Επίσκεψη απόψε το βράδυ στο "Lucy" στην αρχή της Μεσογείων όπως σας είχα προϊδεάσει λίγες μέρες πριν. Για όσους δεν έχουν ξαναπάει (κι εγώ πρώτη φορά πήγα εκεί) πρόκειται για μικρό μαγαζί, με την μπάρα να δεσπόζει στη μέση μη αφήνοντας και πολλές άλλες επιλογές για να κάτσει κάποιος κάπου αλλού πιο "διακριτικά", ένα καναπεδάκι με ένα μικρό τραπεζάκι μόνο στη δεξιά άκρη του χώρου για πιο "προχωρημένες" καταστάσεις όπως έμαθα αλλά μόνο για σκληρούς παίχτες όπως καταλαβαίνετε γιατί μόνο διακριτική καβάτζα δεν το λες (παίρνει μάτι η αφεντικίνα που κάθεται πίσω από το μπαρ αλλά άνετα και οι κοπέλες και οι πελάτες που κάθονται στα δεξιά της μπάρας), τουαλέτα διαθέσιμη για τα "ενδότερα" όπως έχει γραφτεί ξανά εδώ... Πίσω απ' το μπαρ η γερασμένη Ελληνοαυστραλέζα αφεντικίνα η Λούσυ, απ' έξω τουλάχιστον απόψε που πήγα ήταν τρεις κοπέλες: Μια συμπαθητική Γεωργιανή, η Ελένη που μιλούσε άψογα ελληνικά, είναι 10 χρόνια σ' αυτό το μαγαζί απ' ό,τι μου είπε - όχι κάτι σούπερ από εμφάνιση, ούτε τρομερό σώμα, ούτε πιασίματα, λίγο αδιάφορη. Μια ξανθιά 45+ την οποία δεν την πρόσεξα καλά γιατί καθόταν στ' αριστερά της μπάρας τέρμα, λίγο "στυμμένη" μου φάνηκε, δεν έμαθα και όνομα... Και φυσικά παρούσα η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΗΣ ΚΑΒΛΑΣ η Έλενα που δούλευε πρωτύτερα στο Pirouette και έχουμε γράψει τόσα γι' αυτήν εδώ, όπως και για το Pirouette. Είχε προηγηθεί φυσικά από μεριάς μου σύντομη επικοινωνία μαζί της πριν από λίγες μέρες, οπότε λίγο - πολύ με περίμενε και δεν ξαφνιάστηκε με την εμφάνισή μου.
Κατ' αρχάς επειδή είχε ανοίξει ένα θέμα εδώ πέρσι τον Ιούλιο την τελευταία φορά που είχα πάει στο Pirouette, να αναφέρω ότι λύθηκαν όλες οι απορίες μου σχετικά με κάποιες συμπεριφορές που είχα συναντήσει στο μπαράκι της οδού Ιθάκης που με είχαν κάνει να νιώσω persona non grata , όπως και η παρεξήγηση με την Έλενα η οποία όπως μου είπε αναγκάστηκε να ξεκόψει από 'μένα εξαιτίας της κακιασμένης Άντζυς που της είχα ρίξει άκυρο την τελευταία φορά και είναι τόσο "επαγγελματίας" που δεν κατάφερε να το προσπεράσει, της Ελένης της αφεντικίνας του "Pirouette" και μιας ρουφιάνας που δούλευε τότε και την είχαμε αναφέρει εδώ, όσοι είχαν δει εκείνο το διάλογο γνωρίζουν. Με δυο λόγια και για να μη μακρυγορώ (όποιος ενδιαφέρεται για περαιτέρω πληροφορίες ας στείλει PM), αν θέλετε τη συμβουλή μου ΜΑΥΡΟ στο Pirouette και πάμε παρακάτω.
Πάμε τώρα στα σημαντικά: Η Έλενα με πλησίασε ξεχειλίζοντας κάβλα ως συνήθως, μ' αυτό το κυριίστικο και φινετσάτο στυλάκι της που αν τη δει κάποιος στο δρόμο ούτε που θα πάει το μυαλό του τί δουλειά κάνει, με τις βυζάρες της, τις μπουτάρες της και την κωλάρα της όμως στη θέση τους, όπως και την "αρπακτική" της για κάθε αρσενικό που είναι της αρεσκείας της διάθεση. Αφού είπαμε τα νέα μας και λύσαμε τις παρεξηγήσεις του παρελθόντος ερχόμενοι ακόμα πιο κοντά, μετά το δεύτερο ποτό καθήσαμε για λίγο στο "διακριτικό" (ο Θεός να το κάνει) καναπεδάκι στη γωνία όπου εντείναμε τα τρελά γλωσσόφιλα που είχαμε αρχίσει ήδη από την μπάρα, τα χουφτώματα αφού μου πέταξε και διακριτικά το ένα βυζί έξω (έχει τέλειο στήθος να πάρει ο διάολος) και καταλήξαμε με μαλακία - ξεσκούφωτη πίπα για λίγα λεπτά. Όντας σ' αυτήν την κατάσταση συνεχίσαμε φυσικά στην τουαλέτα όπου όταν είναι ανάγκη γίνεται "prive" χώρος, επειδή θα με ρωτήσετε η όλη φάση εκεί - με την Έλενα τουλάχιστον - κοστίζει 90 ευρώ, χονδρικά 5 διπλά ποτά με μια μικρή έκπτωση, δε γνωρίζω αν η τιμή αυτή είναι διαπραγματεύσιμη αλλά φαντάζομαι θα είναι. Μπαίνουμε λοιπόν στην τουαλέτα και γίνεται το σώσε όπως καταλαβαίνετε, αυτή η γυναίκα πραγματικά είναι γεννημένη για να πηδιέται κι έχει την κάβλα μέσα της, αν όλη αυτή της η συμπεριφορά είναι υποκριτική (πράγμα που δεν το πιστεύω!) τότε είναι πολύ καλή ηθοποιός, τί να πω... Η Έλενα κάθησε πάνω στο καπάκι της τουαλέτας και μου άρχισε μια φοβερή πίπα αφού πρώτα εγώ είχα πέσει σαν λυσσασμένος με τα μούτρα στις βυζάρες της και στην κωλάρα της, συνεχίσαμε με ένα τρελό ισπανικό, ξανά πίπα, ξανά ισπανικό με δική της προτροπή καθώς γούσταρε κι αυτό φαινόταν, στη συνέχεια ανέβασε το ένα πόδι στο καπάκι της λεκάνης ώστε να ξεπροβάλλει το μουνί της με τα φοβερά μουνόχειλα όπου την έγλειψα με τρέλα... Εννοείται ότι ανάμεσα σ' όλα αυτά σταματούσαμε ανά διαστήματα και ρίχναμε γλωσσόφιλα με πάθος, μιλάμε για την απόλυτη κάβλα... Κάποια στιγμή γυρνάει ανάποδα, μου τουρλώνει την κωλάρα της και αρχίζω να τη γαμάω με μανία ενώ χούφτωνα τις βυζάρες της, διάλειμμα λίγων δευτερολέπτων για να μην τελειώσω πρόωρα, ξανά και ξανά... Εν τέλει κάθησε στη λεκάνη και έχυσα με μαλακία ελάχιστων δευτερολέπτων γιατί δεν υπήρχε περίπτωση να αντέξω άλλο πάνω στα βυζιά της αλλά και πάνω στα χείλια της, τη βρήκαν κάποια σκάγια και στο πρόσωπο... Κατόπιν σκουπιστήκαμε, πλυθήκαμε και βγήκαμε έξω συνεχίζοντας τα ποτά μας στο τραπεζάκι - καβάτζα όπου συζητήσαμε και κάποια θέματα πιο προσωπικά, η Έλενα αν σε συμπαθήσει είναι ανοιχτό βιβλίο και δεν έχει κανένα πρόβλημα να συζητήσει τα πάντα μαζί σου, μαζί της ο τοίχος μπαρόβιας - πελάτη "πέφτει" ξεκάθαρα. Εν τέλει πέρα από τη χρέωση για τα τεκταινόμενα στην τουαλέτα χρεώθηκα μόνο ένα επιπλέον απλό ποτό των 10 ευρώ για την κουβεντούλα μετά η οποία σε χρονική διάρκεια μόνο για ένα απλό ποτό δεν ήταν και αποχώρησα με συνολική διάρκεια παραμονής μου στο μαγαζί 2 ώρες παρά κάτι.
Συμπερασματικά, οι φίλοι των ώριμων γυναικών και δη των κλασάτων mature Ρωσίδων ας πάνε στο "Lucy" και στην Έλενα με κλειστά μάτια και ειλικρινά ενδιαφέρομαι να μάθω εμπειρίες κι άλλων συναγωνιστών για να δω αν η απόδοση της εν λόγω γυναίκας είναι μόνο μαζί μου ανάλογη ή είναι μηχανή της κάβλας γενικά, αν και κρίνοντας και από μαρτυρίες συναγωνιστών δεν παίζεται η κοπέλα, τί να λέμε... Αυτά και περιμένω και τη δική σας εμπειρία από το μαγαζί