You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωλόμπαρα που γαμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 7K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Καλημέρα , μάγκες ξέρουμε τίποτα για "πιρουέτ" άλλαξε το πρόγραμμα , έχω ενα χρόνο να πάω.
Είχαμε γράψει τα πάντα για το Pirouette πέρσι τον Ιούλιο... Από τότε βέβαια πάνε 10 μήνες, αν κάποιος πήγε στο μεταξύ όντως να ενημερώσει
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Είχαμε γράψει τα πάντα για το Pirouette πέρσι τον Ιούλιο... Από τότε βέβαια πάνε 10 μήνες, αν κάποιος πήγε στο μεταξύ όντως να ενημερώσει
Τίποτα δεν άλλαξε. Παρακμή.
Έλενα και Ρούλα δουλεύουν ακόμα εκεί;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Η Έλενα ναι. Και η Άντζυ φυσικά. Κατά τα άλλα είχαν έρθει δύο νέες που άνετα έπαιζαν σε ταινίες τρόμου.
Άμα δουλεύει η Έλενα είμαστε καλλυμένοι
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Έχω τηλέφωνο οπότε μικρό το κακό Αλίμονο μόνο αν έχει πάψει να ισχύει...
Καλησπέρα , μάγκες , έμαθα οτι στο "πιρουέτ" πήγε κάποα Λίνα που ήταν και στο χαλαρά , λέει τίποτα ?
Η Λινα έχει φύγει εδώ και καιρό από το Χαλαρά, τελευταία φορά την πέτυχα στο Λα Λουνα στη Μιχαλακοπούλου. Στο Χαλαρά έκανε παρεα με τη Νέλυ, νομίζω Βουλγάρες και οι 2 , με καποια επιφυλαξη το τελευταίο. Κοντή, μελαχρινή, με δυνατά βυζιά, γλυκό πρόσωπο. Χωρίς να είναι καμια μουναρα, εμενα προσωπικά με καυλώνει πάρα μα πάρα πολύ, και γενικά σε αυτό τον χώρο κινούμαι ανάλογα μα το τι φτιάχνει τον πούτσο μου . Απλά στο Λα Λούνα μου είχε πει κατι μαλακίες για τιμές και πέρα από κατι ποτα στο μπαρ, χουφτωματα, αγκαλιες , φιλιά κτλ δεν ειχα κανει κατι εκεινη τη βραδιά, όταν ήταν στο Χαλαρά είχαμε κάνει ενδιαφέροντα πραγματάκια.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Η Λινα έχει φύγει εδώ και καιρό από το Χαλαρά, τελευταία φορά την πέτυχα στο Λα Λουνα στη Μιχαλακοπούλου. Στο Χαλαρά έκανε παρεα με τη Νέλυ, νομίζω Βουλγάρες και οι 2 , με καποια επιφυλαξη το τελευταίο. Κοντή, μελαχρινή, με δυνατά βυζιά, γλυκό πρόσωπο. Χωρίς να είναι καμια μουναρα, εμενα προσωπικά με καυλώνει πάρα μα πάρα πολύ, και γενικά σε αυτό τον χώρο κινούμαι ανάλογα μα το τι φτιάχνει τον πούτσο μου . Απλά στο Λα Λούνα μου είχε πει κατι μαλακίες για τιμές και πέρα από κατι ποτα στο μπαρ, χουφτωματα, αγκαλιες , φιλιά κτλ δεν ειχα κανει κατι εκεινη τη βραδιά, όταν ήταν στο Χαλαρά είχαμε κάνει ενδιαφέροντα πραγματάκια.
Η Λίνα που λες στο "La luna" με τί όνομα δούλευε;
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Ξέρει κανείς που πήγε η Ντανιέλα από το La Luna, έχει κανά δυο μήνες που έφυγε από εκεί.
Ξέχνα τη... Δες ένα post μου και ένα μικρό διάλογο που είχε ανοίξει προσφάτως γι' αυτή στο thread για τα κωλόμπαρα της Μιχαλακοπούλου. Αν δε σου λυθούν οι απορίες, στείλε μου pm να στις λύσω...
Η Λίνα που λες στο "La luna" με τί όνομα δούλευε;
Όταν την είχα δει, μετά την αρχική μου έκπληξη, της λέω εσύ δεν είσαι η Λίνα από το Χαλαρά; Μου απαντησε καταφατικά εννοείται και καθισε να την κερασω ποτό. Τώρα στους υπόλοιπους πελάτες δεν ξέρω πώς συστηνόταν. Το σκηνικό είχε γίνει πριν 1 χρόνο περίπου. Στο Χαλαρά εργαζόταν πριν 2-3 χρόνια.
Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
Εγω ειχα παει στο Lusy στο τερμα της Μεσογειον και ηταν κατι γριες που θελαν 100€ για σεξ.
Πανε καλα ρε μαλλον δεν ξερουνν τι γαμας με 100€
Το 'χω στα υπ' όψιν αυτό το μαγαζί οπότε δεν έχω ακόμα άποψη, αλλά κάποιος είχε γράψει εδώ ότι μαζί με τις γριές δουλεύει και μια μιλφάρα πολύ καλή. Επίσης δεν έχει καμία σημασία για τον "παίχτη" των κωλόμπαρων τί εμφάνισης μουνιά μπορείς γενικά να γαμήσεις με 100 ευρώ στον αγοραίο έρωτα και τί γαμάς τελικά σ' ένα κωλόμπαρο, μην ανοίξουμε πάλι την ίδια συζήτηση. Όποιος ενδιαφέρεται μόνο για την εμφάνιση της κοπέλας όταν σκάει τα λεφτά του καλύτερα να αναζητήσει αλλού την τύχη του και όχι στα κωλόμπαρα
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 22K
- Απαντήσεις
- 47
- Εμφανίσεις
- 6K