argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 64
- Like
- 49.684
- Πόντοι
- 9.297
Αμετανόητο Συριζοπανο η εικονιζόμενη...δεν μου λείπει.@ananeotikos![]()
Αμετανόητο Συριζοπανο η εικονιζόμενη...δεν μου λείπει.@ananeotikos![]()
Πολύ κομψή.Κυριλέ γκόμενα
Πως κυλησε στο ΣΥΡΙΖΑ αυτή;Κυριλέ γκόμενα
Παλιά ΕΡΤ επί Σημίτη η Δώρα.Πως κυλησε στο ΣΥΡΙΖΑ αυτή;
Εκτός βέβαια αν προέρχεται από το ΠΑΣΟΚ...
Κούκλα πάντα.@ananeotikos![]()
ΟΛΟΙ ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ...και όσοι/όσες κατουράνε στην θάλασσα επίσης.
Έρωτας πόσο μου αρέσει αυτή η γυναίκα.@ananeotikos![]()
Πολύ ωραία παρουσία.Έρωτας πόσο μου αρέσει αυτή η γυναίκα.
Κωλομπαρινα ΣΥΡΙΖΕΑ@ananeotikos![]()
ούτε εμέναΑμετανόητο Συριζοπανο η εικονιζόμενη...δεν μου λείπει.
Eτσι εξηγείται...δεν μοιάζει με το κλασικό πρότυπο συριζο-σουργελου.Παλιά ΕΡΤ επί Σημίτη η Δώρα.
Εκανε πολιτιστικές εκπομπές ΕΡΤ 2000 η Δώρα.Eτσι εξηγείται...δεν μοιάζει με το κλασικό πρότυπο συριζο-σουργελου.
Ήμουν φαντάρος τότε...τα έτη 2000-2001 είναι σαν να μην υπήρξαν για μένα.Ημουν αφιερωμενος στην ενοπλη υπηρεσία στην πατρίδα...λίγα μου έμειναν από τηλεόραση και γενικα απο οσα συνεβησαν τοτε...και φυσικά οι τότε εκπομπές της μου είναι τελείως άγνωστες.Εκανε πολιτιστικές εκπομπές ΕΡΤ 2000 η Δώρα.
Αυτά είναι κομπλεξικά μουνόπανα , που ζηλεύουν .Αυτοί που όταν περιμένεις να ανοίξει η αυτόματη γκαραζόπορτα για να μπεις στο πάρκινγκ,σου κορνάρουν για να κάνεις πιο γρήγορα ίσως?
ΚΩΛΟΜΠΑΡΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ
Που υπηρέτησες μανΉμουν φαντάρος τότε...τα έτη 2000-2001 είναι σαν να μην υπήρξαν για μένα.Ημουν αφιερωμενος στην ενοπλη υπηρεσία στην πατρίδα...λίγα μου έμειναν από τηλεόραση και γενικα απο οσα συνεβησαν τοτε...και φυσικά οι τότε εκπομπές της μου είναι τελείως άγνωστες.
Δέκα μήνες και δέκα μέρες ήμουν στον Λαγό,στον Βόρειο Έβρο...πολύ μακρυά από την θάλασσα και την κοσμοπολίτικη Αλεξανδρούπολη.Εριχνα πολύ γέλιο με κάτι μπουχεσες από Θεσσαλονίκη και Αθήνα ..που τους έλειπε η θάλασσα !Που υπηρέτησες μαν
Για πες καμιά ιστορία να γελάσουμε μανΔέκα μήνες και δέκα μέρες ήμουν στον Λαγό,στον Βόρειο Έβρο...πολύ μακρυά από την θάλασσα και την κοσμοπολίτικη Αλεξανδρούπολη.Εριχνα πολύ γέλιο με κάτι μπουχεσες από Θεσσαλονίκη και Αθήνα ..που τους έλειπε η θάλασσα !
Εγω στο Ελληνικο Υπηρέτησα.Δέκα μήνες και δέκα μέρες ήμουν στον Λαγό,στον Βόρειο Έβρο...πολύ μακρυά από την θάλασσα και την κοσμοπολίτικη Αλεξανδρούπολη.Εριχνα πολύ γέλιο με κάτι μπουχεσες από Θεσσαλονίκη και Αθήνα ..που τους έλειπε η θάλασσα !
Ποια χρονολογία μανΕγω στο Ελληνικο Υπηρέτησα.![]()
Αεροπορία η στα γραφεία;Εγω στο Ελληνικο Υπηρέτησα.![]()