Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
6 ώρες είναι η κάθε βάρδια..και καμμιά μας δεν ξέρει πόσα θα βγάλουμε την κάθε φορά..
Και τι νόμιζες...ότι αυτά που βγάζουμε...είναι όλα "καθαρά"???
Έξοδα δεν υπάρχουν?
Ή να δουλεύει η κάθε μια μας από 2 ώρες?
Στο τέλος θα μου πεις να σας στέλνουμε και το "νινι" μας με mail
6 ώρες σε σας γιατί αλλού έχω μάθει από κοπέλα και για 8 και 10 ώρες. ΕΛΕΟΣ!
ας δουλεύατε 4-5 ώρες,μια χαρά είναι...πόσο γρήγορα θες να πλουτίσεις δηλαδή ρε κούκλα?
φυσικά υπάρχουν έξοδα καθαριότητας,υπηρεσίας και προστασίας αλλά και πάλι πολλά βγάζετε,μην λέμε και ό,τι θέλουμε  ;)

Επισκέπτης
μαλλον παιζει και νταβα στη μεση αυτο ξεχνας φιλε και δεν το λεω παλι με κακη προθεση μη με πρηξετε παλι

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
μαλλον παιζει και νταβα στη μεση αυτο ξεχνας φιλε και δεν το λεω παλι με κακη προθεση μη με πρηξετε παλι
αν το διαβασες καλά είπα έξοδα καθαριότητας,υπηρεσίας και ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ! καταλαβαινόμαστε μάγκα?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
καλά λες εσύ αλλά δεν σε ακούνε τώρα...όμως όταν θα τους έρθει και σ' αυτούς η ΟΚ(Οικονομική Κρίση) στην πόρτα τους θα δεις αν κάνουν έξτρα χρόνο ή το κάτι παραπάνω ή 5 ευρώ λιγότερα...!  :2funny:
Ηδη έχει πέσει η δουλειά τους απλά δεν το δείχνουν, το παίζουν άνετοι και αυτοί...  ;)
Ακούγεσαι...σαν να είσαι κάποιος θεόρατος άνθρωπος κρατώντας ένα λαχταριστό κόκαλο στο χέρι του..κι εμείς τα σκυλάκια τα ταπεινά από κατω..περιμένουμε να μας το ρίξεις..
Ευτυχώς που κάποτε..πριν από αρκετά χρόνια..το πιάτο το φαγητό..ή το ρούχο..ή ένα κουτί γάλα του παιδιού..ήταν πολυτέλεια για μένα..
Ένα καλό μάθημα που μου έκανε η ζωή..για να μπορώ να στέκομαι περήφανη..
Αλλά για να γλύψω τ'αρχίδια κανενός για 5 ευρω  για να με ταίσει..αυτό δεν θα το κάνω ποτε..
Γι'αυτο χαίρομαι που είμαι "ιεροδουλη"

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Ααααααχ....σα μωράκι κάνεις βρε..που του στερούν το αγαπημένο του παιχνίδι...
και σένα σου στερούνε τα πλούτη που ονειρεύεσαι από 2 χρόνια πριν αλλά δεν μπορείς ακόμα γιατί πολλοί περνάνε,κοιτάνε  :tits2: αλλά μέσα ελάχιστοι περνάνε!  :knockinb:

Επισκέπτης
καλα σχετικα μαυτα δεν εχω ιδεα η κατερινα μονο μπορει να απαντησει σαυτο

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Η κάθε μια ματάκια μου...δικό της είναι το "νινι"και το διαθέτει όσες ώρες θέλει..
Και τα χρήματα που βγάζει...όσα και να βγάζει..τα διαθέτει όπως θέλει..
Μπορεί..εγώ...εσύ ή ο καθένας να γίνουμε συνέταιροι και να κάνουμε υποδείξεις?

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
και σένα σου στερούνε τα πλούτη που ονειρεύεσαι από 2 χρόνια πριν αλλά δεν μπορείς ακόμα γιατί πολλοί περνάνε,κοιτάνε  :tits2: αλλά μέσα ελάχιστοι περνάνε!  :knockinb:

διακρίνω κακία ή μου φαίνεται;;

Επισκέπτης
Αλλά για να γλύψω τ'αρχίδια κανενός για 5 ευρω  για να με ταίσει..αυτό δεν θα το κάνω ποτε..

Αν δεν περιλαμβανουν αρχιδογλειψιμο οι υπηρεσιες κατα την πιπα τοτε ναι...
Αλλιως οπως κανουν πολλες συναδερφισες σους δεν το γλιτωνεις :grin:

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Κι εσύ πού είσαι?
Απ'έξω και τους μετράς?
Χαααααααααααααχαχαχαχαχαχ...!!!!

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Ακούγεσαι...σαν να είσαι κάποιος θεόρατος άνθρωπος κρατώντας ένα λαχταριστό κόκαλο στο χέρι του..κι εμείς τα σκυλάκια τα ταπεινά από κατω..περιμένουμε να μας το ρίξεις..
Ευτυχώς που κάποτε..πριν από αρκετά χρόνια..το πιάτο το φαγητό..ή το ρούχο..ή ένα κουτί γάλα του παιδιού..ήταν πολυτέλεια για μένα..
Ένα καλό μάθημα που μου έκανε η ζωή..για να μπορώ να στέκομαι περήφανη..
Με γεια σου με χαρά σου κούκλα μου και σέβομαι όσες κάνουν τη δύσκολη αυτή δουλειά!
Ομως για ποιο γλύψιμο αρχιδιών μιλάμε?? Εχεις και αυτό στο πρόγραμμα??? γιατί στο μετάξι αυτό δεν το χουμε μάθει οι περισσότεροι τουλάχιστον...ακόμη και αυτοί που τα χουμε καθαρά και ξυρισμένα!!!
Δεν σε βλέπω σαν σκυλάκι αλλά αν έχεις πάει παλιότερα ουκρανία ή ξέρεις από άλλους ιστορικά τότε ξέρεις πως δίνανε και οι γονείς την κόρη στους τουρίστες όσο όσο επειδή πεινάγανε εκεί
Νομίζεις δεν θα σας αγγίξει η κρίση? και τότε να δω αν δίνετε κάτι παραπάνω...ενα χαμόγελο,λίγο διάθεση ή κάτι έξτρα ή λίγο χρόνο παραπάνω...

Heelover

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
15
Πόντοι
3.057
τώρα τελευταία πολύ διαβάζω για μείωση τιμής και εξτρά υπηρεσίες!!
Πως θα γίνει αυτό??
Στα στούντιο ναι, να πεσουν οι τιμές!!
Στα μπουρδέλα πόσο να πέσουν?? 10 ευρώ??
Ήδη πολλά στο Μεταξουργείο είναι με 15 από 20 ;) ;)

Επισκέπτης
Με γεια σου με χαρά σου κούκλα μου και σέβομαι όσες κάνουν τη δύσκολη αυτή δουλειά!
Ομως για ποιο γλύψιμο αρχιδιών μιλάμε?? Εχεις και αυτό στο πρόγραμμα??? γιατί στο μετάξι αυτό δεν το χουμε μάθει οι περισσότεροι τουλάχιστον...ακόμη και αυτοί που τα χουμε καθαρά και ξυρισμένα!!!
Δεν σε βλέπω σαν σκυλάκι αλλά αν έχεις πάει παλιότερα ουκρανία ή ξέρεις από άλλους ιστορικά τότε ξέρεις πως δίνανε και οι γονείς την κόρη στους τουρίστες όσο όσο επειδή πεινάγανε εκεί
Νομίζεις δεν θα σας αγγίξει η κρίση? και τότε να δω αν δίνετε κάτι παραπάνω...ενα χαμόγελο,λίγο διάθεση ή κάτι έξτρα ή λίγο χρόνο παραπάνω...

Μωρε αμα ο πελατης ειναι σαν το αναποδο γαμωτο και λεφτα να μην υπαρχουν για την σκεπη του μπουρδελου παλι λιγη διαθεση η χαμογελο δεν θα βγαινει :s&m_3:

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
διακρίνω κακία ή μου φαίνεται;;
καμία κακία! ίσα ίσα που πρέπει να τις σεβόμαστε αλλά εδώ στην ελλάδα (και επειδή οι ελληνίδες μας το παίζουν δύσκολες στο κρεβάτι) το χουν πάρει χαμπάρι οι ιερόδουλες και μας τα ρουφάνε τα ευρώ λες και είναι τούρκικες λίρες ή αλβανικά λέκια... ΕΛΕΟΣ
για όποιον έχει πάει εξωτερικό ξέρει...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ελληνίδα είμαι..κι έχω γνήσια ελληνική περηφάνεια..
Στο δικό μου εαυτό κάνω κακό..δεν πειράζω κανέναν από τους οικείους μου..
Δεν με αφορά αυτά που λες..σόρυ..
Τώρα κι αν με αγγίξει η κρίση...ε..δεν θα πεθάνω κι όλας..

NIGHTRIDER1981

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2008
Like
14
Πόντοι
6
Η κάθε μια ματάκια μου...δικό της είναι το "νινι"και το διαθέτει όσες ώρες θέλει..
Και τα χρήματα που βγάζει...όσα και να βγάζει..τα διαθέτει όπως θέλει..
Μπορεί..εγώ...εσύ ή ο καθένας να γίνουμε συνέταιροι και να κάνουμε υποδείξεις?
καμία υπόδειξη! όλα όμως είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης και η αγορά θα τα φέρει εκεί που πρέπει...ή κατεβάζεις λιγουλάκι την τιμή ή δίνεις κάτι παραπάνω....είτε αυτό λέγεται χρόνος είτε υπηρεσία είτε διάθεση που αυτό δεν κοστίζει και τίποτα κούκλα μου!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom