βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Σε μουλάρα έχεις τίποτα;Η Τζεναρα δεν ειναι χοντρογκιλφ αλλα ειναι μουνάρα πηγαινε μια βολτα να δεις και ελα να μου πεις μετά
Σε μουλάρα έχεις τίποτα;Η Τζεναρα δεν ειναι χοντρογκιλφ αλλα ειναι μουνάρα πηγαινε μια βολτα να δεις και ελα να μου πεις μετά
Σε μουλάρα έχεις τίποτα;
Ποιός λες τις τάιζε κι έγιναν έτσι;Σε μπουρδελάκι αμα θές.
Ρε τυπε μιλα λιγο καλυτερα δεν χρειάζεται να βριζεις ;)
Ε κάνε αντιλυσσικό εμβόλιο, όπως όλοι μας... https://[URL unfurl="true"]www.smilies.4-user.de/include/Krank/smilie_krank_086.gif[/img[/URL]]
[/quote]
:2funny: :2funny: :2funny:
Η Νανα ηταν μια 45αρα καστανη που μοιραζε γλωσοφιλα με τα πιασιματάκια της;
Δε βυζονομίζω να'ναι λιγότερο από 50... :S
Α τυπε πέρνα να δεις την Τζένη! ;) Ειναι μουνάρα πηγαινε μια βολτα να δεις και ελα να μου πεις μετά
Και βάλε...
Η Τζένη από πότε δουλεύει εκεί ρε πούστη μου; Μέχρι τον Ιούλιο του '17 που πήγα για τελευταία φορά δε θυμάμαι καμία Τζένη στο "Χαλαρά"...
Άσ' τον ρε αυτόν, είναι ψυχιατρική περίπτωση, τον ξέρω κι από άλλα threads, γιατί νομίζεις ότι δεν του απαντάω; Αφού κοιμούνται οι moderators και δεν του έχουν διαγράψει το λογαριασμό καλά κάνει
Πολυ παλια ειναι αυτο τυπε. Την τζενη την πετυχα πρωτη φορά φθινοπωρο του 2018 (το περασμενο δηλαδη).
Ε γι' αυτό. Για κάνε μου μια περιγραφή της αν μπορείς, έχει πιασίματα, βυζάρες κ.τ.λπ. που επιτάσσουν τα γούστα μου; Το θέμα βέβαια είναι ότι αν πάω στο "Χαλαρά" με το που με δει η Φλώρα ούτε κατά διάνοια δε θα με αφήσει να πάω μ' άλλη κι αν έχει πελάτη εκείνη την ώρα και πάω εγώ με την Τζένη θα μου κάνει μούτρα μετά
Ε γι' αυτό. Για κάνε μου μια περιγραφή της αν μπορείς, έχει πιασίματα, βυζάρες κ.τ.λπ. που επιτάσσουν τα γούστα μου; Το θέμα βέβαια είναι ότι αν πάω στο "Χαλαρά" με το που με δει η Φλώρα ούτε κατά διάνοια δε θα με αφήσει να πάω μ' άλλη κι αν έχει πελάτη εκείνη την ώρα και πάω εγώ με την Τζένη θα μου κάνει μούτρα μετά
Δηλαδή από εμφάνιση μεταξύ Φλωρας και Τζένης ποια είναι καλύτερη;πολυ παλια ειναι αυτο τυπε. Την τζενη την πετυχα πρωτη φορά φθινοπωρο του 2018 (το περασμενο δηλαδη).
Μια φορά πριν δύο χρόνια είχα πάει Πρίγκηπα και με αυτές που είδα εκεί μέσα ακόμη τρέχωΤύπε πιστεύω την καλτίλα του ''Χαλαρά'' την συναγωνίζεται μόνο ο ''Πρίγκηπας''
Τύπε γνωρίζεστε χρόνια με την Φλώρα???
Μια φορά πριν δύο χρόνια είχα πάει Πρίγκηπα και με αυτές που είδα εκεί μέσα ακόμη τρέχω
Τύπε Μασαζό, γιατί δεν απαντάς? Τι κρύβεις???Δηλαδή από εμφάνιση μεταξύ Φλωρας και Τζένης ποια είναι καλύτερη;
Από ηλικία και χαρακτηριστικά πως είναι η καθεμιά;
Μμμ καλό σημάδι αυτό...Μια φορά πριν δύο χρόνια είχα πάει Πρίγκηπα και με αυτές που είδα εκεί μέσα ακόμη τρέχω