1belkinjo2
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 332
- Πόντοι
- 21
Ναι, μια φορά. Το φχαριστήθηκα γιατί είναι κουκλί, αλλά φτάνει. Με τις άλλες περνάω καλύτερατην έχεις πάρει στη καβατζα τυπε;
Ναι, μια φορά. Το φχαριστήθηκα γιατί είναι κουκλί, αλλά φτάνει. Με τις άλλες περνάω καλύτερατην έχεις πάρει στη καβατζα τυπε;
Ξέρεις από Χαλαρά, ό,τι γίνεται συνήθως. Λεπτομέρειες εδώ δε νομίζω να χρειάζονται...Και τι έγινε μέσα τυπε;;; δωσε καμια αναλυτικη πληροφορια
Όχι, δεν φοβάμαι μην μ' αναγνωρίσουν. Απλά σέβομαι το γεγονός ότι η κοπέλα μπορεί να μην θέλει να γράφονται λεποτμέρειες.Δεν το βγάζω απ' το κεφάλι μου αυτό, έχω πετύσει κοπέλα ενοχλημένη από (καλή) κριτική, ακριβώς γιατί δεν ήθελε να μαθευτεί τι ακριβώς κάνει.Ειναι μερικοι που λενε "Εμενα που με βλέπεις εχω γαμησει 100 πουτανες" μπαινεις να διαβασεις καμια κριτικη να φτιαχτεις και δεν βρισκεις ουτε μια. Τεσπα αυτο ειναι το ωραιο νομιζω να μπαινουμε κιολας να τα γράφουμε. Σιγα τι φοβασαι μηπως σε αναγνωρισει καμια στα @@ σου.
Μύστες μια βοήθεια αν ξέρει κάποιος...Πρόσφατα ανακάλυψα ότι μια γνωστή μου δούλευε σε ένα bar στην επαρχία. Μπήκα να δω τι παίζει με αυτό το bar και μου φάνηκε για κωλόμπαρο. Το όνομα του bar είναι "Elena's" και βρίσκετε στο Κρανιδι Αργολίδας...
Ένα μπαρ κλαμπ ή ότι θέλει να το κάνει η μάνα του, στον Πειραιά, ΑΡΑΧΝΗ , που μου είπαν παίζοντε σκηνικά,γνωρίζει κανείς κάτι?
Τι πουλάδα, τύπε, κοτζάμ πτερόσαυρο τσίμπησες.τυπε τσιμπησα την πουλαδα του κωλο-μπαρά
Σωστα τα λες.Απλα σε αυτο thred μπαινουν και διαβαζουν καποιοι απο τους ιδιοκτητες των μαγαζιων "νταβατζηδες" θα τους ονομασω.Που μπορει να κανουν κακο σε κοπελες.Απλα για να τις προστατεψουμε καλο θα ηταν καποιες λεπτομερειες να αποφευγονται.Για παραδειγμα υπαρχουν καποιοι κακοπροαιρετοι που μπορει να κανουν εκβιασουν μεθαυριο καποια κοπελα.Τουλαχιστον εγω θα ενοιωθα τυψεις αν ημουν η αιτια για κατι τετοιο.Τύπε womanaholic το θρεντ είναι για να γράφουμε δημόσια την εμπειρία μας από το κωλόμπαρο . Ότι έγινε παίχτηκε σ'έναν δημόσιο χώρο όπου έχει πρόσβαση ο καθένας,οπότε γιατί να μην ενημερωθεί :S :S .Δεν βλέπω καμιά ουσία σε αυτό που γράφεις,εκτός εάν υπήρξε κάποια παράνομη δραστηριότητα και δεν θες να την μεταφέρεις
Καταλαβα φιλε.Το χει το ονομα φαινεται να κανουν πολλα δωρα οι Δώρες :Θα τις τιμησω με την επισκεψη μου.Εφόσον ειναι και η αλλη εγγυηση.Θα χω δυο εγγυησεις.Η Δώρα (Ντορα βασικά) του Πρίγκηπα είναι Βουλγαρα με μεγάλη προϋπηρεσία στην «Κατερίνα» και το «Σταρ». Πολύ καλό παιδί και πολύ καλές επιδόσεις. Έχει παχύνει δυστυχώς πλέον αλλά παραμένει εγγύηση
Η Δώρα (Ντορα βασικά) του Πρίγκηπα είναι Βουλγαρα με μεγάλη προϋπηρεσία στην «Κατερίνα» και το «Σταρ». Πολύ καλό παιδί και πολύ καλές επιδόσεις. Έχει παχύνει δυστυχώς πλέον αλλά παραμένει εγγύηση
Κατάλαβα και ευχαριστώ . Πάμε La Luna πιο φορτωμενοι...Τι αξιοπρόσεκτα τεμάχια φίλε; 2 άντε 3 κοπέλες να έχει. Αν είστε και εσείς δυο κομπλέ. Η Ίνα η Ελενα και ακόμα μια που δεν ξέρω είναι συνήθως εκεί
Με φίλο θα κατέβω Lucy λόγω περιοχής. Ποιά είναι τα αξιοπρόσεκτα τεμάχια? Αν και γούστα είναι αυτά... Άξιζει ή να πάμε για La Luna με αυξημένο κόστος?
Τι αξιοπρόσεκτα τεμάχια φίλε; 2 άντε 3 κοπέλες να έχει. Αν είστε και εσείς δυο κομπλέ. Η Ίνα η Ελενα και ακόμα μια που δεν ξέρω είναι συνήθως εκεί