........Θα μαs παρηγορησειs για την ηττα στην Ευροβιζιον??????????

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
καλημερα κατερινακι μονο βραδυ δουλευεις βρε?περασα σημερα μεσημερι λεω και κλειστα ητανε
Ματάκια μου...κοίτα...
Το μαγαζί κλασικά δουλεύει με 3 βάρδιες....3 κοπέλες δηλαδή...
Αυτές τις μέρες έτυχε να είναι κάποιες βάρδιες κλειστές...επειδή οι κοπέλες αδιαθέτησαν(περίοδος)
Έτσι μεσολαβούν και οι μέρες που είναι να εξεταστούν από γιατρούς...
Άρα υπάρχουν κάποια κενά...
Αυτά τα κενά...προσπαθώ να καλύπτω  όταν βέβαια κι εγώ έχω περάσει από τον απαραίτητο έλεγχο...
Όταν όμως τυχαίνει να είμαι η μόνη που μπορεί να πλοιρεί κάποια βάρδια...λογικό κι επόμενο είναι να κρατάω μόνη μου το μαγαζί...
Και οι πιο λογικές ώρες που μπορείτε να με "απασχολήσετε" είναι από το απόγευμα μετά τις 5 μέχρι όσο αντέξω...
Γι'αυτό δεν με βρίσκετε νωρίς συνήθως...!!!!

Επισκέπτης
καμια μερα που θα σαι πρωινη μεσα στην εβδομαδα ξερεις βρε η μπα?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Καλημερα Κατερινακι.........Θα μαs παρηγορησειs για την ηττα στην Ευροβιζιον??????????
Η ήττα ήτανε σίγουρη...χαχαχαχχαχαχααχ
Αφού όλα στημένα είναι βρε μωρό....
Αυτό το ξέρω από εποχή "Παπαρίζου"...
Σιγά...δεν βγήκε ο Σάκης...και δεν θα φάω αύριο...χαχαχαχαχαχαχ....!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Η ήττα ήτανε σίγουρη...χαχαχαχχαχαχααχ
Αφού όλα στημένα είναι βρε μωρό....
Αυτό το ξέρω από εποχή "Παπαρίζου"...
Σιγά...δεν βγήκε ο Σάκης...και δεν θα φάω αύριο...χαχαχαχαχαχαχ....!!!!

Eπειδη ειμαστε χμμμ   στεναχωρημενοι  ελεγα  να οργανωσειs μερικεs βραδυεs η και πρωινα συλληπητηριων
Ναρχομαστε εκει και να αναλαμβανειs με τον τροπο σου να μαs.......παρηγορειs για την ηττα.......χαχαχαχα

Επισκέπτης
Κι αυτό παίζει καμμιά φορά...καλύτερα σημείωσε το τηλεφωνάκι να ενημερώνεσαι όποτε θες...
      210 52 22 970
οκ θα το χω υποψην παντως ειναι κριμα να το χεις κλειστο το πρωι και κατι ασχετο αλλα πολυ κατουρι μυριζει απεξω δεν παλευεται δηλαδη καργα

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Eπειδη ειμαστε χμμμ   στεναχωρημενοι  ελεγα  να οργανωσειs μερικεs βραδυεs η και πρωινα συλληπητηριων
Ναρχομαστε εκει και να αναλαμβανειs με τον τροπο σου να μαs.......παρηγορειs για την ηττα.......χαχαχαχα
Πες μου καθαρά να ξέρω....γαμήσι θες να οργανώσω...ή μνημόσυνο? χαχαχχαχαχαχαχ
Για να ξέρω τέλος πάντων τι χρώμα εσώρουχα να βάλω....χαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!!

Επισκέπτης
και δεν το λεω με κακη προθεση αλλα πολυ μποχα δε φταις εσυ απλα το εθιξα σορρυ κιολας

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
οκ θα το χω υποψην παντως ειναι κριμα να το χεις κλειστο το πρωι και κατι ασχετο αλλα πολυ κατουρι μυριζει απεξω δεν παλευεται δηλαδη καργα
Μήπως... να βάλω αυτή την ταμπέλα απ'έξω? χαααααααααααααχαχαχαχαχαχχαχαχ

URL]]

Επισκέπτης
αχαχαχαχχα παντως ενταξει απλα το εθιξα ασχετο ειναι μαλακια ειπα παντως η μιση κολωνου κατουρο μυριζει αποπνικτικα παντως αλλα τεσπα απο τι καταλαβα πρωιδεν εισαι ε?και μη μου πεις να παρω τηλ απλα πες μου αν ξυπνας το πρωι και εισαι εκει και ποτε τυχαινει

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Πες μου καθαρά να ξέρω....γαμήσι θες να οργανώσω...ή μνημόσυνο? χαχαχχαχαχαχαχ
Για να ξέρω τέλος πάντων τι χρώμα εσώρουχα να βάλω....χαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!!

Γαμησο-μνημοσυνο..........κοκκινο το στρινγκακι........ταιριαζει στην περιπτωση
Βαλε να παιζει και κανενα βαρυ ασμα....Βαλε Μπομπ Μαρλευ ......για ατμοσφαιρα  βεβαια!!!!!!!!!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
αχαχαχαχχα παντως ενταξει απλα το εθιξα ασχετο ειναι μαλακια ειπα παντως η μιση κολωνου κατουρο μυριζει αποπνικτικα παντως αλλα τεσπα απο τι καταλαβα πρωιδεν εισαι ε?και μη μου πεις να παρω τηλ απλα πες μου αν ξυπνας το πρωι και εισαι εκει και ποτε τυχαινει
Άμα το καλοσκεφτείς....είναι απόλυτα καθησυχαστικό αυτό...
Άααααααρα....όσοι περνάνε απο Κολωνού...δεν χύνουνε μόνο...κατουράνε κι όλας....χαααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Άμα το καλοσκεφτείς....είναι απόλυτα καθησυχαστικό αυτό...
Άααααααρα....όσοι περνάνε απο Κολωνού...δεν χύνουνε μόνο...κατουράνε κι όλας....χαααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ....!!!!!

Δεν θα τολεγα και τοσο απολυτα καθησυχαστικο......Αν το καλοσκεφτειs ειναι σαν να δινειs θαρροs στον χωριατη  να σου κατουρισει το παλατι.......Ασε που,  οσο το σκεφτομαι μπορει να κανει ενα βημα πιο περα.......ιδιαιτερα αν εχει φαει φασολαδα...χαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
παλι με χεσες κατερινακι αλλα ας εχει καλη συνεχεια ευχομαι και πιστευω να σαι πετυχω καμια φορα πρωι αντε καλη συνεχεια φιλια

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Δεν θα τολεγα και τοσο απολυτα καθησυχαστικο......Αν το καλοσκεφτειs ειναι σαν να δινειs θαρροs στον χωριατη  να σου κατουρισει το παλατι.......Ασε που,  οσο το σκεφτομαι μπορει να κανει ενα βημα πιο περα.......ιδιαιτερα αν εχει φαει φασολαδα...χαχαχαχαχαχα
Έτσι και έχει φάει φασολάδα και σημαδέψει Ιάσωνος στον πεζόδρομο...θα κατεδαφιστούν όλα τα ετοιμόρροπα...χαχαχχαχαχαχαχαχ...!!!!!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom