Νέα

Κολωνού 30Α

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
Μηπως ρε συ taz..να διαγραφω εγω απο δω..και να παω στο κοσμοπολιταν????
Η θα με προλαβεις κι εκει?????
Θα με βρισεις κι εκει...και θα με πεις παρθενα?????
εκει μαλον θα χει πολλα αστερακια σαν μελος!

taz1975

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Like
4
Πόντοι
6
δεν με απασχολει η γνωμη σας εγω λεω απλα αυτα που πιστευω,αν για σας ειμαι μαλακας αλλο τοσο ειστε και εσεις για μενα.αυτα ειναι τα πιστευω μου καλως η κακως σε καποιους δεν αρεσουν σε αλλους μπορει και να αρεσουν.ποτε δεν ακουω τηςγνωμες των αλλων αν πιστευω κατι και ας ειναι και λαθος καποιες φορες.
warnmute.gif
 Α[/URL] σιχτίρ πιά!

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
62
Πόντοι
66
δεν με απασχολει η γνωμη σας εγω λεω απλα αυτα που πιστευω,αν για σας ειμαι μαλακας αλλο τοσο ειστε και εσεις για μενα.αυτα ειναι τα πιστευω μου καλως η κακως σε καποιους δεν αρεσουν σε αλλους μπορει και να αρεσουν.ποτε δεν ακουω τηςγνωμες των αλλων αν πιστευω κατι και ας ειναι και λαθος καποιες φορες.

Εν τάξει.
Επειδή όμως και εμείς δε θέλουμε να ακούμε τη γνώμη σου, πάρε ένα mute από μένα, και βγάλε το σκασμό.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
μια πουτανα ειναι που δεν μπορεσε να κανει κατι στην ζωη τησ και κλαιγεται.παντως ο γιος σου θα λεει με καμαρι οτι η μανα του ειναι πορνη.ευγε με ωραιεσ αξιες μεγαλωνεις το παιδι σου.τωρα τα τσιρακια σου μεσα στο σαιτ θσ βγουνε να σε υπερασπιστουνε.

Αν σε χαρακτηρίσω ΖΩΟ θα είναι προσβολή για τα ΖΩΑ προφανώς... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Αρχισαν τα υβριστικα πμ που να σε χαρακτηριζει προμοτερ η μολις βγει το mute θα ανοιξει ειδικο τοπικ για αυτο τον λογο?
παληκαρια μην ασχολειστε. προκειται περι σεσημασμενου βλαμένου..

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Αφιερωμενο...απο μενα για μενα...ετσι..επειδη στενοχωρηθηκα σημερα...και ξενυχταω..[youtube=425,350]dJbKhQv2xQw[/youtube]

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Ξενυχταω..αλλα δεν ξεχναω ενα καλο μου φιλαρακι...
Δεν τον ξερω..δεν εχουμε συναντηθει ποτε..κι ομως καποτε...εδω...ξενυχταγαμε μαζι...
Για σενα ρε ais8hsh..[youtube=425,350]y6oXLdSjaks[/youtube]

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Κατερίνα.....μη μασάς.
Μερικοί δεν έχουν ιερό και όσιο...ούτε ηθικούς φραγμούς.
O taz.....δικαίωμα του να πιστεύει ότι θέλει....αλλά πρέπει να το λέει και να το εκφράζει κόσμια....όπως σωστά είπε ο φίλος Μοντ πιο πάνω.
Δικαίωμα σου να είσαι ότι είσαι, από τη στιγμή που δεν ενοχλείς ....τουμπεκί οι υπόλοιποι.
Δεν το κατάλαβα δηλαδή...μήπως οι πόρνες δεν πρέπει να μιλάνε ; Μήπως δεν πρέπει και να ψηφίζουν;
Μήπως taz είσαι κρυφοΝαζίσταρος ;
Σου εύχομαι ρε φίλε να ανακαλύψεις ετεροχρονισμένα,  πως η μάνα που σε μεγάλωσε (και έδωσε την ψυχή της γι αυτό), το έκανε ρουφώντας ψωλές, [size=12pt]γιατί μόνο αυτόν τον τρόπο είχε[/size].
Να δω τότε [size=14pt]ρε γελοίε τύπε[/size]....αυτό θα μειώσει την προσφορά της προς εσένα ;
Stavros51: Να αγιάσει το χέρι σου φίλε !

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
Και κάτι ακόμη :
Ουδέν κακό αμιγές καλού.....έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.
Η όντως άδικη και άστοχη επίθεση εναντίον της Κατερίνας, έκανε ακόμη και τις συνήθως σκωπτικές πάπιες ( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ) να εκδηλώσουν αισθήματα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Και κάτι ακόμη :
Ουδέν κακό αμιγές καλού.....έλεγαν οι αρχαίοι ημών πρόγονοι.
Η όντως άδικη και άστοχη επίθεση εναντίον της Κατερίνας, έκανε ακόμη και τις συνήθως σκωπτικές πάπιες ( :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:  ) να εκδηλώσουν αισθήματα αλληλεγγύης προς τον συνάνθρωπο.
'Αμα ένας άνθρωπος είναι εμπαθής, μπορεί να το εκδηλώσει ακόμα και όταν βρίσκεται στην αυτονόητα σωστή μεριά.
Περαστικά σου μεγάλε!                :jerking:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Το "ουδέν κακό αμιγές καλού" είναι ρήση που αποδίδεται στην πλατωνική σχολή του διαλεκτισμού. Στν περίπτωση των εκδιδόμενων γυναικών του Μεταξουργείου αυτό ίσως να ερμηνεύεται "ουδένα πακιστανόν αμιγώς
έγχρωμον".

ViDiViCi

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2008
Like
2
Πόντοι
16
Πρώτη φορά διαβάζω αυτό το thread ολόκληρο και εκπλήσσομαι!!! :tickedoff: :tickedoff: Έλεγα υπάρχουν πολλά "ταλέντα" εδώ μέσα αλλά τελικά υπάρχουν  ακόμη μεγαλύτερα!!!  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang: (Ταλέντα στο λόγο εννοώ!!!) :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CHRIS1971

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Κριτικές
46
Like
548
Πόντοι
7.065
μια πουτανα ειναι που δεν μπορεσε να κανει κατι στην ζωη τησ και κλαιγεται.παντως ο γιος σου θα λεει με καμαρι οτι η μανα του ειναι πορνη.ευγε με ωραιεσ αξιες μεγαλωνεις το παιδι σου.τωρα τα τσιρακια σου μεσα στο σαιτ θσ βγουνε να σε υπερασπιστουνε.
αυτο το κειμενο πρεπει να γραφτει με χρυσα γραμματα στο βιβλιο της ντροπης.ειναι ενα κειμενο αισχους που το μονο που χυνει ειναι δηλητηριο.ειναι ενα κειμενο που προωθει τη συλλογικη ευθυνη(φταιει η μητερα  φταιει και το παιδι)δειγμα οτι το ατομο που το εγραψε ειναι ενας τελειος φασιστας
ειναι ενα κειμενο που δημιουργει ρηξεις στο σαιτ μας και το μονο που προωθει ειναι τη διχαστικη λογικη.
ανεξαρτητα απο το αν ειστε εχθροι η φιλοι της κατερινας αυτο το κειμενο ειναι μια προσβολη για ολους μας.γιατι το να χτυπα ενας ''αντρακλας''τη μανα μεσω του γιου ειναι μια πραξη δειλιας και αναισχυντη.και εμεις εδω μεσα ειμαστε αντρες κατι που πρεπει καθημερινα με τις πραξεις μας να δειχνουμε.ειδεμη αν φτασαμε στο σημειο να δεχομαστε να χτυπουν ενα ατομο κατω απο τη ζωνη και εμεις να μην αντιδρουμε τοτε μαλλον πρεπει να βγαλουμε τα παντελονια μας και να βαλουμε στριγκακια.
καλω ολους και ειδικα τους mod να τσακισουν το καθε μικροψυχο ανθρωπιδιο,το καθε φασιστοειδες που θελει να μετατρεψει αυτη την ελευθεριακη κοινοτητα μας σε κυρακατιναριο.το οφειλουμε σε εμας ως αντρες,στο σαιτ μας και στην αντρικη μας υποσταση

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
'Αμα ένας άνθρωπος είναι εμπαθής, μπορεί να το εκδηλώσει ακόμα και όταν βρίσκεται στην αυτονόητα σωστή μεριά.
Περαστικά σου μεγάλε!                :jerking:

Έλα ρε ....ξεκόλλα !
Ειλικρινά , έκανα πλάκα !
Είπα και γω μια φορά να μην σε κακολογήσω (γιατί παραδέχτηκα πως καλά τα λές)....και πάλι βρήκα το μπελά μου !
Μου φαίνεται πάπια .....τα γουστάρεις τελικά τα μπινελίκια !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
taz : Την Κατερίνα δεν την γνωρίζω, την γνωρίζω μόνο από τα ποσταρίσματα της....και ναι μου είναι συμπαθής.
Και δεν έχει πειράξει κανέναν (χωρίς να την πειράξουν).

Δεν σου έβρισα τη μάνα ,[size=16pt]γελοίε[/size] ,απλά σου έφερα ένα παράδειγμα πως θα αισθανόσουν αν ήσουν στη θέση του παιδιού της Κατερίνας.
Του παιδιού της [size=16pt]πανίβλακα [/size], που έχεις πέσει τόσο χαμηλά , που τόλμησες να επιχειρήσεις να πιάσεις αυτό για να την πονέσεις.

[size=16pt]ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ Ε ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ.[/size]

Πάρε φόρα.......και έλα να μου κλάσεις αυτά που προφανώς δεν διαθέτεις.
Γιατί αν διέθετες....δεν θα έστελνες τέτοιο πμ....σαν κι αυτό που παραθέτω σε φωτό.
Το πολύ  - πολύ να καταλάβαινες το λάθος σου, δεν είναι ντροπή να πει κάποιος ένα "Συγγνώμη έκανα μαλακία" , ούτε θα σε κάναμε νταντά.
Οι άντρες δεν τα βάζουν με παιδάκια (έστω και πόρνης) ......και επίσης οι άντρες δεν προσπάθούν να πληγώσουν μια γυναίκα μέσω του παιδιού της(έστω και πόρνη).
Γκέγκε ;;;;

Συνημμένα

• SP32-20080307-135551.jpg
    SP32-20080307-135551.jpg
    23,1 KB · Εμφανίσεις: 20

TheBlade

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2007
Like
0
Πόντοι
16
taz ξέχασα πως σε έχουν βουλώσει !
Επειδη με το Mute δεν μπορείς να ποστάρεις, δέχομαι και pm για απάντηση !

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom