Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.000
- Πόντοι
- 5.015
80 ευρω για πιπα με καποτα κ αερογαμησι στο ορθιο τυπου δελο κ το θεωρεις καλη "αγορα"???
Ημαρτον..
Άντε πάλι... Αμετανόητοι είστε μερικοί, πραγματικά
Τυπε έχεις πάει ποτε σε κωλομπαρο;
επειδη το συγκρινεις με μπουρδέλο θα σου πω το εξης δεν εχει καμια σχέση.
Προτεινω να πάς πρώτα και μετα να μπεις να ειρωνευτεις.
Το συγκεκριμενο μου κοστισε 60 ευρώ. Τα 10 ευρω οπως εγραψα και πριν ηταν δυο δικά μου ποτα. Δεν ξερω πουθενά να μοιράζουνε ποτά τσαμπα. Σε ενα μπαράκι να πας και να πιεις 2 ποτά μονος σου θέλεις 15 ευρώ.
Ηπιε και αυτη ενα ποτο.
Πάμε τωρα στο κυριο του θέματος. Να κάνουμε μια τυπικη ανάλυση η οποια τυγχανει να ειναι πραγματική διοτι προσωπικά εχω πάει παντού.
Δηλαδη σε μπουρδελο , στουντιο , στριπτιτζάδικο (πριβέ καβάτζα) - κωλομπαρο επαρχιας (καβαταζα) , μασατζιδικο , κωλομπαρο αθηνα (καβατζα)
Το μπουρδελο ειναι μια εντελως διαφορετική περιπτωση για να κάνεις αυτο που έγινε εκει μέσα μπορει και να έδινες 40 ευρω (εκατσε 25 λεπτά μαζι μου) το +20 ειναι η φαση που πληρώνεις στο κωλομπαρο.
Στο στουντιο για 25 λεπτά θα πληρωνες παραπανω απο 50 ευρώ αρα εδω πατσιζουμε και με την τιμή.
Σε μασαζ θα πληρωνες τα ιδια (50-60) ευρω για μισης ωρας προγραμμα και θα γαμουσες σε .... μασαζοκρεβατακι (δεν εχουν ολα τα σπιτια καναπεδάκι να απλωθείς την κορμαρα σου).
σε κωλομπαρο επαρχιας με αυτα τα λεφτά δεν θα .... γαμουσες καν! Ειναι μονοπωλιο εκει πέρα χρεώνουν οτι τους έρθει.
Σε στριπτιτζάδικο επισης θα πληρωνες στην καλυτερη 40-50 ευρω και αν βρεις κοπελα να πηδηξεις και πρέπει να συνενοηθεις πιο πριν τι παρέχει μέσα. Σε παλιο στριπάδικο της Κηφισιας (Ρασπουτιν) το πριβε ξεκιναγε απο 70 ευρώ.
Μην ξεχνάμε οτι έχουμε διαβασει κριτικές για φραπεδιές απλές με χρεωσεις 100 ευρώ και βάλε.
Οποτε με βάση αυτά και με το γεγονος οτι το γαμησι δεν ηταν απλα ενα αερογαμησι αλλα ητανε φωτιά πραγματικά και σε αυτο συντέλεσε και η καβλωμάρα που σου προκαλει λογω και του χώρου αλλα και της ατμοσφαιρας.
Nαι πιστευω οτι τα 60 που εδωσα τα έξτρα για αυτο ηταν μια χαρά. Το τέλειο θα ηταν να έδινα 40-50 αλλα οκ. Τέλειο δεν υπάρχει πάντα. Κάπου συμβιβάζεσαι και εσυ αν θές να πάρεις πράγματα.
Πες τα χρυσόστομε... Έχουμε να αντιμετωπίζουμε και τον κάθε εξυπνάκια - άσχετο εδώ μέσα που θα μας κάνει και μαθήματα πώς θα καβλώσουμε