Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.006
- Πόντοι
- 5.015
Συναγωνιστές καλησπέρα! Το Σάββατο και ύστερα από αφθονη κατανάλωση αλκοόλης σε παραπλήσιο μαγαζί αποφασίσαμε να πάμε με τον κολλητό τσάρκα στα κωλομπαρα της Τρουμπα. Ξεκινήσαμε με ένα εν ονόματι Φαντασία.Αφου λοιπόν αράξαμε και ήρθαν οι κορασίδες αρχίσανε τα παρατράγουδα.Ολες πιωμένος και σε άθλια κατάσταση. Όλα αυτά γύρω στις 3.30.Αφου λοιπόν ξεκινήσαμε το μπάλαμουτι η κοπέλα που ήρθε σε μένα μου πετάει ένα 20 ευρώ το επόμενο ποτό μου. Αφού της είπα σε λίγο άρχισε να βάζει το χέρι στην τσέπη του πορτοφόλιου μου.Εντωμεταξύ η κοπέλα του φίλου μου ήρθε στο μέρος μου αφού την είχε κεράσει. Αφού λοιπόν της ζητάει τον λόγο του απανταει"είναι επιλογή μου"... Εκεί γινόμαστε ένα ροντέο... Κάνει έναν τσαμπουκά ο φίλος μου στην "υπεύθυνη" και του γυρίζει τα χρήματα πίσω... "Ευτυχώς δεν μας σφάξανε". Μετά λοιπόν συνεχίσαμε σε ένα στενό πιο πάνω σ ένα που λέγεται Dinas.. Εκεί ο φίλος μου έκανε δυνατό πέσιμο σε μια κορασίδα με χούφτωμα τα κλπ. Ξαφνικά τους βλέπω φεύγουν και εξαφανιζονται. Εμένα έρχεται μια εκ Ρωσίας και μου αρχίζει τα ψυχολογικά... Πάω να βάλω χέρι μου λέει όχι δεν κάνω τέτοια. Έχοντας ρουφήξει κάτι περίεργα ξενέρωσα φουλ. Αρχίσαμε κουβέντες για σκυλιά γατιά και ότι μαλάκια σκεφτεστε. Τεσπα να μην μακρυγορω... Ο φίλος έσκισε το κορασιο στο πίσω μέρος του μαγαζιού με ένα 60αρι.Εγω είχα την άλλη να μου λέει για τα βάσανα της ζωής και σε συνδυασμό με το "πιωμα" ήμουν στα όρια της κατάθλιψης.Αφου ήρθε λοιπόν ο φίλος μετά από μια ώρα έρχεται μια άλλη ωραίο μουνι και μου κάνει άμα κάνουμε παρέα θα περάσουμε πολύ καλά αλλά πρέπει να μου δώσεις πολλά λεφτά.
Δεν έχω καταλάβει πως την έχουν δει ορισμένες. Μια βυζιτα καλού επιπέδου της σκας ένα 200αρι και είσαι κομπλέ.
Καταλαβαίνω ότι το στυλ του κωλομπαρου είναι αλλιώς. Αλλά από τα έξτρα βγαίνουν χοντρά φράγκα. Θα έπρεπε να είναι πιο χαλαρά τα πράγματα ειδικά σε περίοδο κρίσης. Γνώμη μου
Ελπίζω να σας βοήθησα!!
Εν κατακλείδι ποια είναι μια μέση τιμή που όταν τα σκάσεις μπορείς να φας?? Βλακώδη ερώτηση αλλά από απορία το λέω...
Συνήθως για γαμήσι στα κωλόμπαρα ξεκινάμε από 50 ευρώ, αλλά βάλε και το δικό σου ποτό και 1 -2 που θα κεράσεις την κοπέλα για να "ζεσταθείτε" δύσκολα πέφτεις κάτω από τα 70 ευρώ