Νέα

Κωλόμπαρα που γαμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα prekass
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 7K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Απο τη μακπινη Αυστραλια χαιρετω τον Πριγκηπα της Νυχτας Βυζολαγνο, τον Αυτοκρατορα της καλτιλας Μασαζονομαχο και τον Αρχηγο της Πιστας Womanaholic. Θα καταφερω να ερθω για 2 μηνες φετος περισυ δεν τα καταφερα, και ελπιζω να σας βρω απο κοντα στον Πριγκηπα και στο Kiss. Η Λανα θα τριβει τα χερια της. Οσο για τον Πριγκηπα, καθε φορα που σας διαβαζω θυμαμαι πριν 25 χρονια που πηγαινα και δεν εχει αλλαξει τιποτα. Τρελαδικο ητανε και τρελαδικο παρεμεινε. Με 200 ευρω επαιρνες ολο το μαγαζι μαζι με τον Πριγκηπα. Χαιρομαι που αναβαθμιστηκε το Lucy και οντως η Ελενα ειναι κορυφη και σα γυναικα και σαν επαγγελματιας. Ελπιζω το Σεπτεμβριο που θα ερθω να τις προλαβω. Στο Χαλαρα θα παω οπωσδηποτε και οσο για την τρελο-Τανια μην ανυσηχειτε και θα σκασει.

Με πολη αγαπη στη σχολη και Πανεπιστημιο του Φορουμ και στους Πρυτανεις Μασαζονομαχο, Βυζολαγνο και Womanaholic.
Σε μερσούμε σκαπανέα της καλτίλας, της ηδονής και της λαγνείας, αν και μεις είμαστε αμούστακοι νεανίσκοι μπροστά σου... :respect:

Εύχομαι στο μακρινό Αστράλια να μαθαίνεις την ελληνικήν γλώσσαν στα μιλφέιγ... :rockon:

6302012f86f3a151fe0c39c8f569f97c.jpg

Τα στηθοσέβη μου... :hi: :hi: :hi:

Συνημμένα

• 36pwkb.jpg
    36pwkb.jpg
    39,3 KB · Εμφανίσεις: 21

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Απο τη μακπινη Αυστραλια χαιρετω τον Πριγκηπα της Νυχτας Βυζολαγνο, τον Αυτοκρατορα της καλτιλας Μασαζονομαχο και τον Αρχηγο της Πιστας Womanaholic. Θα καταφερω να ερθω για 2 μηνες φετος περισυ δεν τα καταφερα, και ελπιζω να σας βρω απο κοντα στον Πριγκηπα και στο Kiss. Η Λανα θα τριβει τα χερια της. Οσο για τον Πριγκηπα, καθε φορα που σας διαβαζω θυμαμαι πριν 25 χρονια που πηγαινα και δεν εχει αλλαξει τιποτα. Τρελαδικο ητανε και τρελαδικο παρεμεινε. Με 200 ευρω επαιρνες ολο το μαγαζι μαζι με τον Πριγκηπα. Χαιρομαι που αναβαθμιστηκε το Lucy και οντως η Ελενα ειναι κορυφη και σα γυναικα και σαν επαγγελματιας. Ελπιζω το Σεπτεμβριο που θα ερθω να τις προλαβω. Στο Χαλαρα θα παω οπωσδηποτε και οσο για την τρελο-Τανια μην ανυσηχειτε και θα σκασει.

Με πολη αγαπη στη σχολη και Πανεπιστημιο του Φορουμ και στους Πρυτανεις Μασαζονομαχο, Βυζολαγνο και Womanaholic.

Ανταποδίδουμε :smitten: :smitten: :smitten:

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Σε ευχαριστουμε για τα ωραια λογια ρε μάγκα. Χαιρετισματα στην μακρινη Αυστραλια. Αντε να έρθεις συντομα να κάνεις και εσυ την βολτα σου απο τα θρυλικά μέρη που ολοι γυρισαμε και ολοι αγαπήσαμε (και χυσαμε βεβαιως βεβαιως)

Η αληθεια ειναι οτι παρα το τάγμα των Μασαζονομάχων στο οποιο έχω δώσει ορκο ... δεν μου έχει μεινει γνωστο κωλομπαρο ανεξερεύνητο. Εστω και για μια απλή φραπεδιά έχω τιμήσει τα περισσοτερα :grin:

Ο Πριγκηπας γαμάει ειναι σε πολυ κάλτ σημειο.

Μη λες μεγάλα λόγια γιατί θα σου παραθέσω τη μεγάλη λίστα και θα διαπιστώσεις ελλείψεις...

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Ας πούμε εγώ δεν έχω επισκεφθεί ακόμα αυτά

+ Bazoozoo (Γ' Σεπτεμβρίου 147)

+ Europa (Τρούμπα)

+ Kiss (Καρυάτιδος 159, Περιστέρι)

+ Lords (Ελευθερίου Βενιζέλου 27 & Υψηλάντου 1 γωνία, Περιστέρι)

+ Σκορπιός (Τρούμπα)

Ειδικά το "Kiss" και τα δυο της Τρούμπας είναι μεγάλες παραλείψεις... Και το "Λαλούνια" στην Ηλιούπολη και το "Rouge" στη Μιχαλακοπούλου ενώ τα είχα κι αυτά στα υπ' όψιν έκλεισαν και δεν πρόλαβα να μεγαλουργήσω :'( :'( :'(

Τελευταία επεξεργασία από έναν mod:

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26

+ Europa (Τρούμπα)

+ Σκορπιός (Τρούμπα)

Ειδικά το "Kiss" και τα δυο της Τρούμπας είναι μεγάλες παραλείψεις... Και το "Λαλούνια" στην Ηλιούπολη και το "Rouge" στη Μιχαλακοπούλου ενώ τα είχα κι αυτά στα υπ' όψιν έκλεισαν και δεν πρόλαβα να μεγαλουργήσω  :'( :'( :'(
Θα σε στεναχωρησω,αλλα ουτε το Lords πρόλαβες,εχει κλεισει εδω και μηνες. Το Bazoozoo ειναι η παλια Μασκα, μπορει να το ειχες επισκεφτει με αυτη την ονομασια.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Άσχετο είχε επισκεφτεί κάποιος συναγωνιστής το λαμπαντα στον περισσό;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Θα σε στεναχωρησω,αλλα ουτε το Lords πρόλαβες,εχει κλεισει εδω και μηνες. Το Bazoozoo ειναι η παλια Μασκα, μπορει να το ειχες επισκεφτει με αυτη την ονομασια.

Όντως με στεναχώρησες τώρα, πάει και το "Lords"; Εν τω μεταξύ πάω να σκάσω γιατί πολλά έκλεισαν τον τελευταίο χρόνο που ήμουν για κάποιους μήνες άνεργος και δεν πρόλαβα να τα συμπεριλάβω στο τεφτέρι μου στο τσακ, τώρα έχω ξεκινήσει πάλι αλλά Λαλούνια, Lords και Rouge είναι παρελθόν :'( Όσο για το Bazoozoo ούτε ως "Μάσκα" το είχα επισκεφτεί, 3ης Σεπτεμβρίου άργησα να δικτυωθώ, εδώ δεν πήγα ποτέ στην "Κατερίνα"

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
χαχα ναι. Μέχρι να ανοιξει το μάτι σου κανα βράδυ και απο το κρεβάτι να βρεθεις ξαφνικά στο κωλομπαρο!
Θα βρω Τάνια πιστεύεις; http://[URL unfurl="true"]www.animated-smileys.com/emoticons/animated-smileys-msn-028.gif[/img[/URL]]

[QUOTE="Womanaholic, post: 8992390, member: 39279"]
Μη λες μεγάλα λόγια γιατί θα σου παραθέσω τη μεγάλη λίστα και θα διαπιστώσεις ελλείψεις...
[/quote]
Ξεπορτίζει και δε τα λέει! [img]https://[URL unfurl="true"]www.allsmileys.com/files/sweetim-alphbet/5895.gif
5903.gif
5913.gif
5900.gif
5910.gif
5913.gif
5902.gif
URL]]

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
καλα το λαλουνια στην ηλιουπολη που ανεφερε ο τυπος πιο πανω οτι δεν πηγε δεν εχασε και τιποτα μια τρυπα ηταν με κοντρα πλακε μπαρ και κατι 60αρες μεσα  

ειχα γραψει και πιο παλια για το μαγαζι η μονη που αξιζε ηταν η μπαργουμαν που κραταγε και το μαγαζι αν ελειπε το αφεντικο

αυτη λοιπον η γκομενα ηταν ωραια πιτσιρικα και επειδη πολλοι μπορει να την ψαχνουν τωρα απο μπαργουμαν ξεπεσε στην κονσομασιον στο μαγαζι που ειναι διπλα στο μετρο του αγιου ιωαννη αλλο κωλομπαρο αυτο αν περνατε θα δειτε κατι κοκκινα γραμματα να περνανε σε ενα ταμπλο στη προσοψη

δεν γαμας εκει απλα το ανεφερα για την ενημερωση

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
καλα το λαλουνια στην ηλιουπολη που ανεφερε ο τυπος πιο πανω οτι δεν πηγε δεν εχασε και τιποτα μια τρυπα ηταν με κοντρα πλακε μπαρ και κατι 60αρες μεσα 

ειχα γραψει και πιο παλια για το μαγαζι η μονη που αξιζε ηταν η μπαργουμαν που κραταγε και το μαγαζι αν ελειπε το αφεντικο

αυτη λοιπον η γκομενα ηταν ωραια πιτσιρικα και επειδη πολλοι μπορει να την ψαχνουν τωρα απο μπαργουμαν ξεπεσε στην κονσομασιον στο μαγαζι που ειναι διπλα στο μετρο του αγιου ιωαννη αλλο κωλομπαρο αυτο αν περνατε θα δειτε κατι κοκκινα γραμματα να περνανε σε ενα ταμπλο στη προσοψη

δεν γαμας εκει απλα το ανεφερα για την ενημερωση
Οι 60άρες ξέρουμε τι απέγιναν; :grin:

Edjohns

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2012
Like
25
Πόντοι
1

+ Europa (Τρούμπα)

+ Σκορπιός (Τρούμπα)

Ειδικά το "Kiss" και τα δυο της Τρούμπας είναι μεγάλες παραλείψεις... Και το "Λαλούνια" στην Ηλιούπολη και το "Rouge" στη Μιχαλακοπούλου ενώ τα είχα κι αυτά στα υπ' όψιν έκλεισαν και δεν πρόλαβα να μεγαλουργήσω  :'( :'( :'(

Το kiss μεγάλη μούφα για εμένα. Κάποτε πήγαινα λόγω Δώρας, από εκεί και πέρα όσες φορές πήγα το σκυλομετάνιωσα. Τώρα στο Lords μια φορά που πέρασα πριν λίγους μήνες το πέτυχα κλειστό, ας γράψει κάποιος συναγωνιστής που έχει περάσει πρόσφατα αν παραμένει.

bill noxas

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2010
Like
268
Πόντοι
26
Το kiss μεγάλη μούφα για εμένα. Κάποτε πήγαινα λόγω Δώρας, από εκεί και πέρα όσες φορές πήγα το σκυλομετάνιωσα. Τώρα στο Lords μια φορά που πέρασα πριν λίγους μήνες το πέτυχα κλειστό, ας γράψει κάποιος συναγωνιστής που έχει περάσει πρόσφατα αν παραμένει.
Μα το έγραψα πριν μερικά ποστ...το Lords εχει κλεισει εδω και μηνες

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
Το Kiss μεγάλη μούφα για εμένα. Κάποτε πήγαινα λόγω Δώρας, από εκεί και πέρα όσες φορές πήγα το σκυλομετάνιωσα. Τώρα στο Lords μια φορά που πέρασα πριν λίγους μήνες το πέτυχα κλειστό, ας γράψει κάποιος συναγωνιστής που έχει περάσει πρόσφατα αν παραμένει.

Γιατί έτσι; Κακή ποιότητα του ρόστερ, άβολη καβάτζα;

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.006
Πόντοι
5.015
συνειδητοποιημένος πάουερ πουρεϊτζερ 

Καλά κάνει, το 'χει βρει αυτός το μυστικό για το καλό γαμήσι, όχι σαν κάτι άλλους που μας βάζουν χέρι εδώ επειδή πάμε λέει μ' αυτά τα μπάζα και γαμάνε οι ίδιοι κάτι 22άρες παγοκολώνες που τις πληρώνουν επίσης χρυσές

FRANK63

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Φεβ 2016
Κριτικές
9
Like
5.049
Πόντοι
1.436
τυπε εγω ειμαι παμφάγος :grin: που και που χρειάζεται και μια καλη πουράτζα ετσι για αλλαγή!

Ο καθενας αναλογα με τα γουστα του. Κυκλοφορουν και πιπινάκια με καλο χαρακτηρα που δεν κάνουν μαλακιες αρκει να εισαι συγκεντρωμενος να τις βρεις.
εχεις κανα πιπινακι με καλο χαρακτηρα φιλε συναδελφε?ριξε μου καμια πληροφορια.αν θελεις βεβαια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom