Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
στο διαλλειμα προλαβαινουμε κατι?
Στα διαλειμματα κολατσιζω..
eating-spaghettis-18.gif

Επισκέπτης
Κατερινάκι ενας φίλος μου είπε ότι στο δωμάτιο του είπες ότι θα ερθει μια κοπέλα με τεράστια βυζιά λόγω ζήτησης ,αληθεύει?
Τωρα που είναι και οι καμπύλες στη μόδα ..

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Κατερινάκι ενας φίλος μου είπε ότι στο δωμάτιο του είπες ότι θα ερθει μια κοπέλα με τεράστια βυζιά λόγω ζήτησης ,αληθεύει?
Τωρα που είναι και οι καμπύλες στη μόδα ..
Ναι..αλλα ακομα ψαχνουμε τον γερανο που θα την μεταφερει...!!!

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Περα απο το χιουμορ δεν μας απαντησες εαν τελικα θα γινει η κινηση αυτη...

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Περα απο το χιουμορ δεν μας απαντησες εαν τελικα θα γινει η κινηση αυτη...
Σοβαρα τωρα...την κοπελα αυτη την περιμενω να ερθει...απλα θελω να κανω κατι αλλαγες στο σημειο που παρουσιαζεται στο σαλονι στο κοσμο...δεν θα χωραει να βγαινει...λεω να γκρεμισω τη μεσοτοιχια...!!!

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Είσαι πάντως καλύτερη μανατζερ και απο τον Εφρέμ. Ποτέ δε λες το πρόγραμμά σου για να έρχονται οι πελάτες συνεχώς. Προτείνω να τις ονομάζεις όλες και Κατερίνα για να μπερδεύονται οι καινούριοι και να μπαίνουν!
Βγάλε με ψεύτη με το να μας πεις πότε δουλεύεις?

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
βρε ας εχει τεραστια και ας χρειαστει να κανεις ριζικη ανακαινιση...τα εξοδα της ανακαινισης θα βγουν πολλαπλασια πιστεψε με...
Ποτε την περιμενεις?

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Είσαι πάντως καλύτερη μανατζερ και απο τον Εφρέμ. Ποτέ δε λες το πρόγραμμά σου για να έρχονται οι πελάτες συνεχώς. Προτείνω να τις ονομάζεις όλες και Κατερίνα για να μπερδεύονται οι καινούριοι και να μπαίνουν!
Βγάλε με ψεύτη με το να μας πεις πότε δουλεύεις?
others-080.gif
...
others-164.GIF

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
βρε ας εχει τεραστια και ας χρειαστει να κανεις ριζικη ανακαινιση...τα εξοδα της ανακαινισης θα βγουν πολλαπλασια πιστεψε με...
Ποτε την περιμενεις?
Οταν θα φανει...θα το ανακοινωσω...οσο για μενα...το προγραμμα μου ειναι περιεργο...δεν κατεβαινω συστηματικα...ουτε ειμαι σε σταθερη βαρδια..γι'αυτο και δεν λεω...να παιρνετε τηλεφωνακι στο μαγαζι..να ενημερωνεστε..210 52 22 970

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
και κατι τελευταιο...για τι νουμερο μιλαμε?

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
Οπως βλεπετε το προγραμμα μου ειναι αρκετα πηγμενο.. :rolleyes:
Έλα βρε Κατερινάκι, άσε τα αστεία! Πές πότε σε βρίσκουμε να μη βολοδερνουμε μπας και εισαι δεν εισαι στο 30.
:headbang:Δώσε ενα κανονικό πρόγραμμα, μη μας παιδεύεις! Αφου σε γουστάρουμε οι πιο πολόι εδώ μέσα και το ξέρεις!
Φιλιά!!! :smitten:

neo123

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουλ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Κατερινάκι δε σου ζητήσαμε κάτι δύσκολο. Πότε πρόκειται να δουλέψεις! Άυριο, μεθαύριο? Τι στο διάολο, ξυπνάς και στρίβεις νόμισμα? Μήπως να ρωτήσουμε την ομάδα VAN να μας κάνει πρόβλεψη?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom