Επισκέπτης
Ρε Κατερινα οπως λεει και ο Dim δεν φέρνει καμιά με τιποτα πολύ μεγάλους " αερόσακους" να γίνει της τρελής να σας παίρνουμε μαζί ?
Δεν ξερω αν προλαβουνε...γιατι τα βενζιναδικα θα ειναι κλειστα αυριο...θα γινει της τρελης...ουρα για αερα...!!!Ρε Κατερινα οπως λεει και ο Dim δεν φέρνει καμιά με τιποτα πολύ μεγάλους " αερόσακους" να γίνει της τρελής να σας παίρνουμε μαζί ?
Ορθανοιχτα..Τα βενζιναδικα κλειστα.... εσεις θα ειστε ανοιχτα κατερινακι?
πηγα κατα τις 4 και ρωτησα και η τσατσα μου ειπε οτι δουλευει απο βδομαδα!!!!το ξερω το σπιτι και την ιδια!!!!δεν καταλαβαινω τι στο διαβολο γινεται!!!
Ρε Κατερινάκι θέλω να σε ρωτήσω το εξής.Το Σάββατο 7:30 δούλευες ή όχι?Εγώ ήρθα και πήγα με μία κοπέλα και μου συστήθηκε ως Κατερίνα.Εσύ δεν ήσουν?Γιατί εδώ στο σαιτ λένε ότι δεν δούλευες Σάββατο.Εγώ τελικά με ποια πήγα ρε Κατερίνα?Πάντος με όποια πήγα καλά πέρασαΟρθανοιχτα..
Σε μενα ησουν...!!!Ρε Κατερινάκι θέλω να σε ρωτήσω το εξής.Το Σάββατο 7:30 δούλευες ή όχι?Εγώ ήρθα και πήγα με μία κοπέλα και μου συστήθηκε ως Κατερίνα.Εσύ δεν ήσουν?Γιατί εδώ στο σαιτ λένε ότι δεν δούλευες Σάββατο.Εγώ τελικά με ποια πήγα ρε Κατερίνα?Πάντος με όποια πήγα καλά πέρασα
Μολις τωρα...διαβασα και το νικ σου... δεν σε ρωτησα...θυμασαι?ok....τι να πω...κριμα απλα....κριμα που τοσουςςςςςς μηνες διαβαζα για την κατερινα τα καλυτερα και μολις σημερα αποφασισα να παω....
πολυ ομορφη γυναικα....ευγενικη και πανω απο ολα χαμογελαστη....οταν καποια εχει αυτα τα αλλα περισσευουν...!!!!
απο υπηρεσιες δεν μου παει να γραψω λεπτομερειες γιατι ξερω πως διαβαζει...ολα ηταν τελεια παντως...!!!προσωπικη γνωμη φυσικα...
Υ.Γ κατερινιο ειμαι αυτος που σε ρωτησε αν εισαι η κατερινα που γραφει στο site
Μεχρι την πισω σκαλα το εβαλα μπας και πιασει σημα να μπω..αλλα πουουουου....γεια σου ρε κοπελιάααα....
τελικά μπήκες στο site χθες;;;;;
Καθε μερα καλε δουλευω...τι φωναζεις?????Κατερίνα θα μας πεις πότε δουλέυεις;;;;;;;
Και που να την βρω ρε μωρο...να την παραγγειλω?Κατερινάκι εσύ που ξέρεις την πιάτσα, φέρε καμιά κοπέλα με πολύ μεγάλα βυζιά ρε μωρό.
Και που να την βρω ρε μωρο...να την παραγγειλω?
Δεν λες καλυτερα να εχει χαρτια να ειναι νομιμη...και τα βυζια..της τα φουσκωνουμε μετα...!!
Εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....
φερε και καμια ασιατισα και μετα θα εχεις μονιμο πελατη !!!
Εφτασεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε....