amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
Οπως βλεπετε το προγραμμα μου ειναι αρκετα πηγμενο..
Οπως βλεπετε το προγραμμα μου ειναι αρκετα πηγμενο..
Στα διαλειμματα κολατσιζω..στο διαλλειμα προλαβαινουμε κατι?
και αυτο στα φαγωσιμα ειναιΣτα διαλειμματα κολατσιζω..
Ναι..αλλα ακομα ψαχνουμε τον γερανο που θα την μεταφερει...!!!Κατερινάκι ενας φίλος μου είπε ότι στο δωμάτιο του είπες ότι θα ερθει μια κοπέλα με τεράστια βυζιά λόγω ζήτησης ,αληθεύει?
Τωρα που είναι και οι καμπύλες στη μόδα ..
Tο χιούμορ σου τα σπάει!!!!Ναι..αλλα ακομα ψαχνουμε τον γερανο που θα την μεταφερει...!!!
Tο χιούμορ σου τα σπάει!!!!
Σοβαρα τωρα...την κοπελα αυτη την περιμενω να ερθει...απλα θελω να κανω κατι αλλαγες στο σημειο που παρουσιαζεται στο σαλονι στο κοσμο...δεν θα χωραει να βγαινει...λεω να γκρεμισω τη μεσοτοιχια...!!!Περα απο το χιουμορ δεν μας απαντησες εαν τελικα θα γινει η κινηση αυτη...
Δεν ξερω...αν ειναι...οσο θα ειναι τα βυζια της...τι να σου πω...!!!Νεα ειναι σε ηλικια;
Είσαι πάντως καλύτερη μανατζερ και απο τον Εφρέμ. Ποτέ δε λες το πρόγραμμά σου για να έρχονται οι πελάτες συνεχώς. Προτείνω να τις ονομάζεις όλες και Κατερίνα για να μπερδεύονται οι καινούριοι και να μπαίνουν!
Βγάλε με ψεύτη με το να μας πεις πότε δουλεύεις?
Οταν θα φανει...θα το ανακοινωσω...οσο για μενα...το προγραμμα μου ειναι περιεργο...δεν κατεβαινω συστηματικα...ουτε ειμαι σε σταθερη βαρδια..γι'αυτο και δεν λεω...να παιρνετε τηλεφωνακι στο μαγαζι..να ενημερωνεστε..210 52 22 970βρε ας εχει τεραστια και ας χρειαστει να κανεις ριζικη ανακαινιση...τα εξοδα της ανακαινισης θα βγουν πολλαπλασια πιστεψε με...
Ποτε την περιμενεις?
Που να ξερω βρε ματακια...μου εχουν πει...οτι ειναι μεγαλο νουμερο...αλλα καλη επαγγελματιας..!!!και κατι τελευταιο...για τι νουμερο μιλαμε?
210 52 22 970και κατι τελευταιο...για τι νουμερο μιλαμε?
Έλα βρε Κατερινάκι, άσε τα αστεία! Πές πότε σε βρίσκουμε να μη βολοδερνουμε μπας και εισαι δεν εισαι στο 30.Οπως βλεπετε το προγραμμα μου ειναι αρκετα πηγμενο..