You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κολωνού 30Α
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ljsilver
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 5K
- Εμφανίσεις 295K
-
- Ετικέτες
- μεταξουργείο
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Τηλεφωνακι στο μαγαζι πρωτα,γιατι περιμενω απο σημερα ν'αδιαθετησω..Kατερίνα πότε μπορούμε να σε απολαύσουμε?
Οταν ειναι καλυμμενες και οι 3 βαρδιες,συνηθως δεν κατεβαινω για δουλεια..γι'αυτο με ψαχνετε..!!
Τηλεφωνακι λοιπον πρωτα..!!
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Service?..Μπουζι, λαδια,φιλτρα..αα..καταλαβα..Mάλιστα...Έλεγα να περάσω να μου κάνεις ένα service πριν φύγω διακοπές μετά τις 22:00 για αυτό σε ρώτησα.Εάν δεν ξέρεις ακόμα οκ εάν όμως είσαι απόψε πές μου
Να κοιταξουμε και τον ιμαντα εκκεντροφορου..να ειμαστε και σιγουροι..χαχαχχαχαχ...!!!
Οκεικ..τα λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε...
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Και βεβαια θα τα ετοιμασω τα ανταλλακτικα..Ιμάντα στο αμάξι θα αλλάξω την πέμπτη.ΑΣΧΕΤΟ ΧΑΧΑ.ΟΚ ετοίμασε τα ανταλακτικά.
Εσυ θα κανεις μονο το γρασαρισμα...
Χαχαχα...χουχουχου...χιχιχι..!!!!
unpledged69
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Κατερίνα πότε δουλεύεις ξανά?
ΖΑΝ ΜΠΑΤΙΣΤ
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2007
- Like
- 188
- Πόντοι
- 1
Γεια σου Κατερινακι με το πιο γλυκο γατακι που εχω γλυψει.Πολλα φιλια.
Γεια σου Κατερινιώ. Είμαι νέος στο site και εντυπωσιάστηκα απο όλα τα καλά που άκουσα για σένα. Αν γίνεται, στείλε μου pm με το τηλ του μαγαζιού ώστε να μάθω πότε θα εργάζεσαι και να σε επισκευτώ. Μου κίνησες την περιέργεια κ όχι μόνο...
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Χμ..σε θεωρουσα πιο εξυπνο ανθρωπο και πιο σοβαρο λογω μιας καποιας ηλικιας που εισαι..και μιας που μου συστηθηκες οταν πρωτοηρθες στο μαγαζι μου..Γεια σου Κατερινακι με το πιο γλυκο γατακι που εχω γλυψει.Πολλα φιλια.
Εγραψες ενα ποστ..και κανεις μια αναφορα..μπραβο σου..εισαι αρκετα τολμηρος...
Ξεχασες μονο ν'αναφερεις οτι καθε φορα που ερχεσαι στο μαγαζι μου και παρακαλας να μου γλυψεις το μουνι..τρως πορτα..
Κοιταξε το αυτο...νομιζω πως στην "ιατρικη ορολογια"..το λενε ή "γεροντικη αννοια"..ή "μαλακυνση εγκεφαλου"
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Το επομενο ποστ σου Ζαν...τι θα λεει?
Οτι με πηρες κι απο τον κωλο?
Χαχαχαχαχαχ...!!!!!
Οτι με πηρες κι απο τον κωλο?
Χαχαχαχαχαχ...!!!!!
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ακυρη η ερωτηση..δεν την καταλαβαινω..Κατερίνα, κάθε πότε πρέπει λογικά να σε επισκέπτεται κάποιοις για να είναι "αποδοτικός" στην υπόλοιπή του ζωή; Κοινώς οι σταθεροί θαυμαστές σου (άνω του έτους) κάθε πότε σε "τιμούν";
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 87
- Πόντοι
- 4.545
Κατερινα μου εχω περασει μερικες φορες τελευταια μετα τις 2 το βραδυ και ειναι κλειστα. Τι ωρα κλεινεις?
Ακυρη η ερωτηση..δεν την καταλαβαινω..
κατερινα εκτος "γραφειου" δεχεσαι???
pisoxostis
Μέγας
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 12
- Like
- 87
- Πόντοι
- 4.545
κατερινα εκτος "γραφειου" δεχεσαι???
Σιγα μη δεχεται.
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Δεν εχω γυναικες..οι μισες ειναι ακομα διακοπες και οι αλλες..οπως κι εγω...αδιαθετες.Κατερινα μου εχω περασει μερικες φορες τελευταια μετα τις 2 το βραδυ και ειναι κλειστα. Τι ωρα κλεινεις?
3 του μηνος ερχεται η Ειρηνη..Αντριανα δεν ξερω ποτε θα γυρισει απο πατριδα της..Τζοανα μολις σημερα αδιαθετησε..κι εγω κατεβαινω στο απογευματινο ποστο απο τα μεσα της αλλης εβδομαδας..
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Ουτε με σφαιρες..με κουραζουν τα δρομολογια..!!!κατερινα εκτος "γραφειου" δεχεσαι???
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 52
- Εμφανίσεις
- 6K
Δ
- Απαντήσεις
- 288
- Εμφανίσεις
- 23K
- Απαντήσεις
- 43