Mr Dee
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2016
- Like
- 64
- Πόντοι
- 1
Τύπε ο ''πρίγκηπας'' είναι σαν τα πρινγκλς.Μετά το ποπ δεν έχει στοπ.
ειναι το απωγειο της παρακμης το μερος ! ουτε απεξω δεν ειναι να περναει καποιος!
Αυτη η Νέλυ αν και καύλα εμφανισιακά είναι λίγο περιορισμένης ευθυνης που θα έλεγε και ο Σεφερλής οπότε και πολύ ασχολήθηκε ο φίλοςτυπε αμα δεν ηθελε την παρατάς και πάς για άλλες!
Αν και κατα τη γνωμη μου πολυ διακριτικο σε κοβω ρε τυπε δεν πηγες σε κλαμπ με ελεηνιδες ουτε σε μπάρ του κατηχητικου! Έπρεπε να την ρωτησεις. Καβατζα πηγαινεις κυρια μου; στα ισα
αντρικά και ντομπρα!
Πλεον ετσι ξηγιέμαι και στις ελεηνιδες που δεν ειναι κωλομπαρουδες , απευθειας προτεινεις έξοδο και αν πάει καλα η εξοδος μετα προτεινεις καμια βολτα στο Λυκαβητο ή σε κανα χοτελάκι! Αμα δεν θέλουν άντε γεια!
Αυτη η Νέλυ αν και καύλα εμφανισιακά είναι λίγο περιορισμένης ευθυνης που θα έλεγε και ο Σεφερλής οπότε και πολύ ασχολήθηκε ο φίλος
τυπε αμα δεν ηθελε την παρατάς και πάς για άλλες!
Αν και κατα τη γνωμη μου πολυ διακριτικο σε κοβω ρε τυπε δεν πηγες σε κλαμπ με ελεηνιδες ουτε σε μπάρ του κατηχητικου! Έπρεπε να την ρωτησεις. Καβατζα πηγαινεις κυρια μου; στα ισα
αντρικά και ντομπρα!
Πλεον ετσι ξηγιέμαι και στις ελεηνιδες που δεν ειναι κωλομπαρουδες , απευθειας προτεινεις έξοδο και αν πάει καλα η εξοδος μετα προτεινεις καμια βολτα στο Λυκαβητο ή σε κανα χοτελάκι! Αμα δεν θέλουν άντε γεια!
Ακου εδω ρε τυπε η άλλη ηθελε να του μασησει φραγκα χωρις να πάε στη καβατζα να βρέξει λιγο κωλαράκι.
Κοπελιά αν δεν βρέξεις κωλο (θα στον βρεξω εγω με την ψωλάρα μου) ευρουλάκια δεν τρώς.
Ειναι μια παραλλαγή του αν δεν βρέξεις κωλο ψάρι δεν τρως οποτε εδω προσαρμοζεται καταλληλα για αυτες τις καργιολες που μας καυλωνουν και μετά πρεπει απαραιτητως να σοδομισουμε πάνω στο κορμάκι τους
ναι και φυσικα εχεις απολυτο δικιο ! με τις παπαρολογιες δεν γινετε δουλεια ! ουτε η δικια μας ουτε η δικια τους !
τα πραγματα πρεπει να ειναι ξηγημενα και ντομπρα ! σωστα εμιλησες!
ειναι το απωγειο της παρακμης το μερος ! ουτε απεξω δεν ειναι να περναει καποιος!
Εχεις αρχισει να με ψηνεις. Ποσο πάει το μαλλάκι στην καβατζα; για τον πριγκηπα ρωτάω
παντως ρε φιλε η καβατζα του χαλαρα δεν συγκρινεται γαμάς με την ανεση σου εκει μεσα
επειδη με έχουν φραπεδιάσει και στην PUB 64 δεν εχει καμια σχέση.
Τύπε ο ''πρίγκηπας'' είναι μαγαζί μόνο για σκληρούς και καλτ κωλομπαράδες. Όσοι δεν τον έχουν επισκεφθεί δεν μπορούν να έχουν αυτούς τους τίτλους.
Καλά ρε βυζολάγνε, δεν έχεις πάει ακόμα "Πρίγκηπα"; Με απογοητεύεις!
Εψήσθην...Με παρεξήγησες! Είναι το στέκι μου! Το "παρομοίως" πήγαινε στην απογοήτευση για τον Βυζολάγνο που δεν έχει πάει ακόμη!
50άρικο για καβάτζα "Πρίγκηπα", δεν ξέρω αν είναι διαπραγματεύσιμα γιατί εγώ για λόγους αρχής δεν κάνω ποτέ παζάρια. Ναι η καβάτζα του "Χαλαρά" αλλά και του "Pirouette" είναι πολύ καλές
Λοιπόν παιδιά για να λέμε τα πραγματα με το όνομα τους... Πέρασμα από πρίγκιπα πριν από ένα μήνα περίπου... μπαίνω μέσα γύρω στις 3...έρχεται η Μαρία ίσως η πιο παλιά εκεί μέσα( με τεράστια κοιλιά και βυζια) πάνω από 20 χρόνια με θητεία και στον παλιό πρίγκιπα... Οι πιο παλιοί ξέρουν... Της λέω πάρε ένα ποτό από εμένα και πήγενε αλλου έχω άλλο στόχο... Μου λέει περίμενε θα σου στείλω εγώ... Έρχεται λοιπόν κοντοπουτανο αλβανακι αξιόλογο υπεργαμευσιμο και αμέσως ποτάκι και τραπέζι πίσω... Με την μια έξω βυζάκια και πάνω ή φουστίτσα και αρχίζει χορό και εγώ επίθεση...στα καπάκια φιλιά και ακαπελα πιπα... Ποτάκι και πέρασμα πλαστικού... Λίγο Καβάλα στο τραπέζι και πάλι διάλυμα για ποτάκι και πάλι ξανά μέσα ξανά ποτό ξανά γαμισι μέχρι τέλους... Όλο το σκινικο που ήταν υπεργαματο στοίχησε 35 ευρώ... Τα μόνα ποτά στον πρίγκιπα έχουν 5 ευρώ και τα αντρικά 5...τα συμπεράσματα δικά σας... Το υπόλοιπο ροστερ μετά από μια γρήγορη ματιά ήταν και καλό και κακό... Η όλη φάση μαζί με την υπέροχη μπαροβια καλτιλα TOP... αυτά από εμένα περνάτε καλά και γαματε ασύστολα!!!
Θυμηστε λιγο που ειναι ο πριγκιπας
50αρικο για καβατζα γαμησι ειναι μια χαρά! Δεν θα τα διαπραγματευομουν πειρσσοτερο ουτε εγώ! Δεκτό.
Κοιτα φιλε με παζαράκια (ελαφρα βεβαια) γλιτωσα ενα 15αρι απο την Φλωρα. Οτι γλιτωνεις καλα ειναι ετσι και αλλιως θα μας τα ξαναφανε τυπε μην τις λυπασαι
35 ευρω με το κοντοπουτανο αλβανάκι;;;; τι λε ρε τυπε
εσυ μας απεδειξες τι θα πει πραγματικος πορνο διαπραγματευτης
μου φαινεται άλλοι έχουν τους τιτλους και άλλοι τις χάρες
Μπράβο καλα ξηγηθηκες. Οτι γλιτώνουμε καλα ειναι ετσι και αλλιως θα μας τα ξαναφάνε! χαχα
δεν γλιτώνεις απο τέτοια.
Έχει καβατζα εκει ή ειναι φατσα φορα;
Στείλε PM να σου πω γιατί γενικά δε διαφημίζεται η καβάτζα του "Πρίγκηπα" αν πας σαν πελάτης... Όχι ότι είναι κανένας ιδιαίτερος χώρος, κάθε άλλο, αλλά επειδή δεν ξέρω τί παίζει και δεν το πολυλένε οι κοπέλες αν πας σαν νέος και άγνωστος πελάτης καλύτερα να μην τα γράφουμε δημόσια
Ναι ρε τυπε οκ
αλλα να ξέρεις με το στυλ που θα έχω ειναι λιγο δυσκολο να μην μιλησουμε στο 10λεπτο για καβατζα
δεν ειμαι και πολυ τσαϊ και συμπάθειο ειμαι πιό άμεσος τυπος
αντε παλι!!!Θυμηστε λιγο που ειναι ο πριγκιπας